Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 130
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש בדו"ח בערך באמצע סעיף אישום ומשמאלו סמל הסעיף מספר בן 4 ספרות

כתוב את זה נבין בדיוק על מה הואשם העובד שלך.

סעיף 62(2) בד"כ זימון למשפט

משמאל לסעיף אישום יש גם מספר נקודות

כמו כן רשום גם סכום לתשלום.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

נהיגה בקלות ראש - 6 נקודות והזמנה לדין.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

קיבלת הזמנה לבית משפט ולא דו"ח לתשלום הייתכן???

נהיגה בקלות ראש

נהגת ברכב הנ

"ל בקלות ראש בכך ש... (פרט את מעשה הנהג), בניגוד לסעיף 62 ( 2)

לפקודת התעבורה

.

2011

הזמנה לדין

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אז זהו שלא קיבלתי הזמנה לדין ,הוא אמר שאני אקבל בדובר , אני לא מבין אני הייתי אמור לקבל את זה על המקום?

ודרך אגב יש כבר עורך דין שמטפל בזה , והוא אמר לי לא לדאוג יותר מדי בתנאי שהנהג של הקופרה לא הודה בזה שעשינו מרוץ.

נשים אי אפשר איתן,וכבשים לא יודעות לבשל .......:-D

פורסם

עוד לא ראיתי עו"ד שאומר אחרת.. ככה אמרו גם לקצב בוודאי עורכי הדין שלו.:lol:

איך זה מסתדר עם דו"ח לתשלום של 750 ש"ח , לך ולשוטרים הפתרונים.

ואם הילדים כן אמרו שהם היו במירוץ אם איזה "זקן" פדלאה שתיכף מגיע

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
viper05 פשוט מפחיד שיש אנשים כמוך בכבישים, רואים על סמך ההתנסחות שלך בפורום שאתה חושב שאתה יודע הכל, ומבין הכל, אבל יום אחד שתפגע באיזו מישהי שבדיוק חוזרת על אופניים מהעבודה שלה בתור מלצרית בקייטרינג באזור התעשייה, או תעיף קיבינימט מאבטח שבדיוק מסיים משמרת ב6 בבוקר, אז כבר לא תהיה כל יהיר ובטוח בעצמך.

"בעיה שלי" "לא מסכן אף אחד" כמה בולשיט, כמה שטויות אתה פולט, כמה ילדותיות וחוסר בגרות.

+++ :not_worthy:

וייפר יקירי, לפני משהו כמו 20 שנה, שני ילדים בגילך עשו תחרות (הם הודו בזה) על שני נתיבים בכביש עירוני קרוב מאוד לאזור עם מספר בתי ספר ושכונות מגורים, בראשון לציון. אחד מהם דרס למוות ילד שנסע על אופניים. לצומת ליבך.

המלצה: להרגע. ומהר

פורסם

תומר,אחרי כל מה שרשמתי איך עדיין לא הצלחת להבין שאני לא עושה תחרויות בכבישים, ואם לא שמת לב לא אני פתחתי את השרשור.

או שפשוט יותר קל לך להיצמד לכל מיני משפטים שרשמתי בין לבין ובמיוחד כשציינתי שהמקרה קרה לפני כמה שנים.

זה כמו שאחד מכם ירשום פה שכשהוא היה קטן הוא גנב מסטיק מהחנות ואני אענה לכם:

גנבים,לא מאמין שאתם גונבים מבעל חנות קיוסק מסכן,וכמובן אתכוון למשהו קרה לפני עשרות שנים ואציג אותו בתור משהו שקורה היום,יתפסו אותכם ותיעצרו ואז נראה מי פה מעל החוק,וכל מיני דברים בסגנון הזה.

מספיק לשחק אותה ראש קטן להתלהם ולהיתפס בקטנות.

אולי גם אתם תתוודו קצת ותספרו לי על כל מיני מעשיות שעשיתם בגיל 17-18,הרי לא כולנו תמימים ולא בדיוק נהגתם כמו סבא שלי בגיל הזה.

אז המלצה שלי אלייך ולשאר המתלהמים:

תירגעו אתם, ומהר.

פורסם
עוד לא ראיתי עו"ד שאומר אחרת.. ככה אמרו גם לקצב בוודאי עורכי הדין שלו.:lol:

לא ממש קשור לשרשור, אבל במקרה קצב למיטב ידיעתי הסיפור היה הפוך - אם היה מקשיב לעורכי הדין, היה מקבל את העסקה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני רוצה להבין משהו לפי מה שאתם אומרים אם לא היה לידו אף אחד (זה עם הסוברו) אז בעצם הוא לא היה מקבל את הדוח???

• תוכן חדש...