Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה עושה צחוק?

הוא הפסיד!

אם כבר, הוא היה משלם חלק מהקנס של הרכב השני.

אז כנראה טעיתי בקריאה אבל התרשמתי שהוא ניצח והאט בכוונה.

בכל מקרה פעם הבאה אם כבר אז כבר.

(הכל הלצות)

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תגובות 130
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קודם כל אני אישית לא עו"ד (למרות שיש לי רקע משפטי) וזה כמובן לא ייעוץ.

משום מה אף אחד לא התייחס למה יגיד השוטר, וזו השאלה האמיתית: מה הוא יספר בבית המשפט?

לפי מה שהסביר הבחור, השוטר ראה אותו מגיע, במהירות לא ידועה (הרי הוא לא מדד) בנסיעה על הנתיב הימני. איך מזה הוא אמור להסביר לשופט שהייתה פה התפרעות על הכביש? אם הוא יצר קשר בין זה ששני הרכבים ספורטיביים ומזה שהיו בהפרש קטן יחסית, והמהירות המופרזת של הראשון, ומכל זה הבין שהייתה פה תחרות - זו כבר השערה, ולא יתפוס בבית המשפט (למיטב הבנתי). זה הרי ניחוש בלבד, ושוב, מבחינה עובדתית לא נעשתה שום עבירה: הוא נסע בנתיב אחד במהירות המותרת, אין קשר בינו לבין הרכב השני.

ככה שאני באמת לא חושב שיש פה בכלל בסיס עובדתי לטענות של "התפרעות". כל זה כמובן אם החברה ברכב השני לא יחליטו לספר שעשיתם תחרות, אז באמת אתה עשוי למצוא את עצמך בבעיה.

פורסם

עיניין התאוצה הפתאומית הזו אצלי לפחות מחולקת ל2 :

יש הבדל בין לעמוד ברמזור (כשאתה בשטחים בינעירוניים) ולפרוץ קדימה "במהירות אלגנטית" פעם ב... כדי להרגיש את מנוע שלך חי,לבין להאיץ מ0 ל 50 בשתי שניות למכולת השכונתית לקנות סיגריות.

באמת שאין לי מושג מה אומר החוק על תאוצה פתאומית,אני לא אומר שכולנו צריכים לחזור לנהוג כמו בשיעורי נהיגה שעשינו אבל צריך להפעיל הרבה שיקולי דעת לפני שרוצים לצאת ממסגרת נהיגה "מרובעת" בכדי לבצע אותה בצורה מבוקרת ככל האפשר ושתראה ספורטיבית ולא עברינית-ההבדל בינהם מאוד דק!

Gn'f'R

פורסם

prince 77

לידיעתך-וכדי שלא תצטרך להתאמץ, הנה אחד מכללי הפורום:

10. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט.

בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו),אסורים בתכלית האיסור.

עכשיו הבנת?

סלע

פורסם
בצורה פשוטה ולאלה שתוהים ואינם עורכי דין - עבירה מורכבת מיסוד עובדתי ויסוד נפשי. ועל מנת לפשט את הסיפור ובקווים כלליים:

מבחינה עובדתית - שני הנהגים בשתי המכוניות "לחצו".

מבחינה נפשית - הוא התכוון לחמם את החברה באיביזה. הם התחממו.

לא אפליה ולא בטיח. הבחור לא צדיק. האם הוא פושע ? (אולי) בית המשפט יקבע.

1. עבירות תעבורה בחלקן אינן דורשות הוכחת יסוד נפשי על ידי התביעה.

2. קנס והזמנה למשפט אינם יכולים לגור ביחד. שכן תשלום הראשון כמוהו כהודאה בביצוע העבירה ונשיאת העונש בגינה. האפשרות שמדובר בדו"ח אחד שמתייחס למספר עבירות שחלקן הוא ברירת משפט וחלקן מחייבות הליך משפטי, לא הגיוני, לא סביר, להערכתי גם אינו חוקי. בקיצור עין מקצועית שתציץ בדו"ח, נדרשת כאן.

פורסם

לדעתי מכל העניין הפסדת פעמיים. פעם ראשונה שתפסו אותם ואז הם היו ראשונים(בלחיצה). ופעם שניה שתפסו אותך ,לגבי השופט זה שאתה בן 23 ממצב אותך בקטגוריה של בני ה18.

