Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יכול להיות שבתמונה לא רואים כול כך טוב אבל בררור שהחריץ יש לו אותו צורה כמו החוטי ברזל (כאילו יצקו אותם קרוב מאוד לצד החיצוני והם פשוט קפצו החוצה )

ואגב אני כן נימצא ליד האוטו 24/7 . :-D מורעל מה לעשות

פורסם

יש הבדל מהותי אם החוטים הנראים בצילום הם חלקי steel belts או radial ply אשר נפרדו וחדרו את דופן הצמיג מבפנים או שאלה חוטים שאינם שייכים לצמיג וחדרו אליו מבחוץ.

אם החוטים הם חלק מן הצמיג - מדובר בפגם ייצור חמור.

אם הם חיצוניים, ייתכן שהאחריות לנזק אינה של הייצרן.

לפי התמונה אני מתרשם שאלה חלקים פנימיים.

בכל מקרה - אל תמתין וגש בדחיפות למתקין.

לו אני במקומך הייתי שולח את התמונה גם אל היבואן.

צריך לבדוק היטב את כל הצמיגים גם מן הצד הפנימי.

tirepiccc333.gif

פורסם

נראה לי שלא הבנת את המכניזם של הנזק שנגרם לצמיג: צמיג מתגלגל - חפץ חד חודר אליו - השפיץ חודר עד לרדת הפלדה - "קצוות מפוצלים" של פלדה יוצאים דרך החתך.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

זו אפשרות, אבל חדירה של חפץ חד ל"אורך" החתך לא אמורה לנתק מספר גידי פלדה.

כוון החתך מתאים יותר לאפשרת שבה הגידים נגזרו ופרצו החוצה דרך דופן הצמיג.גודל החתך וכוונו תואמים את כוון הגידים.

כמובן שאנחנו עושים ספקולציות על סמך תמונה בודדת.

פורסם

אני לא מכיר תקלה כזאת בצמיג. בדרך כלל במקרה של כשל בחגורת הפלדה יש "התפצלות" שלכל היותר מנקבת את הצמיג כלפי פנים, ובדרך כלל מתאפיינת בהיווצרות שתי בליטות צרות בשני דפנות הצמיג. אבל אתה צודק שאנו רק מעלים השערות ואכן יש לפנות לצמיגאי טוב ואף ליבואן, אבל בכל זאת כדאי לתת את הדעת לגבי מה סביר ומה פחות סביר.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

עדכון. הצמיג הוחלף במזגרת האחריות לאחד חדש תשובה לא קיבלתי מה בדיוק היה חוץ מאשר שהיא פגם יצור

תודה לכולם על העזרה !:wink: ...

• תוכן חדש...