Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום שמתי לב לחוטי ברזל בולטים מהצד של הצמיג

הצמיג עצמו חדש יחסית .חודש על הכביש מסוג FULDA 195/65R15 95T EXTRA LOAD

אין לי מושג מה שנת היצור

מה דעתכם מסוכן או לא ? ואם כן איך אני משכנע זה שמכר לי שזה מסוכן כי בטוח הוא ינסה להתחמק מהאחריות..

IMG_0467.jpg

IMG_0469.jpg

פורסם

על הצמיג ישנן 4 ספרות שהן תאריך הייצור של הצמיג - השבוע והשנה מצד ימין .

החריץ נראה לפי התצלום די עמוק כך שמסוכן לנסוע עליו .

אם הצמיג ישן יחסית סע למוכר ותראה לו את הצמיג בצרוף העובדה שהצמיג ישן .

גם אם הצמיג חדש , תראה למוכר ותעמוד על כך שיחליף לך למרות שהוא יאמר לך בוודאי שאתה גרמת לזה .

פורסם

הסתדרת איתו, לא הסתדרת איתו, תעיף את הצמיג הזה מיידית מהרכב.

החיים יותר חשובים מעקרונות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• ספונסר פורום
פורסם
היום שמתי לב לחוטי ברזל בולטים מהצד של הצמיג

הצמיג עצמו חדש יחסית .חודש על הכביש מסוג FULDA 195/65R15 95T EXTRA LOAD

אין לי מושג מה שנת היצור

מה דעתכם מסוכן או לא ? ואם כן איך אני משכנע זה שמכר לי שזה מסוכן כי בטוח הוא ינסה להתחמק מהאחריות..

על כל צמיג יש באמת שנת יצור,סע בדחיפות למי שמכר לך צמיג זה ותדאג שיחליף לך את כל הסט לצמיגים תקינים וטריים,את אתה נתקל בבעיה צור איתי קשר אנסה לעזור לך

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

פורסם

לא קשור לרכות הדופן - זוהי חדירה של עצם חד לפינת הצמיג. התוצאה היתה מן הסתם דומה בכל צמיג.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

מדובר ב fulda Eco control extra load (יעודי לרכב מסחרי)

הצמיג היום פורק ונשלח ליבואן לבדיקה ביום חמישי אקבל תשובה ... אני מקווה שלא יתנערו מהאחריות כי אני בטוח שזה תקלה ולא עצם חד שנכנס בצמיג

עדכון בהמשך....

פורסם

אם חוטי הברזל הנראים בתמונה שייכים לחפץ חיצוני שחדר לצמיג - הם ניתנים לשליפה החוצה במשיכה.

אם הם לא נשלפים - ייתכן שאלה חלקים של חישוקי הפלדה הראדיאליים המרכיבים את הצמיג.

פורסם

זה לא כל כך משנה. הצמיג נפגע על הדופן, קרוב לפינה. זהו אזור שנמצא כל הזמן תחת כוחות בזמן נסיעה (כוחות צד וכוחות פיתול) ולכן נמצא בתנועה, ומשום כך כל קרע קטן בו יגרום לבעיה בצמיג, גם אם חוטי הפלדה לא נחשפו. בדרך כלל תחת עומס מצטבר הקרע הזה נוטה להעמיק וגם להתפשט לאורך הדופן. הוא גם מחליש את עמידות הדופן כולה ואת האחיזה הצדית, ומאפשר חדירת לכלוך ולחות לתוך השכבות הפנימיות. הייתי ממשיך אבל נראה לי שכולם הבינו את הרעיון...

חוץ מזה, לא הייתי מנסה לשלוף את חוטי הפלדה כיון שהתיל המרכיב את רשת הפלדה של הצמיג חד מאוד!

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...