Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתם מודעים בכלל כמה אנשים בגילי עוזבים את החור הזה למקומות אחרים?

אמנם לא כולם מצליחים אבל כשאתה חי סביב תרבויות אחרות, מדינות שרוצות לטובת האזרח אז אתה מבין באיזה חור אתה חי,כנראה שבאמת התרגלתם לאכול חצץ.

כנראה שכבודו לא מודע לרמת אכיפת החוק במדינות (מתוקנות) אחרות.

51 קג"מ :shock::lol:

• תגובות 130
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
פותח השרשור, נירו ובנצי הנכבדים,

שיהיה לכם ברור- ייתכן והבחור לא עשה שום דבר מסוכן (זה רק הוא עצמו יודע) אבל, עבירה הוא ביצע.

אם יש לו זימון לבימ"ש - שיקח עו"ד שיקטין את הנזק.

מטריף אותי חצי מהתגובות בשרשור הזה וביחוד התגובה הזאת. עבירה הוא ביצע ?! איזה עבירה ?! לנהוג בכביש על מהירות מותרת במקביל לסובארו GT זו לא עבירה .

פותח השרשור לדעתי לא אמורה להגיע אליך שום זימון למשפט השוטר רצה רק להלחיץ אותך, הוא לא יכול לתת לך קנס ולשלוח זימון אחרי ששילמת.

המלצה שלי אל תשלם וגש למשפט, לא ביצעת שום עבירה ואין לך על מה לשלם.

לכל מי שאמר פה שזה מילה שלו מול מילה של שוטר, איך בדיוק השוטר לא נסע אחריו וראה אותו מתפרע הוא מקסימום ראה אותו נוסע על מהירות מותרת בנתיב שלו ממרחק קילומטר והסיק שהוא התפרע בכביש, הסקה כזאת לא תעבור בשום בית משפט !

פורסם

MB3 אתה יודע לקרוא עברית בכלל? הבחור לפי הודאתו התחיל "לחיצות" מול רכב אחר (במטרה לדפוק אותו, אבל לא נכנס לזה) מה שאומר שהוא השתתף במרוץ. לא נסע במקביל, לא האיץ ליד, לא עזר לקשישים לחצות את הכביש - השתתף במרוץ. אפשר להפוך את זה כמה שרוצים, אבל הוא ביצע את העבירה, השוטר יודע מה הוא ראה - אז שיהיה גבר ויקבל ת'עונש (או ילך לבית משפט). ובכלל, למה שמישהו יהיה לטובתו? הוא במודע רצה לדפוק מישהו אחר! אני מקווה שילך למשפט, שהשופט ישלול את רשיונו, יכריח אותו לעבור טסט + תאוריה מחדש ושלקינוח יחרימו לו את הרכב (וכמובן איזה קנס משמעותי, ככה בשביל הספורט)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אכן הבן אדם ביצע עבירה אבל השוטר לא היה יכול לדעת את זה, פעם הבאה שמישהו יאיץ(למהירות המותרת) על מנת לעקוף מישהו או סתם כי הוא רוצה להגיע למהירות המותרת מהר יאשימו אותו במירוץ ואם אין שם אף אחד אז יאשימו אותו בעשיית דראג?

פורסם

skwee

כן אז עברתי באור אדום,למה התכוונתי לעבור באור האדום?

רציתי לעבור בצהוב ולא הספקתי,ביג דיל.

זה לא שאני עובר באדום ביום יום בשנוח לי ויש לי את הכל התנאים לזה,יצא,קרה וזהו יאללה עוברים הלאה אין מה לעשות.

אם תיסע עוד קילומטר כי אתה מפחד שאיזה שיכור/סבתא וכו' וכו' יקפצו לכביש אז חביבי לך תתלה את הרשיון הנהיגה שלך ועל הדרך קח משקפיים,לא כי אתה תלך בדרך החוקית ותיסע עוד קצת כי אתה לא רוצה לעבור על החוק,אלא כי אתה כנראה לא רואה טוב וחושב שמישהו יכול לקפוץ לך בפניה שמאלה,אגב מה שיכול לקרות בכל פניה וגם בכביש בנסיעה רגילה.

מה זה כביש לומדים בשיעורי נהיגה? חחח הצחקת אותי.

