Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם כבר נותנים פה שבחים על אותו פחח,אפשר לתת פרטים קצת יותר מדיוקים כמו מיקום למשל?

.

נמצא בכפר מסחה ליד העיר אריאל, יש לו לב רחב וכולם מוזמנים לנסות אותו... חומוס טוב מובטח לכם.

רכב יפה ומדהים. אני בטוח שהוא יזכה לטיפול ויחס הולם בדיוק כמו הקודמת השחורה שלך.

עד היום כשאני רואה אותה אצלי בעיר אצל הבעלים החדשים שלה , אני מזיל עליה ריר .

תמסור ד"ש חם לשריף!

יפתח תתחדש!

אין ספק שהאלפא הזאת יפיפיה, ראיתי אותה אצל אבי סחייק כשביקרתי את האלפא שלי, :

איזה אלפא שלך?

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

• תגובות 247
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תתחדש!! אחת היפות שיוצרו אי פעם! היום כבר לא עושים מוכניות כאלה יפות! ולדעתי הירוק ממש מתאים לה!

ודרך אגב המחירון שלה 50 אלף לפי מחירון יד 2!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

תתחדש - שלא כמו בימים אלו שבהם אלפות נמכרות כמכוניות הגיוניות יחסית - זאת אחת שנולדה קלאסית ומדברת אל הלב, אין מחירון ריאלי לרכב שקונים עם הלב.

התמורה למחיר מגיעה כשמגיעים לחניה גם אם לא נוסעים בה יום יום לפעמים מספיק להעיף מבט בשביל לשפר את מצב הרוח...

סע רק בדרכים טובות עם כל צבע שלא יהיה.

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

ודרך אגב המחירון שלה 50 אלף לפי מחירון יד 2!

וואלה?? אני אבדוק, הבנתי שבקרוב מאוד יהפוך המחירון הזה למחירון הרשמי של חברות הביטוח.

התמורה למחיר מגיעה כשמגיעים לחניה גם אם לא נוסעים בה יום יום לפעמים מספיק להעיף מבט בשביל לשפר את מצב הרוח...

סע רק בדרכים טובות עם כל צבע שלא יהיה.

תודה, סוף סוף מישהו שמבין את עניין "הקנייה האימפולסיבית" של רכב מהסוג הזה!

פורסם
וואלה?? אני אבדוק, הבנתי שבקרוב מאוד יהפוך המחירון הזה למחירון הרשמי של חברות הביטוח.

את המשפט הזה שמעתי לראשונה לפני שנה וחצי. מה קרה מאז אתה בטוח יודע, מזה אתה יכול להסיק לגבי העתיד.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מזל טוב!

אני דווקא מאוד נהנה מה GTV TS שלי, נכון שאחרי תמה טורבו אין מה לדבר על כח, אבל בשביל זה יש את ה-166. ה GTV שלי זריזה ומהנה למרות ה TS, ואמינה ברמה שה 166 יכולה רק לחלום עליה, מאחל לך שה V6 שלך תתגמל אותך כך.

עד היום אני לא מבין למה אלפא התעקשו על מנוע ה V6 טורבו הזה כשהיה להם בבית את מנוע הטורבו המעולה של התמה/פיאט קופה. GTV עם המנוע הזה היתה מושלמת.

מי הרפד? יש לי בעיה בכסא של ה 166 שהייתי רוצה לפתור. אם זה מישהו מקצועי ומומלץ אשמח לפרטים.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

איזה פרויקט מהמם, הרכב מדהים.

באסה להגיע לסוף השרשור ולא למצוא תמונות אחרי המייק אובר... 8)

תעדכן ותפרסם תמונות של הכלה בשחור, רק לדמיין אותה... :twisted:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איזו יפה היא. תתחדש ותשמור עליה. איזה כייף לך שמצאת והשגת בדיוק את מה שרצית ועוד ידנית.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

אז הנה, היא מוכנה בבגדים חדשים ו....... שחורים! :evil:

הנה כמה תמונות מהרגע שהיא יצאה מאנואר הפחח:

i4hznywmjijl.jpg

r2ymltmtgkvz.jpg

qyztk3tyyzjw.jpg

mcmmf1oumtix.jpg

אני יעדכן את השירשור בכל פעם שאעשה שאעבוד על האוטו, מחר אוסיף תמונה של פנים הרכב (גם שם אנואר נגע)

• תוכן חדש...