Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מבין ששכחתם לאכול אוכל של גברים כשאתם מדברים על המשקלים הרמות והתנשפויות פה.

ה SA-8 שוקל 22 ליברות [10 קילו] ה E8 V2 שוקל 16 ליברות [7 קילו]

be a man, man

כאילו מה

בידיוק :)

אני חושב שקצת היגזימו כאן עם המישקלים והתיאורים :lol:

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני מבין ששכחתם לאכול אוכל של גברים כשאתם מדברים על המשקלים הרמות והתנשפויות פה.

ה SA-8 שוקל 22 ליברות [10 קילו] ה E8 V2 שוקל 16 ליברות [7 קילו]

be a man, man

כאילו מה

אליקו איפה מצאת את זה? - לא ראיתי את זה אפילו באתר של סאן דאון.

עם 7 קילו אני עושה חימום - זה בקושי שוקל, אני זוכר שהE8 הרגיש לי עם קצת יותר נוכחות :-D

יבגני - אתה מוזמן לקחת את ה0.0 אחוז שאני מקבל כאן :-P:-P:-P

סוף סוף ראיתי סאב וופר שהצליח להרשים אותי מאז הסאבוופרים של AA וFI והאבוק

כזכור לכם - היה לי אסאססין של AA (טוב, לאבא שלי אבל אני מכיר את המוצר היטב) שהיה סאב פשוט פנטסטי למכירו.

אני מצפה מהסאן-דאונים האלה להיות טובים באותה מידה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תאמין לאלי, מה שהוא אומר בנידון - קדוש. אני מאמין למה שהוא כותב. ואדי, אם 7 קילו נהיה לך כבד, אז נהיית כוסית :wink:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לא - ברגע שאין לך אחיזה נוחה אתה מרגיש את המשקל הרבה יותר.

תנסה פעם להרים שישיית עין גדי ולהרים משקולת 12 קילו - אתה תרגיש הבדלים למרות שזה אותו משקל.

בכל מקרה - אני בהחלט מאמין לאליקו - פשוט לא מצאתי את הנתונים האלה ורשמתי איך שזה הרגיש לי.

צריך לחזור למכון בדחיפות :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מזכיר לי את הבדיחה "מה יותר כבד, טון נוצות או טון מתכת?"

נו באמת אדי, 12 קילו זה 12 קילו ו7 קילו זה 7 קילו ולא משנה כמה לא נוח לך לתפוס אותו. זה עדיין אותו משקל.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

אלון זה שהתיאורים של אדי לגבי כל דבר כמעט הם יוצאי דופן זה כבר ידוע שהוא מגזים בתיאורים שלו.{אדי הכל בחברות כמובן :inlove: }

אבל לגבי האחיזה יש משהו בדברים שלו תנסה להרים כיסא ביד אחת מהרגל שלו ותנסה להרים מהמשענת ותיראה מה ההבדלים.:idea:

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

אל תטעו - אני משוכנע שאם אני אשים את הE8 על משקל - הוא יראה 7 קילו (בהתחשב שלמשקל אין סטייה)

זה הרגיש לי הרבה יותר - כל כך הרבה יותר מ7 קילו שאני פשוט ככה :shock:

Pioneer TS-X150

פורסם

אני נקניק

:-P

יוסי בפעם הבאה שאני מגיע אליך אני מרים את הסאב הזה שוב - לא להאמין כמה הוא מרגיש כבד.

Pioneer TS-X150

פורסם

נכון!

אחד המעניינים - אני זוכר שראיתי אותו לפני כמה חודשים - אכן, גם זו מפלצת לא קטנה.

הבעיה היא שלא אהבתי את הW6 ואני גם לא אהבתי את הW7 באותה מידה.

הם היו חזקים מידי עבורי ולא ראיתי איך אני מנצל כזה דבר - מה גם שהW6 לא ירד מספיק נמוך בעיניי.

אבל 8 אינטש יכול להיות מעניין. אם כבר 8 אינטש אז שיהיה חזק ככל האפשר.

אפרופו הייתי עכשיו בחדר כושר :) -> 7 קילו זה המשקל של הסאב, פשוט באמת הרבה יותר נוח לאחוז 7 קילו בידית מאשר להחזיק אותם על כף יד פתוחה, זה יוצר אשליה שזה כבד יותר ממה שזה באמת.

אפשר לאמר שאני חיי בלה לה לנד :)

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי [לאנוס] תתחיל לאכול בשר :p

כנראה 7 קילו זה משקל משלוח

אבל לא הייתי רחוק :)

ה CVRים בגודל 12" שהיו לי פעם שקלו 4.5 קילו

וה Q 15 שקל פי 3 מזה :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אני פוחד שהשיניים התותבות יפלו לי

:-P

חוץ מזה אני פולני - הבשר היחידי שאני מכיר זה "שניצל" :?

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...