פורסם

טוב כל אחד ודעתו , זו דעתי

כל נושא הקנסות בארץ הוא פשוט מחלבת כספים . וככזה צריך להתייחס אליו כך .

כדיי להוכיח נהיגה חסרת אחריות וזה כנראה מה שהשוטר יטען , הוא יצטרך להביא עוד כמה הוכחות .. כגון:

"ראיתי את הנהג עוקף רכבים במהירות בלתי סבירה "

"ראיתי את הנהג נוסע על מהירות שלא מתאימה לתנאי הדרך "

"ראיתי את הנהג ...."

אם לא עקפת לא עברת נתיבים ולא עברת את המהירות המותרת - ו 98 בכביש של 90 זה עדיין מהירות מותרת . כנראה שזה יהיה המילה שלך נגד השוטר , והעובדה שאתה נוהג ברכב "ספורטיבי" וגם נתפס נהג אחר עם רכב "ספורטיבי" במהירות גבוהה לא עוזר לתיק שלך .

בסופו של דבר הכל יפול ויקום על השופט - אם הוא מושפע מדעות קדומות אז אכלת אותה , לעומת זאת אם זה שופט שצריך הוכחות ישירות ולא נסיבתיות ובסופו של דבר אם באמת לא נהגת בצורה חסרת אחריות (ולכל אלו שהגיבו אין שום דבר בחוק שמדבר על האצה )

וכן אם השוטר לא ראה אותו אז זה הכל ראיות נסיבתיות.

השופט יזכה אותך , מה אני הייתי עושה אין לי מושג . אבל למזלי זו לא ההחלטה שלי .

דרך אגב בהצלחה .

פורסם
1. עבירות תעבורה בחלקן אינן דורשות הוכחת יסוד נפשי על ידי התביעה.

2. קנס והזמנה למשפט אינם יכולים לגור ביחד. שכן תשלום הראשון כמוהו כהודאה בביצוע העבירה ונשיאת העונש בגינה. האפשרות שמדובר בדו"ח אחד שמתייחס למספר עבירות שחלקן הוא ברירת משפט וחלקן מחייבות הליך משפטי, לא הגיוני, לא סביר, להערכתי גם אינו חוקי. בקיצור עין מקצועית שתציץ בדו"ח, נדרשת כאן.

1. "בחלקן אינן דורשות הוכחה" - "בחלקן" אינו מכסה את כל המקרים. בכל מקרה, יסוד נפשי צריך להתקיים, גם אם קיימת חזקה שהתקיים. לסיכום, במקרה דנן, נדמה שהבחור מודה בקיומו של יסוד זה.

2. נדרשת עין מקצועית - זה בדיוק מה שאני אומר. על כל הפרשה.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

לבחור שפתח את השרשור,אל תקשיב ותתבאס מכל התגובות המטומטמות פה של כל המצטדקים למיניהם.

כל אחד פה משחק אותה מינימום שופט בית המשפט העליון.

קח עו"ד טוב תחכה למשפט ואני מקווה שתעדכן בפורום הזה שהשוטר ננזף (או אולי עשה תאונה רצינית ולא יגיע למשפט)

אז הוא לחץ מ0-100 עם עוד רכב שהיה לצידו, אז מה?

מה כולכם משחקים אותה פה נהגים שנוהגים על פי החוק המעוות של א"י,אין פה ספורט מוטורי ואין פה כלום אז ללחוץ פעם ב100 שנה בשביל לעשות אינדיקציה קטנה בין הרכבים לא תגרום לשוםנזק, ואיך אני איתכם גם אני קניתי עכשיו לאון קופרה בשביל מדי פעם לנסוע בצורה קצת שונה מהנסיעה הרגילה ביום יום,אמנם אני לא מתחרה עם אנשים או כל דבר אחר אבל ללא ספק ברגע שתהיה לי הזמדנות ללחוץ איתו כמו שצריך (מאז שהבאתי את הרכב פשוט לא יצא בגלל תנאי הנסיעה שלי ביום יום)אני אלחץ ויודעים מה,אני גם אהנה מזה ויימרח לי חיוך של מפגר.

