Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש אוטוספורט 2011 - אני שם, ואתם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוף סוף, מפגש אוטוספורט 2011 יוצא לדרך!

השנה, כמו בשנה שעברה, המפגש יתקיים במתחם האימון של מסלולים, פארק אפק, ראש העין ביום שבת, 24.12.2011. הכניסה למתחם החל מהשעה 10:00 בבוקר.

מי שרוצה יותר פרטים, שייכנס לאתר אוטוספורט.

* מנהלים, נא לא למחוק - סך הכל זה מפגש שמאגד את כולנו תחת אותו נושא.

:-D :-D

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
למה בשבת למה???

לא יודע למה :-)

אני סך הכל מביא את זה לידיעתכם ולכל אלה שרוצים לקחת חלק במפגש הגדול ביותר בשנה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

הודעתי לבוסית שלי מעכשיו שאני בחופש.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

ליאור,לקחת לי את הפרסום :)

מגיע ב"ה עם חברים.

(יש למישהו כתובת במקרה של האיזור? או קוארדינציות ל GPS? אני תמיד מסתבך בא"ת הזה :()

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מתוך האשכול בפורום Autosport:

סוף סוף, מפגש אוטוספורט 2011 יוצא לדרך!

השנה, כמו בשנה שעברה, נקיים את המפגש במתחם האימון של מסלולים, פארק אפק, ראש העין ביום שבת, 24.12.2011. הכניסה למתחם החל מהשעה 10:00 בבוקר.

המפגש השנה בחסות הרשמית של סדנת שיפורי הרכב PIT-STOP ובית הספר לנהיגה מסלולים.

מלבד PIT-STOP ומסלולים, יציגו במתחם: Autostore, E&A Autosport, TOP-RPM, Max-Torque Racing, Royal-Purple, Poladyne ועוד..

השנה יסודרו הרכבים על פי יצרניות ולא על פי מועדונים.

מספר המקומות מוגבל. הכניסה למתחם בעיקרון "כל הקודם זוכה".

מלבד המתחם המרכזי, יוקצה חניון נוסף לחניה כללית.

תינתן האופציה לרכישה במקום של שמני RP, תוספי Poladyne ומוצרי הטיפוח של Carplan בעמדת החנות של Autostore.

במהלך המפגש יחולקו חולצות של Autosport ו- PIT-STOP

המתחם השנה יגודר מסביב למקסימום ביטחון.

במקום יופעל דוכן לקניית מזון ושתייה קלה.

שימו לב חברים, אנו עושים הכול כדי לארגן מפגש מוצלח לפחות כמו בשנה שעברה. כל אחד ואחד מכם, שייקח אחריות אישית, יתנהג בהתאם ויעזור לנו להוכיח כי לספורט המוטורי העממי יש מקום בישראל וגם כאן, כמו בכל העולם, יש תרבות אמיתית, מכובדת ואחראית של ספורט מוטורי ואהבת מכוניות ונהיגה.

דבר נוסף, ייתכן כי ירדו גשמים ביום המפגש, לכן, אנא עקבו אחרי האשכול הזה בכדי להתעדכן במידה וידחה המפגש בשבוע או שבועיים בשל הגשמים. אנו מכינים את המפגש כך שבמקרה שהוא יידחה, תצא הודעה מסודרת והמפגש יתקיים כמתוכנן במקור גם בתאריך החדש.

במהלך האירוע, אנא מכם, השמעו להוראות צוות המארגנים. הצוות ילבש חולצות שחורות שמאחור יהיה כתוב "צוות אוטוספורט". אף אחד מהם לא ינסה "לדפוק" מישהו, אלה רק לדאוג לסדר והתנהגות טובה.

באשכול זה נעדכן אתכם מעת לעת בכל עדכון חדש שקשור למפגש וזה המקום שלכם להביע עניין, לשאול שאלות ולהישאר מעודכנים לגבי המפגש של שנת 2011.

מראש נספר כי למפגש מתוכננות הפתעות נוספות ואנו מקווים שאכן כל התכנונים יצאו לפועל בצורה טובה. כך או כך, מפגש יהיה ולכם אסור להפסיד את זה, כי אחרי זה, כמו בשנה שעברה - פשוט תצטערו !

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...