כנראה שאתה לא יודע מה מתבצע בשיעורי נהיגה כיום והמורה לא באמת מלמד,הכל מסחטת כסף והכל בלוף,רמת לימוד הנהיגה בארץ שווה לתחת,90 אחוז מהמורים נוסעים בשביל להעביר את הזמן ולדבר בטלפון אלא אם יושבת לידו בחורה כוסית ויש לו קצת עניין.

מאיפה הסקת בדיוק שאני מתנהג לא בהתאם על הכביש?כיום!

UOUO

אל תדאג לנהיגה שלי לא יהיו שום השלכות כי אני נוהג כחוק ואין שום דבר פסול בנהיגה שלי.

טרונכו,

גם לי זה לא קרה בכוונה,אף אחד לא רשם שעשיתי את זה בכוונה.

בזכות החוק יש סדר?

תפקח קצת את העיניים ותראה איזה "סדר" הולך בעולם בגלל החוק הזה.

לך תדע אולי בעתיד אני אקים ואשנה קצת מהחרא שקורה במדינה הזאת.

אני לא אעזוב כי למזלי לעומת צעירים אחרים אני כן יכול ללמוד באונ',לעבוד ולחיות ברמה נאותה בו זמנית וזה.

ואין לך שום זכות להשוות את המדינה המעוותת הזאת למדינות אחרות ותתפלא גם לא לארה"ב כי בכל דבר יש מידתיות מסויימת מה שאין פה ואין סיבה שאני אתחיל לפרט לך למה.

LIVEN

כבודו מודע לרמת אכיפת החוק במדינות אחרות,אבל עוד פעם צריכה להיות מידה מסויימת אם זה כלפי החוק ואם זה כלפי האזרח.

ואין לי כח לפרט לחבורת אנשים הזויים כמוכם אבל אני אתן דוגמא קטנה מאוד.

אין שום סיבה שבמדינה נורמלית ייתנו לך דוח על נסיעה בכביש מהיר במהירות של130 קמ"ש כי מותרררררררררררר לנסוע שם 130 קמ"ש!!!!!!!!!

ואני יכול להביא עוד 1000000 דוגמאות!!

מה עם תחבורה ציבורית נאותה,מה עם רמת לימודים נאותה,יודעים מה אני אגיד עכשיו משהו שאני לא רציתי לומר ואני בחיים לא אומר אבל למזלי לא חסר לי כלום בחיים אבל ראבאק אתם רואים אנשים שמתקשים פה יום יום ויש לי גם חברים כאלה ואני רואה כמה שהמדינה הזאת עושה להם רע!

כולכם חיים בסרט,אני לא מגיב לכם יותר, תהנו מהחוק המטומטם שלכם פה,אני מפגר אתם לא.

אני פרזיט,אתם חכמים.

לפותח השרשור תלמד את השוטר הנוכל הזה לקח,כל חובבי המוטוריקה בארץ חוליגנים וכל מי שלא הוא יפה נפש חי בסרט.

אני לא מתדיין עם אנשים כמוכם יותר!

ויודעים עוד משהו כן קניתי לאון קופרה לא בדיוק בשביל לנסוע 90 בכביש מהיר,וכן אני אתקין לי ולנטיין וכל השיט הזה בשביל שכשאני משייט לי ב170 שאני אדע מתי להאט!!!!חבורת יפי נפש שחיים בסרט.

מאחל לכם שכל החוקים המפגרים האלה,כל יום אגרות חדשות,מסים חדשים,עוד מעט תשלמו על מס אוויר,יעשקו לכם את התחת,לצערי זה יקרה גם לי אבל אולי אז יקרה פה משהו פעם אחת ולתמיד.

חבורה של יפי נפש!

פורסם
אתה פשוט מגוכח, אני מצטער מאוד אבל כנראה שכל מה שנגיד לך לא ישנה את דעתך, אתה פשוט ילדותי, יהיר ומתנשא, ואני מאוד מקווה שיום אחד לא תצטרף להתמודד עם ההשלכות של הנהיגה שלך, אנשים כמוך הם פצצת זמן, אני כן מקווה שיתפסו אותך "גונב" אור רמזור אדום (אתה אפילו מודע שלא גנבת אלא חצית באדום! ובשבילך זה שטויות) או חוצה קו הפרדה רצוף, וישללו לך את הרשיון להרבה זמן.

תמשיך להשמיץ את המדינה, אתה הישראלי המכוער במלוא תפארותו, בוכה ובוכה ובוכה, אבל בעצם מתנהג בצורה הכי חסרת התחשבות וברברית שיש.

