Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מסכים שהצבע הנוכחי לא רע, אבל שחור? היא תהייה יותר יפה מבאטמוביל! אם הבנתי אותך נכון לגבי הגוון, זו הולכת יצירת אומנות מאוד מיוחדת.

תתחדש ותעדכן, זה הכי חשוב :).

• תגובות 247
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
וואו!! קודם כל תתחדש היא מדהימה.

שומאכר: 202 כ"ס ממנוע 2.0 ליטר זהו המצב הממוצע גם בימינו.

לא יודע למה, אבל בראש ישב לי שדווקא על ה-GTV זה מספר נמוך של סוסים. אתה צודק, היום לרוב ה-2ליטר T יש 200+ כ"ס, למרות שלא נראה לי שהוא יסתפק בזה בעתיד :twisted:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ה-V היא קיצור של המילה VELOCE, כלומר מהר באיטלקית.

בראשית ברא אלוהים את האלפא ג'וליה.

וירא אלוהים כי טוב ויברא את הג'וליה GT בתצורת קופה, ויתן לה אלוהים מנוע 1.3.

וירא אלוהים כי טוב, ויחל לייצר לה מנועים גדולים ובריאים יותר: 1.6 ו-1.75.

וירא אלוהים כי נאות המכוניות הן ומשובבות נפש כל חי, אך ידע כי עדיין זה לא זה.

וישוב אלוהים לסדנה שלו ויסתגר בה ארבעים יום וארבעים לילה ויברא אלוהים מנוע בנפח 2.0 ויתקינו בחרטום הג'וליה GT. ויאמר אלוהים: "הן את הג'וליה GT המהירה ביותר שאי פעם אעשה, על כן תוצמד לשמך האות V כל ימי חייך, לרמוז על מהירותך כי רבה היא".

וירא אלוהים כי טוב וישבות מכל מלאכתו אשר עשה ויצא לתת בראש עם ה-GTV שלו עד דלא ידע בין ארורה חלודה לברוכה אלפא.

ומאז סדרה 105, עבור בסדרה 116 ועד סדרה 916 (היא האלפא של יפתח), GTV אלו הדגמים החזקים יותר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

דרך אגב, אני יודע שזה רכב ישן, אבל עדיין 202 כ"ס ממנוע 2 ליטר מוגדש נשמע לי מעט מדי, לא?

אל תשכח שמדובר במנוע 12 שסתומים (2 לצילינדר). הביצועים על הנייר מדברים על 7 שניות ל-100, שזה יפה מאוד.

פורסם

בשנים האחרונות ראיתי את הרכב הזה באופן יומיומי.

לאורך הזמן הוא זכה לכל מיני תוספות חסרות טעם שבאו והלכו.

אני מקווה שסופסוף הוא יחזור להיות מקורי. עברו עליו שנים קשות (לפחות קוסמטית)

תתחדש.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
ה-V היא קיצור של המילה VELOCE, כלומר מהר באיטלקית.

בראשית ברא אלוהים את האלפא ג'וליה.

וירא אלוהים כי טוב ויברא את הג'וליה GT בתצורת קופה, ויתן לה אלוהים מנוע 1.3.

וירא אלוהים כי טוב, ויחל לייצר לה מנועים גדולים ובריאים יותר: 1.6 ו-1.75.

וירא אלוהים כי נאות המכוניות הן ומשובבות נפש כל חי, אך ידע כי עדיין זה לא זה.

וישוב אלוהים לסדנה שלו ויסתגר בה ארבעים יום וארבעים לילה ויברא אלוהים מנוע בנפח 2.0 ויתקינו בחרטום הג'וליה GT. ויאמר אלוהים: "הן את הג'וליה GT המהירה ביותר שאי פעם אעשה, על כן תוצמד לשמך האות V כל ימי חייך, לרמוז על מהירותך כי רבה היא".

וירא אלוהים כי טוב וישבות מכל מלאכתו אשר עשה ויצא לתת בראש עם ה-GTV שלו עד דלא ידע בין ארורה חלודה לברוכה אלפא.

אהבתי,הועבר כסטטוס לפייס. :-D

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

• תוכן חדש...