Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, למי שמכיר אותי או לא, אני מאוד מאוד אוהב לנצ'יות... אבל, אני חי במדינת ישראל שיובש רציני פוקד על המותג שאני כה אוהב. מן הסתם במקום השני בליבי שוכן מותג אשר בא מאותו הבית האיטלקי של משפחת פיאט, וניחשתם נכון התכוונתי לאלפא רומאו, יותר נכון לפסל המדהים הזה שנקרא GTV. כבר שנה + שאני מתחרט על זה שפיספסתי הזדמנות לרכוש GTV עם 6 צילינדרים, תמיד רציתי אחת כזו (למרות שהיתה לי אחת 2.0 TS) אך ההשקעה בלהפוך אותה לאחת כזו עם "בייצים" לא היתה שווה ולכן נמכרה.

עד ליום שני השבוע (שעבר) עת ביקרתי אצל אבי סחייק (מוסך התלתן), ופגשתי בעלים של GTV מודל 97 עם 6 צילינדרים ושבלול. להפתעתי הבעלים חשב על למכור ואני כמובן גייסתי את כל כוחותיי ותוך כמה שעות נסגרה העסקה. זהו, עכשיו אני מרוצה ואפשר לישון בלילה :wink:.

קצת פרטים על האקזמפלר, מודל 97, צבע ירוק מבחיל, מנוע 6 צילינדרים טורבו (TB) עם 202 כ"ס, ללא תאונות רציניות וללא מכות שלדה, יד גבוה אך מפתיע מאוד שמורה להפליא! ראיתי מספר לא קטן של GTV בחיים שלי ונדירות השמורות מכיוון שלרכב יש נטייה לפירוק עצמי...

מאוד רציתי להעלות תמונות מהעבודה על האוטו אך מההתלהבות התחלתי לצלם מאוחר מידי אבל גם זה טוב...

ועכשיו לעבודה, אחרי 14 שנים על הכביש ואי אלו ידיים זרות, היא צריכה יד טובה ומלטפת אז מתחילים:

הנה הכלה:

ewndkoz4glnm.jpg

פירוק מערכת הסטיראו הישנה:

zht4axtyyolo.jpg

תושבת המצבר (בגב הסכא האחורי) היתה מלאה בקורוזיה וכל המגש האחורי עבר ניקוי ושימון למניעת יצירת קורוזיה עתידית:

yzg4wj5gynym.jpg

עוד מבט על פירוק המערכת ותושבת המצבר אשר עברה טיפול מונע:

eznowldkmhwr.jpg

פירוק של כל סלון הרכב וניקוי יסודי של שטיח הרכב:

mbkx20mtymzt.jpg

ההבדל בניקוי השטיח:

xdyqntxcjy3m.jpg

ניקוי כסאות הרכב בעזרת סבון ייעודי:

zdutmxzde5zh.jpg

לאחר ניקוי הכסאות, מריחת תחליב ייעודי לשמירה על העור:

mqmywx4nmmuz.jpg

כסא הנהג היה שבור, ובנוסף הזמן לא היטיב עם ריפוד העור, פה ניתן לראות את תיקון כסא הנהג:

xvno0ddmhgqn.jpg

חתיכות העור אשר ריפדו את צד הכסא, ניתן לראות את מצבן הרע:

lomyd2itxyml.jpg

גב הכסא לאחר "התרומה" שלו לתיקון, זה המצב הכי טוב שאפשר לעשות, לא ניתן כלל למצוד בד או עור בגוון של הרכב:

4tgwgyxmezgn.jpg

תא המנוע, כרגע הרכב מקורי לחלטין אך עם מעט בעיות קטנות של חשמל אשר נגרמו עקב התייבשות צמת ההזרקה (הפיתרון היחיד - מחשב האלטק):

5thuxjgmwodn.jpg

וזה הסוף להפעם ועד להודעה חדשה, כי יש לי עוד עבודה על הרכב ואני מבטיח לעדכן (אם זה מעניין מישהו ;) )

אני אשאיר אתכם עם תמונות מהיום אצל אנואר הפחח חברי הטוב, הרכב נשאר אצלו תנסו לנחש למה...

jqnxynvgizkn.jpg

4jzmnwmni2zc.jpg

mjhvzztlrmzz.jpg

kuot0mzzjmgz.jpg

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

• תגובות 247
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ת-ת-ח-ד-ש!

מברוק על הרכישה ועל הפרוייקט.

תהנה, רק בדרכים טובות!

8)

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

למה צבע ירוק מבחיל? דווקא הולם אותה. לא צעקני ועם קצת דיטיילינג היא תראה מעולה עוד יותר!

תתחדש על הקניה - היא מהממת.

אשמח לדעת עם איזה סבון נוקו המושבים. אני גם מחפש סבון או חומר כלשהו שיודעים לנקות לכלך עקשן מעור ווייניל.

פורסם

תתחדש!

מצטרף לבקשה על פרטים, כמו כן אפשר לדעת בכמה קנית? (אם אתה לא רוצה להגיד בדיוק אז אפשר סדר גודל, מחיר מחירון, משהו?)

תודה.

פורסם

תודה לכולם, אני ממש ממש לא מתחבר לצבע למרות שהוא במצב טוב מאוד + , הצבע הנבחר - שחור. לא מט ולא מטלי פשוט שחור עמוק וטוב :-D.

לגבי תכשירי הניקוי, הם מקצועיים מגיעים במיכלים של 18 ליטר ולדעתי לא נמכרים לצרכנים פרטיים, אך אני קניתי ליטר מרוכז שזה יחסית הרבה (יש חומר לניקוי, יש להגנה על פלסטיקים וכו') ב 50 ש"ח בקרית-גת, מי שרוצה אתן לו פרטים על כך.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

• אחראי פורום
פורסם

יפהפייה! תתחדש!

גם אני חושב שהצבע מאוד הולם אותה, בפני עצמו וגם ביחד עם העור הבהיר, אבל גם שחור כמובן נראה עליה פצצה.

בעצם, בכל צבע היא מדהימה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...