במילה אחת: וואו! :not_worthy:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אנשים,

אתם ואני מנסים לרשום בהגיון לאדם שטוען שהוא בן 23.

והאיש ממשיך בשלו.

יכול להיות שיש לנו עסק עם טרול?

למנהלים פתרונים.

סלע

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אז איפה להשתולל?

ילדות בנות 12 משתוללות כשהן רואות את ג'סטין ביבר.:lol:

מז"א להשתולל?

רוצה ללמוד על המגבלות של הרכב שלך? לך לקורסים לנהיגה מתקדמת, מגרש החלקה וכל זה.

רוצה לבדוק כמה אתה "עושה" מ0 ל100? תמצא לך צומת בכביש בין עירוני בשעת לילה מאוחרת, שם הסיכוי שמישהו יחצה את הכביש אפסי, כשאין לפניך מכוניות ברמזור ותבדוק.

לא עושים תחרויות על כביש, כי הוא לא מיועד לזה. בשביל זה יש (אין) מסלולים.

במסלול מרוצים אף ילד לא יקפוץ לכביש ואף אחד לא ירכב על אופניים בשוליים. הכביש זה לא מסלול, ומשמש לתחבורה.

חוץ מזה, יש בארץ כבישים מפותלים שכיף לנהוג בהם ולהרגיש את הרכב. לא צריך להשתולל.

או שאתה (לא אתה אישית, כל אחד) יכול להשתולל בשכונה ליד אנשים כמו חוליגן ולהמשיך להוציא שם רע לחובבי רכב ונהיגה.

כולכם חיים בסרט,אני לא מגיב לכם יותר, תהנו מהחוק המטומטם שלכם פה,אני מפגר אתם לא.

אני פרזיט,אתם חכמים.

לפותח השרשור תלמד את השוטר הנוכל הזה לקח,כל חובבי המוטוריקה בארץ חוליגנים וכל מי שלא הוא יפה נפש חי בסרט.

אני לא מתדיין עם אנשים כמוכם יותר!

ויודעים עוד משהו כן קניתי לאון קופרה לא בדיוק בשביל לנסוע 90 בכביש מהיר,וכן אני אתקין לי ולנטיין וכל השיט הזה בשביל שכשאני משייט לי ב170 שאני אדע מתי להאט!!!!חבורת יפי נפש שחיים בסרט.

מאחל לכם שכל החוקים המפגרים האלה,כל יום אגרות חדשות,מסים חדשים,עוד מעט תשלמו על מס אוויר,יעשקו לכם את התחת,לצערי זה יקרה גם לי אבל אולי אז יקרה פה משהו פעם אחת ולתמיד.

חבורה של יפי נפש!

איזה חוק מפגר? שאסור לעשות מרוצים בכביש?

יש באמת מקומות שהמהירות המותרת נמוכה מדי ושוטרים נמצאים שם כדי לחלק דוחות ולהכניס כסף למדינה.

אבל מה הקשר בין שאר חוקי התנועה לאגרות ומיסים? הרמזורים קיימים כדי שתשלם מס על נסיעה באור אדום, או כדי לשמור על סדר בתנועה?

מה הקשר ליפי נפש? מי שלא שם על החוקים שאמורים לשמור על הסדר בדרכים, מסוכן לסביבה. עם זה אתה לא יכול להתווכח.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא דיברתי על חוק ספציפי אלא התכוונתי יותר נכון לאיך שהחוק מתנהל כלפי הנהגים בארץ ישראל.

יש מקומות?? ששוטרים עומדים בשביל לחלק דוחות?

יש יותר מדי מקומות שהנוכלים האלה עומדים בשביל לחלק דוחות,לתת דוח לאדם שהתדרדר בתמרור עצור במהירות של 0.5 קמ"ש בשביל שיהיה לו שדה ראיה טוב יותר על מנת לעשות פניה לאחד הכיוונים לא עושה אותו עבריין שלא עוצר בעצור וכולנו יודעים את זה.

כל המדינה מלאה במקומות האלה ועוסקים בתפל במקום לעסוק בעיקר,למה הציבו את המצלמות החדשות בכבישים שבכיף אפשר לנסוע בהם 120-130,בשביל לדפוק לנו דוחות על ימין ועל שמאל,אותי הם בטוח לא יתפסו,אני מזמן סיימתי לממן את הפרזיטים האלה בכנסת,נדיר שאני אקבל דו"ח מסוג כלשהו בשנתיים וחצי האחרונות,אני פשוט שומר על החוק הדפוק הזה אך ורק בשביל לא לממן את הנוכלים האלה.