לפי דעתי יש פה הרבה צרי עין שלא ניצלו כמו שצריך את הגיל הצעיר שלהם(בפן המוטורי כמובן,אני לא מכיר פה אף אחד) ומשם נובעות התגובות המטומטמות שלהם,אם הייתם רואים שהבחור היה רושם דברים כמו:

רציתי להתחרות איתם להראות להם שהרכב שלהם עגלה,להראות שלי יש יותר גדול,שלאון קופרה זה סתם רכב ואני יותר חזק ועוד דברים מהסוג הזה אז הייתי מצדיק כל אחד שביקר אותו אבל ראבאק הבן אדם לא עשה כלום,הקטע הכי מצחיק זה שאם תראו איזה משפחטומטית כמו איזו מאזדה,הונדה וכל הזבל הרגיל על הכבישים לוחצים מ0-100 זה יהיה בסדר אבל ברגע שזה בחור צעיר עם רכב קצת שונה מאחרים הוא הופך לעבריין,לשוטר יש פתאום עילה לעצור אותו.

הייתי רוצה לראות את אותו שוטר עוצר 2 מאזדות וכדומה שהיו מאיצות בצורה דומה,מקסימום הוא היה עוצר אחת על המהירות הגבוהה ולשניה הוא לא היה שם לב כי היא כמו כל הפח הרגיל שיש על הכביש וזה לא מיוחד מספיק בשבילו או בשביל בית המשפט.

אני יכול להעיד על עצמי שאני גם אמנם רק בן 23 ויש לי לאון קופרה כרגע על 240 כח ובעתיד היא תגיע להרבה יותר אבל,ואבל גדול, בתור בחור צעיר עם רכב ספורט אני נוהג פי 1000 יותר טוב ממכם (המתלהמים) מהסיבה הפשוטה שאני פשוט מתעניין בזה יותר,לא מתעניין אך ורק בכמה סוסים יש לי במנוע וכמה שניות הרכב שלי יגיע ל200 (לא מגיע לשם אפילו) אלא מתיימר להכיר את הרכב שלי בצורה הטובה ביותר,את הכביש,ואני יותר מודע וזהיר בגלל כל השוטרי פח זבל האלה וכמוני לפחות 90 אחוז מהאנשים שמחזיקים רכבי "ספורט" בגילאים שלי(מצטער לפי דעתי לאון קופרה ורכבים מהז'אנר הם לא רכבי ספורט),ודווקא בחורים צעירים עם רכבים כאלה הרבה הרבה יותר זהירים אתם פשוט לא מבינים כמה.

לבחור עם הGT,תהנה מהרכב,תלחץ איפה שאפשר ללחוץ,זה לא דבר רע כל עוד אתה לא מסכן נהגים אחרים.

החוק פה מעוות מכל בחינה אפשרית ונועד בשביל לדפוק את הנהגים בכל דרך ושלא נדבר על המכוניות "ספורט" שיש לנו בארץ שכל שוטר מעפן מחפש לעצור ולערוך בדיקות מוזרות לרכב,להתנהג בצורה מגעילה כאילו אתה מינימום אנסת עכשיו איזה 5 בחורות,לעקב אותך הרבה זמן ואחרי זה לומר לך משהו כמו : טעות,סע לשלום.

בכל מקרה אני מאחל לך שתצא מזה נקי.

עוד משהו:

גם לי יצא ללמד פעם איזה כמה דבילים לקח, מהמפגרים שמנסים ללחוץ איתך עם המאזדה של ההורים וחושבים בגלל שהם שמו סנפיר על גג הרכב,ספויילר או ג'אנט 16 במקום הטאסה 15' אז התווספו להם עוד מינמום 200 סוסים,אמנם אצלי זה קרה בכביש 4,נתתי להם פשוט לעקוף אותי והם היו כל כך שמחים עד שצילמה אותם מצלמת מהירות,וכן נסעתי מהר, כמה מאות מטרים לפני המצלמה פשוט האטתי את המהירות בהדרגתיות והם עקפו אותי כמובן כי הם היו מהירים יותר וחזקים יותר וכמובן לא הכירו את הכביש(שלט נהג חדש),זה היה מצחיק אני חייב לציין.

וכמובן שאני צריך להוסיף שזה קרה בסביבות 3 וחצי לפנות בוקר(מונע כבר מעכשיו תגובות כמו: משוגע היו עוד רכבים על הכביש יכלתם להרוג מישהו וכו',לא היה כלב על הכביש,מצטער לבאס אותכם).

