Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בר אתה משווה בין תפוחים לתפוזים.

אתה לא יכול להשוות סאב 8 אינטש חייתי ככל שיהיה לסאב 12 אינטש בגלל סיבה אחת פשוטה - חוקי פיסיקה.

סאב 12 אינטש מנגן באופן יעיל תדרים ב20 הרץ בעוד סאבוופר 8 אינטש, גם אם הוא איכשהו מסוגל להגיע לשם בעזרת תיבה שמגבירה את התדר הזה - לא יעשה את זה טוב ובטח שלא בעוצמות שסאב 12 מסוגל לעשות.

העניין הוא שSPL גם נמדד בתדרים כמו 40 ו55 הרץ שאותם סאב כזה בהחלט יכול לנגן ה-י-ט-ב

אתה צריך לעשות השוואה בין 8 אינטש ל 8 אינטש

שם אם להיות כנה - תהיה לסאב הזה כנראה מעט מאוד תחרות.

סאבים של DD למשל - אני יודע שהם כן מייצרים 8 אינטשים מאוד חזקים.

תיקח בחשבון שרוב היצרנים לא עושים דברים כאלה כי מי באמת קונה סאב 8 אינטש - לSPL ???

אז יש לך חברות שחושבות אחרת :-P ומייצרות סאבים שיכולים לתת תוצאת SPL טובה מאוד בגודל מאוד קטן וגם אנשים שאין להם מקום ברכב אבל מאוד רוצים יכולים להנות מזה.

בקטגוריה של 8 אינטש - אני לא חושב שלהרץ יש מוצר מתחרה מבחינת כוח.

אבל אני אשמח לראות מה מפלצת קטנה שכזו יכולה לעשות - בייחוד לעומת סאבוופרים גדולים יותר, רק מתוך סקרנות ורק בתוך תחום תדרים ששניהם עובדים בו טוב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מזמין השמעת בכורה

:-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יאללה, חלאס דיבורים - יותר מעשים! לעבודה :-P

ואוראל, אתה סתם נקניק בקשר לסאבים חזקים, אני יודע שאתה תנמיך אותו! אבל כשתצא מהאוטו, אני כבר אשתלט על העניינים :lol:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תבדוק את הSA10 - אני ראיתי במחסן של יוסי סאב בתיבה פצפונת - לא חשבתי שאני כמעט אחטוף קילה בגלל שלא ציפיתי מראש לכזה משקל.

אמנם זה לא נייט שייד אבל הוא נראה משכנע

:-)

מעניין איך נראה הנייט שייד במציאות וכמה שוקל (טוב את זה אפשר לברר בקלות).

כמה אתה מעריך שה SA-8 שוקל?

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

מוזר אבל אין נתון משקל לא לE8 ולא לSA8 באתר של סאנדאון אפילו.

הE8 כשהחזקתי אותו ביד שלי - ההערכה שלי הוא שהסאב שוקל איפשהו בין 10 ל12 קילו

הSA לדעתי כנראה ישקול את ה20 בשקט אבל אני באמת לא יודע.

Pioneer TS-X150

פורסם

אני דווקא מהמר על 12.

Pioneer TS-X150

פורסם

20 קילו?! FI BL לא שוקל 20 קילו (אני מדבר מעובדות, לא נתונים באתר).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

את הSA8 לא החזקתי אבל הE בהחלט שוקל איזו עשירייה בשקט.

זה באמת משהו מפלצתי - תביט בזה: :-D

http://www.youtube.com/watch?v=esUDDXOmwVU דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אתה פשוט שומע איך הבן אדם מתנשף כשהוא מנסה להזיז את הממברנה :-D

ועכשיו בזה:

http://www.youtube.com/watch?v=eCsMCwQIAYI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

פתאום סולובאריק נראה כמו גמד :-P

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי, אל תשכח לבנות לסאב הזה תיבה טנקיסטית כשתביא אותו.. :roll:

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

אני מבין ששכחתם לאכול אוכל של גברים כשאתם מדברים על המשקלים הרמות והתנשפויות פה.

ה SA-8 שוקל 22 ליברות [10 קילו] ה E8 V2 שוקל 16 ליברות [7 קילו]

be a man, man

כאילו מה

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

סאב זה גם נשמע סוף הדרך (דרך youtube)

תגיד אדי, התחלתי לקבל אחוזים ??? :p

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

אז זהו שלא -

הסאבים האלה לשימוש למוזיקה יומיומית או במילים אחרות SQ - גם הE וגם הSA זקוקים לתיבות מזעריות.

הE לא זקוק ליותר מ0.2 עד 0.3 CF שזה משהו כמו 10 עד 11 ליטר לדעתי

והSA לא זקוק ליותר מ0.5 שזה בקושי 15 ליטר

מה שאתה רואה ביוטיוב זה תיבות לSPL ושם גם אתה צריך לדעת טוב טוב איך לחתוך את הסאב הזה בכדי שהוא לא יהרוס לעצמו את הממברנה.

אפרופו - בדיוק אותו הסיפור עם הIS6 של אימאג'ן שיש לו קונפיגורציה אחת לשימוש יומיומי וקונפיגורציית תיבה אחרת לSPL יותר גבוה אבל הסאב לא יכול לקבל יותר ממחצית ההספק שהוא מוצהר עליו אחרת - נזק בלתי הפיך.

ונכון לעכשיו אני לא הולך להביא שום סאב - לא נראה לי שאני אצליח למכור את הסיז בכלל - השוק מת אלא אם כן אני ממש אבל ממש אמכור אותו במחיר זנות, מצטער, לא יקרה -> אולי בעוד שלוש שנים.

בקיצור - אני מאוד נהנה לראות את המפלצת הזאת ובאמת הוא הצליח לעניין אותי.

ומי שמביא את אחד מהסאבים האלו לתשומת לב הפורום לבינתיים זה בכלל אוראל (RS) :-D

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...