Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

להכנס לענייני נהיגה ורכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אחרי למעלה מעשור שאני נוהג במשפחתיות סטנדרטיות, יצא לי לנסוע בגולף GTI של חבר לפני כמה חודשים.

את האמת, ציניקן ככל שאהיה, התלהבתי.

פעם ראשונה שבאמת הרגשתי שאני ממש נהנה מהנהיגה.

וכתוצאה מכך, אני מנסה כרגע להשתדרג - כנראה לסיאט לאון ספורט.

ויותר חשוב, סוף סוף אני באמת מתעניין בנהיגה שלי וברכב שבו אני נוסע (אחרי הרבה שנים שהתיחסתי לרכב ככלי עזר להגיע מ-A ל-B בצורה היעילה והבטוחה ביותר).

אבל מספיק קורות חיים - מה שרציתי לשאול זה אם יש למישהו עצות לאיך נכנסים לעניינים בקשר לנהיגה ורכבים.

אני מאוד אשמח ללינקים לכל מקור מידע שיוכל לעזור לי להבין קצת יותר בקשר לרכבים.

הכוונה הכללית היא לא לינק לאתר ויקיפדיה שמסביר על מבנה הרכב - אלא יותר על מה חשוב יותר ומה חשוב פחות ברכבים, איך לקרוא מפרט טכני ובאמת להבין מה קורה שם, וכו'...

פורסם

אתה מזכיר לי שני חברים טובים שלי, אנשים שמעולם לא התעניינו בעולם הרכב או הבינו בו משהו. אחד לא נהג עד גיל מאוחר יחסית (אמצע העשור השלישי לחייו) והאחר נהג מעט כשגר בחו"ל ולאחר שחזר לארץ חי תקופה מסויימת מבלי שהיה ברשותו רכב.

השינוי של שניהם החל להתרחש כשהם רכשו רכב. פתאום שניהם שמים לב אם לרכב X יש מד סל"ד או לא, פתאום שניהם מתעניינים באבזור, פתאום שניהם לוקחים נסיעת מבחן על כל רכב שמזדמן להם לנהוג בו ואפילו כבר יודעים דבר אחד או שניים על הנאה מנהיגה.

נראה כאילו רכישת הרכב פתחה בפניהם של השניים עולם חדש שהם לא הכירו כלל בקיומו, ממש כפי שאתה חווית באותה נהיגה בגולף GTI.

לאן אתה לוקח את זה מכאן זה כבר תלוי בך: אתה יכול להעמיק את הידע שלך ע"י ביקור על בסיס קבוע כאן באתר, אתה יכול לעשות מנוי על מגזין רכב אחד או שניים, לערוך נסיעות מבחן ברכב חדש רק לשם ההתרשמות, להיצמד למוסכניק שלך בעודו מטפל במכוניתך תוך שאתה מבקש ממנו להסביר לך מה הוא עושה (לא כל מוסכניק מסכים לעשות דבר כזה), לקחת קורס בנהיגה מתקדמת (ואולי תקבל תאבון ובעקבותיו תעשה קורס נוסף בעל אוריינציה יותר ספורטיבית), להתאמן בקארטינג ועוד ועוד - כיד הדימיון הטובה עליך.

לא חסרות דרכים להיכנס לעולם הרכב כתחביב. אתה רק צריך לבחור את הדרך המועדפת עליך ולהתמיד בה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...