Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה בכותרת, בהנחה שאני קונה באינטרנט, מה אני אמור לבדוק?

משקל? עובי? צפיפות? איך זה עובד?

אני אגב מחפש מגבת גוף, הגדולה ביותר שקיימת.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

אני לא יודע לגבי פרמטרים, אני רק יכול לומר לך שאם תכבס את המגבת ללא חומר מרכך היא תספוג הרבה יותר טוב.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אני מכיר פרמטר של צפיפות (מגבות כבדות זה בערך 650 גר' למ"ר, כשנתקלתי גם ב850). אבל אני מניח שיש עוד פרמטרים.

אגב, אני ממליץ בחום על מגבות 'ארד ', אמנם די יקרות, אבל נהדרות. וכמובן, כחול-לבן!

מחזק לגבי המרכך, ואחדד קצת ואוסיף שמרכך שלא מכיל סיליקון יהיה בסדר למגבות. סיליקון אוטם אותן וגורם לאיבוד כושר ספיגה.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

650 גרם למ"ר זו מגבת מעולה , 850 זו מגבת מהסרטים

רק לפני שאתה קונה מגבת כזאת עבה וטובה תוודא שיש לך איך

לתלות לייבוש מספיק טוב כי לוקח להם יחסית הרבה זמן להתייבש

מבחינת גודל , הכי גדול שנתקלתי היה 110X160 וקניתי, אבל זה היה יקר מאוד

פורסם

ערד, ערד! על שם העיר שהמפעל שלהם בה.

אגב יש להם חנות מפעל באיזור התעשיה של ערד שאם אתה לא מתנגד למגבות לבנות סטייל בית מלון, יש שם מציאות מטורפות : מגבות גוף ענקיות ואיכותיות ביותר במשהו כמו 50 ש"ח אם אני זוכר נכון.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

יש רק פרמטר אחד שבאמת חשוב במגבת...

http://www.youtube.com/watch?v=W6wfFI7te3c דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• תוכן חדש...