בכל אופן המדיניות פה מעוותת וכולם יודעים ויש מחקרים בנוגע לזה שרק 5 אחוז מהתאונות נגרמות עקב מהירות.

בן אדם שנוסע במהירות 80-90 קמש יתעייף הרבה יותר מאשר אדם שייסע במהירות של כ120-130 קמ"ש ואני לא אפרט את הסיבות,אנשים שפויים יודעים בדיוק למה וגם אם הם לא יודעים אז אפשר לנחש למה.

אני לא מדבר על רמזורים,אני לא מבין למה אתם כביכול רוצים שאני אצטייר בתור עבריין שעובר באדום כל היום ועושה מה שבראש שלי,תצאו מהסרט הזה שאני אזרום איתכם על החארטות שלכם,אתם יודעים בדיוק למה התכוונתי ואין מה לעשות לרובנו קורה פעם ב.. שאנחנו מנסים לתפוס את הצהוב המהבהב ולא מחשבים כל כך את המרחק נכון ועוברים על השניה באדום.

החוקים אמורים לעשות סדר בדרכים אבל החוקים שיש כיום ממש לא עושים סדר בכביש, לא ייתכן שיישמרו החוקים שנחקקו לפני איזה 40 שנה עד היום,לפני תקופה ארוכה הרכבים היו שונים,הבטיחות ברכב הייתה שונה,לנסוע ברכב לפני 30 שנה במהירות 100 ומעלה זאת סכנת נפשות לעומת הרכבים היום שמהירות 100 זאת מהירות בדיחה בשביל כל רכב חדש אפילו המכוניות הקטנות המגעילות האלה סטייל מאזדה 2.

צריכים לשנות פה את החוקים ואז תהיה הצדקה לכל המצלמות מהירות האלה ולכל החוקים המטומטמים מסביב,יש כל כך הרבה מקומות שלא מתאים לשים שם תמרורי עצור אלא לשים תמרורי זכות קדימה ודופקים שם בכוונה תמרורי עצור כי הם יודעים שנהגים יתדרדרו שם בשביל לקבל שדה ראיה טוב יותר על מנת לפנות בבטחה.

לא משנה עזבו,אני טרול כמו שהדביל ההוא רשם,אני לא מבין כלום ואני גם כנראה לא בן 23 לטענתו.

באמת עזבו אין עם מי לדבר,כנראה שאותם המגיבים אתם אנשים שחוקים שאין להם כח ורצון לכלום ואתם פשוט זורמים עם הזרם,מה שאתם לא מבינים שהזרם נהיה חזק יותר מיום ליום ובקרוב תטבעו עם הזרם הזה.

אנחנו צריכים ליצור את השינוי במדינה הזאת,כל אחד,אם זה אני אתם וכל נהג אחר ואתם באמת לא מבינים כמה כח והשפעה יש לכל אחד מאיתנו וכמה קל היה אפשר לשנות פה את הדברים,אם היינו רוצים היינו גם דואגים שלא יוקמו מצלמות חדשות ועוד 1001 דברים, חבל שאתם לא מבינים את זה.

בסופו של דבר אנחנו מפרנסים אותם ולא הם אותנו,המדינה הזאת היא ממש לא מה שהיא הייתה לפני 30 שנה.

בכל מקרה עם תגובות מהסוג שלכם אני מבין עם מי יש לי עסק.

אתם כנראה מהאנשים האלה ששוטר יבוא ידפוק לכם דו"ח על חארטה,אתם תדעו שאתם בסדר אבל איפשהו בפנים תנסו לשכנע את עצמכם שהשוטר צודק ותלכו לשלם את הדוח כמו ילדים טובים כי זה ה"חוק" ועברתם על ה"חוק".

ראיתי את הסרט עולם הזמן לפני כמה ימים,אני נזכר בו עכשיו כי עובר לי בראש שאתם בדיוק כמו כל העדר שם שפשוט זורם עם החיים ובטוח ש"זה מה שיש".

תראו את הסרט יש לו אחלה מוסר השכל.

פורסם

אחרי יומים בלי אינטרנט ובלי קשר לעולם החיצוני (חלק מהעבודה),קצת עידכונים על המצב -יהיה סגרירי ויתכן שיהיה גשם בשבת.

