Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עכשיו תורי! התחדשתי [אלפא 147]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נ.ב.

אשמח למוסך מומלץ ליישור קו. מהבדיקה עלה שכרגע צריך להחליף רק תפוחים וחיישן למדה.

וצריך מקום לבצע הברזה לבורג לג'אנט אחורי.

פורסם

שלום

מאיזה אזור בארץ?

אני מטפל וממליץ על מוסך איציק ברחובות, לשעבר מוכר כאיציק מבית דגן.

מומחה אלפות אמיתי.

אם תרצה פרוט, שלח לי הודעה בפרטי.

אתה מוזמן לבקר

www.iaroc.org.il

יש מפגש קבוע בהרצליה כל יום ששי אחה"צ.

תהנה מהרכב.

סלע

פורסם

כמה סמ"ק, איזה גיר?

אני מבין שירדת מהקליאו שנסית לברר עליה, למה?

תתחדש!

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• אחראי פורום
פורסם

תתחדש! הנאה מובטחת :-)

חיישן למדה של בוש - כ-600-650 ש"ח. היה לי העונג.

תמונות, פרטים וכו'.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

מנהלים, נא לחסום - לא יתכן שאדם ירכוש אלפא 147, יודיע על כך בפורום ציבורי ולא יתן לנו לשזוף את עינינו בתמונות הרכב :evil:

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

אני מאזור ב"ש ולפי מה שאני מבין רחובות זאת האופציה הכי טובה שלי.

1600 105 כ"ס ידנית. ואפילו שזאת הגרסא "חובבת סל"ד נמוך" המנוע בכל זאת מתעורר רק אחרי 3.5 סל"ד ואז אתה מבין באמת במה אתה נוהג.

הקליאו... האמת אפילו לא התקשרתי לבנאדם. פגשתי את הרכב ב11 בבוקר ובשעה 13:30 סיימתי העברת בעלות.

הרכב באמת נוסע ונראה מדהים, אבל תמונות אני לא רוצה להעלות בינתיים, הצבע האדום "נשרף" בכמה מקומות והבעלים הקודם "פינק" אותה במדבקות שאני מת להוריד. ברגע שהיא תחזור להראות מקורית אני מבטיח להעלות תמונות.

פורסם

מבין אותך, גם אני ממתין לסיום ה"פרויקט" על הלאון החדשה לפני שאני אעלה תמונות או אחליף סמלון, בנתיים הקליאו נשארת. :)

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

כנ"ל אצלי, הסמלון שלי זה הקרביים של ה405 שריסקתי לפני כמה שנים. ממתין לאלפא שתחלים ותחליף את הפורענות הזאת.

פורסם

תתחדש ובוא לבקר בהרצליה.

להעמיד דברים על דיוקם - המנוע הזה אולי "חובב" סל"ד נמוך, אבל אוהב סל"ד גבוה. טפל בו היטב, דאג למפלס מתאים של שמן 10/60 איכותי, ותן לו בראש בלי רחמים. כמובן שאין סיבה סתם למשוך הילוך ראשון למנתק (כמו בכל מנוע) אבל בהילוכים גבוהים יותר אין טעם לנהוג "חסכוני", המנוע דורש לחיצה בריאה על הדוושה!

תהנה...

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תוכן חדש...