Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איפה ניתן לרכוש SA-8 בארץ?

והאם יש למישהו מושג כמה הוא אמור לעלות פחות או יותר?

בנוסף קראתי שהוא צריך תיבה בין 0.2 ל0.3 קיוביק פוט לתיבה אטומה, כמה זה אמור להיות בליטר?

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

תפנה אליי בהודעה פרטית ואני אפנה אותך ישירות ליבואן - אסור לי לעשות את זה בפומבי.

0.5 קיוביק פיט זה 14.5 ליטר לערך.

מדובר בתיבה פצפונת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אה... אני חושב שקיבלתי תשובה לשאלה שלי עם SA8 אחד יהיה מספיק חזק

:-D

תהנו!

http://www.youtube.com/watch?v=fShH7yUnBoY דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה על כל ההמלצות

אני תמיד חשבתי שסאב חזק יותר צריך להיות גדול יותר... מסתבר שאני טעיתי... כל יום שאני לומד משהו חדש, אני מבין שלא ידעתי כלום. שוב תודה לכולם.

פורסם

אנחנו מדברים כאן על סאב וופרים בקוטר 8 אינטש ולא משווים אותם לגדולים יותר.

תיקח בחשבון של SA8 יש גם 10 וגם 12 ואני לא אתפלא אם יש גם 15

וזו סדרה אחת לפני הZ שלהם ושלא לדבר על הנייט-שייד

היום ראיתי את הE8 והחזקתי אותו בידיים - הסאב הקטן הזה פשוט מפחיד וזה עוד האח הקטן.

תיבה פצפונת שזה מדהים! פתרון נהדר להרבה אנשים שיש להם בעיית מיקום ובאס.

הSA-10 בתוך תיבה שוקל כמו כספת קטנה ונראה מאיים.

בהתבוננות ארוכה על הסאבוופרים האלו נראה לי שהם נגזרת של אחד מהבאים - FI אודיו, RE אודיו או AA.

המחשבה על סאב SA או 8 או 10 מתחילה לרוץ לי בראש ואני לא אוהב את זה :-D

אפרופו הSA8 זכה בחו"ל לכינוי - little basstard -> גדול! כלומר קטן...

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי אל תתבייש להראות את הסבא רבא שלו,הנייט-שייד 18..:-P

קבל מזה סאב שמפחיד לשמוע בוא..מפלצת לשמע לבד עושה כמעט 160DB

http://www.youtube.com/watch?v=YhCUZCG8l5w דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

ג'ינו

הקטע הוא שאם הסאבים האלו באמת מתבססים על אחד מכל אותם מותגים שציינתי קודם וזה ממש לא משנה איזה אחד מהם - הם גם צריכים להיות מעולים בתחום הSQ לעבודה יומיומית.

לצערי היום לא היתה לי הזדמנות להשאר להשמעה אבל כבר קיבלתי תגובה מחבר פורום אחד שאכן מכיר את התחום שלנו טוב - שהSA10 מדהים -> אני לא משתמש במושג שלי אלא בשלו.

אבל כמו שזה נראה וכמו שיש לי היכרות עם מוצרי AA, FI וסאן דאון עצמם - הם לא יאכזבו, לא רק זה, אני תוהה לעצמי כמה תחרות כבר יכולה להיות באותה קטגוריה לסאב כמו הSA8

יש סרטון ביו-טיוב שמשווה בינם לבין קיקר L7 8 אינטשים והם פשוט גורמים לקיקרים להרעות כמו קערת מרק :-D

אולי DD או גראונד זירו אבל האמת היא שאת ה8 אינטשים המפלצתיים האלה אני זוכר שנתקלתי בהם כמה חודשים אחורה והמבט שלי היה :shock: -> אתה יכול לחפש בהיסטוריה של הפורום כמה פעמים העליתי לינקים לנייט שיידים בתור המלצה למשהו חדש ומעניין. אני שמח שסוף סוף יש ייבוא!

יש גם יותר מזה ובהחלט הולך להיות מעניין פה בקרוב - אבל כרגע, אני שומר את המידע לעצמי :wink:

Pioneer TS-X150

פורסם

הסאבים האלו, במיוחד סדרת הSA, היא לא הסדרה המיועדת לSPL, זה שהם יכולים לספוג הרבה יותר ממה שהם מוצהרים בשביל תחרויות, וזה שהם נותנים תוצאת SPL טובה, עדיין לא אומר שזה הייעוד שלהם.

להיפך, הSA-8 וה10, הם סאבים מדויקים ונשמעים נהדר.

את ה12 לא יצא לי לשמוע,אבל אני מניח שהוא יהיה דומה לאחיו ה"צעירים".

בשביל SPL יש את סדרת הNIGHTSHADE.

under construction..

פורסם

עוד יותר טוב

:-P

Pioneer TS-X150

פורסם

תבדוק את הSA10 - אני ראיתי במחסן של יוסי סאב בתיבה פצפונת - לא חשבתי שאני כמעט אחטוף קילה בגלל שלא ציפיתי מראש לכזה משקל.

אמנם זה לא נייט שייד אבל הוא נראה משכנע :-)

מעניין איך נראה הנייט שייד במציאות וכמה שוקל (טוב את זה אפשר לברר בקלות).

Pioneer TS-X150

פורסם

אוראל - בלי להגזים - הדבר הראשון שעבר לי בראש זה שאם הייתי מנסה להכניס את הסאב הזה לקורולה שהיתה לי - היא היתה שוקעת והייתי צריך להחליף בולמים.

זה כ-ב-ד!

אני לא יודע כמה שוקל ה12 ולא רוצה לנחש בכלל כמה שוקל ה18 ואני מנסה להבין איך הבולמים ברכב של ג'וניור עוד לא קרסו כשאני חושב איזה מפלצות הוא מחזיק שם של גראונד זירו.

אני מתאמן בחדר כושר באופן קבוע - עדיין נקניק :-P - ואת הE8 לא היה קל להחזיק ביד אחת!

Pioneer TS-X150

פורסם

אתם יודעים במקרה איזה סאבים הsa 8 לוקח מהסדרות הטובות של ה12''? לדוגמא es300 הוא לוקח?...

אם כן איזה עוד סאבים אני רוצה לעשות השוואה קלה לגביו...

• תוכן חדש...