ועכשיו ברצינות שלחו את הדו"ח בפקס לעורך דין שהוא חבר של דוד שלי , הוא מומחה לא קטן בדברים כאלה ומה שהבנתי ממנו שלא צפוי לי כלום, בתנאי שהנהג קופרה לא יגיד שעשינו מרוצים וגם אם כן, אין לי מה לדאוג בגלל שאין לשוטר מושג כמה נסעתי.

ביום ראשון הוא יתן לי יותר פרטים כי הוא הולך לפעיל קשרים ולבדוק מה הנהג השני אמר וגם מה הוא קיבל.

נשים אי אפשר איתן,וכבשים לא יודעות לבשל .......:-D

• חברי המעגל הראשון
פורסם
הרבה דברים שאין צורך לצטט כי זה 2 הודעות למעלה

תשמע, עדיף חוקים מלפני 40 שנה מאשר בלאגן.

סתם שאלה, למה אתה מנסה לתפוס את הצהוב לפני שהוא מתחלף? אתה אמור לעצור כשאתה רואה את זה עומד להתחלף, לא להתחיל להאיץ אלא אם אתה יודע שלא תספיק לעצור בזמן. זה עניין של חינוך, חבר. כל העניין הזה של "לא לצאת פראייר".

אתה צודק שזאת מחלבה של כסף, אבל לא כל חוקי התנועה נועדו להוציא ממך כסף, הם נועדו שכולם יוכלו לנסוע בכבישים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
MB3 אתה יודע לקרוא עברית בכלל? הבחור לפי הודאתו התחיל "לחיצות" מול רכב אחר (במטרה לדפוק אותו, אבל לא נכנס לזה) מה שאומר שהוא השתתף במרוץ. לא נסע במקביל, לא האיץ ליד, לא עזר לקשישים לחצות את הכביש - השתתף במרוץ. אפשר להפוך את זה כמה שרוצים, אבל הוא ביצע את העבירה, השוטר יודע מה הוא ראה - אז שיהיה גבר ויקבל ת'עונש (או ילך לבית משפט). ובכלל, למה שמישהו יהיה לטובתו? הוא במודע רצה לדפוק מישהו אחר! אני מקווה שילך למשפט, שהשופט ישלול את רשיונו, יכריח אותו לעבור טסט + תאוריה מחדש ושלקינוח יחרימו לו את הרכב (וכמובן איזה קנס משמעותי, ככה בשביל הספורט)

ועדיין אני לא ראיתי בחוק שום סעיף שאוסר על האצאה מהירה למהירות מותרת, זה נכון שהוא מודה שהוא עשה "לחיצות" ושלא תבין לא נכון אני נגד העיניין, אבל עדיין אם תוכן ההודעה שלו הייתה ככה: "האצתי מהר למהירות מותרת ולידי הייתה סובארו GT לא התכוונתי לעשות איתה שום מרוץ ואחרי 500 מטר עצר אותי שוטר ונתן לי דוח על ..." כולם היו קופצים פה ואומרים שילך להישפט ושהוא לא אשם.

דרך אגב אני שמח שהוא גרם לבעל האימפרזה לקבל גם שלילה ולכן אני בעדו, מהרושם שקיבלתי ממנו הוא לא ילד שעושה כל היום רייסים.

דרך אגב אין לי שום בעייה עם עברית אני קורא אותה דיי שוטף ואם היית קורא קצת לעומק את הודעתו של פותח השרשור היית רואה שהוא בכלל לא לחץ איתו הוא עבד עליו כאילו הוא לוחץ איתו בשביל שייתפס .

פורסם
למה אתה לא יכול לסרוק את הדו"ח ? אתה במעצר או במילואים ? אתה יכול לבקש מחבר קרוב או מהמשפחה לסרוק ולשלוח לך למייל את הדו"ח.

לי אישית נראה שהסיפור מצוץ מהאצבע.

מצטער שאני לא מעלה את הדו"ח כי אני עובד בעבודה שאני לא יכול לפרט עליה יותר מדי ,אני יכול לבקש שישלחו לך אותו בפקס (אין לי סורק בבית) ואז תראה שאני לא משקר.

ג'וני בוי מי אמר לך שנסעתי במקביל עליו תקרא הכול. הגעתי דקה בערך אחרין.

נשים אי אפשר איתן,וכבשים לא יודעות לבשל .......:-D

פורסם

כתוב לנו את סעיף האישום מספר בן 4 ספרות המופיע בדו"ח אולי נבין קצת יותר.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...