Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי קומפוננט של חברת MTX

orku
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם, ברשותי קומפוננט של MTX מדגם 6S652 שמוגבר על ידיי לייטינג אודיו 4 ערוצים מדגם 4.600S ואחרי ההקדמה לשאלה, כאשר אני מגביר את הווליום הקומפוננט מאבד את הטוויטרים לכמה שניות לאחר שאני מנמיך זה מסתדר, הבנתי כי בקומפוננט הנ"ל יש מנגנון הגנה בקרוס אובר אשר "מכבה" את הטוויטרים כאשר הם מתחממים ייתר על המידה על מנת של ישרפו, מה אפשר לעושת כדי שזה לא יקרה? יכול להיות שכיוון מחדש יפתור את הבעיה? ד"א הרדיו דיסק שברשותי הינו פיונר מדגם DEH 7250. תודה מראש לעוזרים וסליחה על החפירה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רכיב ההגנה על הטוויטר מונע באמת משינויים טרמיים ולאו דווקא מנתונים של דציבלים או חיתוכים מסויימים

אם אתה שואל אותי (וזו דעתי בלבד וכך גם אני נוהג פיזית בהתקנות) פשוט תגשר את רכיב ההגנה ( B-METAL) בקרוסים

ותבצע כיוונים נכונים ומדוייקים (אני מתכוון ברמת ההמנעות מעיוותים השמיעים לאוזן) ותשתדל להיות רגוע בווליום או בדיסטורשן

בגדול זו החלטה שלך וקיים סיכוי שאתה מסכן את הטוויטר מעבר לנתוני או לכוונת היצרן

אבל בסוף אתה הוא זה שצריך להינות מהסט שרכשת ולא היצרן

וחוץ מזה מה הכיף אם אין קצת סיכונים ?

:lol::wink::-)

דרור

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מוזר אבל בקשר לסיכונים והזהירות-זה בדיוק מה שעניתי היום לחבר שאמר "אתה פשוט שומע יותר מדיי חזק" אני אוהב את הראש שלך. אנסה את הכיוונים והחיתוכים ואראה אם זה מסתדר לי במידה ולא כנראה אעבור לסטאפ אחר, חשבתי בכיוון של הרץ היי אנרג'י או מורל דוטק אובישן מה דעתך בנושא? או שבכלל אין צורך להחליף את הסט פשוט לכוון אותו בצורה נכונה יותר?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוקי, תודה רבה על התגובות והקדשת הזמן היום אנסה לכוון הכל מחדש במידה ולא אצליח אפנה באמת לאפשרות שלא רציתי להגיע אליה (מבחינה תקציבית) ואחליף סט תודה והמשך יום נפלא!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עידכון קטן + שאלה נוספת. לאחר כמה כיוונים הבעיה הסתדרה תודה רבה על העצות!

והשאלה קשורה ל hu שיש לי (DEH 7250SD), יש לי בעיה באייפון כשאני מחבר דרך ה USB, רציתי לעבור לכונן קשיח בנפח של 500 ג׳יגה פחות או יותר אבל התברר לי שקיימת אפשרות שהמכשיר לא יתמוך ואם הוא כן יתמוך זה לא בריא כי יהיה עומס רב על המכשיר, יצא למישהו לשמוע על זה? תודה מראש וסליחה (שוב) על החפירה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...