פורסם

קח עו"ד טוב תחכה למשפט ואני מקווה שתעדכן בפורום הזה שהשוטר ננזף (או אולי עשה תאונה רצינית ולא יגיע למשפט)

אני ממש מקווה שיש לי בעייה בהבנת הנקרא.

פורסם

בסופו של דבר שוטר יכול משום מקום גם לתת לך דוח על נהיגה בקלות ראש סתם כי בא לו והוא גם יכול לתת לך דוח על אי עצירה בעצור סתם כי בא לו.

אין לך יותר מידי מה לעשות במקרה הזה וחבל על הזמן והכסף של העורך דין.

אם אין לך דרך להפריך קונקרטית את טענות השוטר תוותר, אבל תברר את עניין ההזמנה למשפט לפני שאתה משלם את הדוח.

יום טוב ולהבא תנסה יותר לשים לב ולחשוב צעד אחד קדימה :)

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

ממש אבל ממש אין לך בעיה בהבנת הנקרא, לשוטרים מהסוג הזה( לא כולם חארות בכל זאת) אני מאחל סקילה באבנים, כי הם אלה שעושים למשטרה פה שם מסריח ואם הם דפקו נהג על כלום זה עושה להם את היום, הם אוהבים להרגיש את ה״כח״ שניתן להם.

הרי הם לא ילכו ויעשו עבודה טובה יותר ויטפלו בדברים הרציניים שיש לנו, הכי כיף זה הכסף הקל, להיטפל לאזרח הקטן, אז בינינו אני מאחל להם כמה שיותר רע.

אני אספר לכם מקרה שקרה לי יום לפני יום כיפור,

אם אתם מכירים קצת את פתח תקווה אז יש מקום בשם הפינה החמה וליד הפינה יש את מאפיית הטבון, כל הזמן בשעות הלילה עוצרים שם רכבים באדום לבן על מנת לקנות לאכול בטבון או משהו בפינה החמה( קיוסק גדול בסגנון של am:pm).

בכל אופן, השעה הייתה 12 וחצי בלילה, לא רצינו לצאת אותו היום כי למחרת זה כיפור, לשתות וכאלה לפני צום זה לא בדיוק מומלץ אז ויתרנו על התענוג ואמרנו שנעשה אצלי ערב עם על האש, טורניר בסוני וכו׳.

בכל אופן, כל אחד ידע מה הוא צריך להביא ובגלל היום העמוס שלי לא הספקתי לקנות את מה שהייתי צריך אז הגעתי לפינה החמה על מנת לקנות כמה דברים.

באותה שעה עמדו שם די הרבה רכבים, הרכב שלי היה איפשהו באמצע, נכנסתי לפינה החמה למזלי היה תור של 2 אנשים שקנו סיגריות וכל מיני שטויות.

הייתי בפינה החמה בדיוק כ2 דק אולי אפילו פחות.

אני בא יוצא משם כל הרכבים עומדים ועומדת ניידת, חוסמת נתיב וליד מי היא עומדת, ליד הסיאט לאון האדומה שלי(כבר לא שלי) הבן ז*נה רושם דוח של 500 שקל, ניסיתי לדבר איתו או משהו והוא לא שם פס, הוא אמר לי שהוא אמר בכרוז סיאט לאון אדום לזוז המקום, מה שלא היה נכון וכל מי שעמד שםהיה עד לזה, בכל אופן רשם לי דוח של 500 שקל, הכי מעצבן זה שהוא עוד לא הספיק לרשום וכבר הייתי בחוץ אבל משום מה הוא היה חייב לרשום את הדוח.

ומשום מה דווקא לרכב היחידי שקצת שונה מהרכבים האחרים שעמדו שם.

כמובן שזה כן לימד אותי לקח וזה הפסד של המקומות שעובדים שם כי לקנות שם משהו אני לא אקנה יותר אבל זה רק מראה כמה שהשוטרים האלה אנשים חרא ולתת דוח על דבר כזה זה להיות פשוט שטן.

מהשעה 21:00 בערך וגם לפני עומדים שם קבוע רכבים, משהו בסגנון הקרנף בדיזינגוף שכולם עומדים על הכביש רק טיפה יותר ״ מסודר״ כי זה 2 נתיבים, מי שמכיר את המקום מבין על מה אני מדבר.

• תוכן חדש...