Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולוו S60 T5 240hp - העגלה החדשה שלי!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

לאחר שמכרתי את הסופרב שלי (מודל 2009 ב-120,000 ש"ח) בתוך פחות מ-24 שעות (רכב שמור עם כל התוספות),

נכנסתי בשמחה לסוכנות וולוו בת"א. ניגשתי לבחור בשם רועי שענה על כל שאלותי, עשה לי נסיעת מבחן (על T4 160hp) ואז נסיעת מסחן על 2Turbo (203hp) ואז בסוף הוא גילה לי שיש דגם חדש T5 240hp שאותו הזמנתי בסופו של דבר.

רועי בחור מקצועי ביותר מרגע התשלום עבר פחות משבוע עד שקבלתי את הרכב!

תודה לחברי הפורום שזה הרכב שלישי (!) כבר שאני קונה בעזרתכם!

התמונות לפניכם: (סליחה מאיכות התמונות צולם מS2 שלי)

S60-001.jpg

S60-002.jpg

S60-003.jpg

פורסם

מה T5 אומר?

TIL 5? כמו טיל של רפאל... :)

תתחדש בחור!

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

תתחדש!

בהמשך להתכתבות בינינו, קיבלתי הצעה לא רעה ל- S40 T5, אבל בינתיים אני מוצא שקשה לי נפשית להיפרד מה- GTI...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אין ספק רכב יפה ומהיר למרות שאני לא ממש מת על הליין של העיצוב המינימליסטי החדש של וולוו, מה שכן הגאנטים משעממים משהו ולדעתי לא כל כך תואמים רכב כזה יפה.

תתחדש וסע בדרכים טובות.

פורסם

תתחדש! נראית מהמם! לי יש את ה T6 :-D

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נראה רכב מעניין. אף פעם לא ראיתי כזו. מה שכן, הסידור של פתחי המיזוג נראה קצת מוזר.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

בהחלט לאחרונה הדגמים החדשים של וולוו נראים טוב מאוד וכן המחירים נהיו אטרקטיביים.

תתחדש! רק החישוקים נראים לי קטנים מידי לרכב כזה, אך מצד שני בטח הרכב ממש נוח :-P

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

סידור פתחי המזגן נובע ככל הנראה מכך שהם העלו את מקום המפתח (גם בדגמים אחרים) למעלה, כדי שבעת תאונה זה לא ייתקע בברכי הנהג. עם זאת, ב- S40 זה מסודר "נורמאלי", אז אולי זה קשור גם לרצון לדחוף שם את המסך.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...