Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי מושג מה אומר החוק ובגלל זה תצטרך לקחת עורך דין אבל נשמע לי קצת מוזר שיש חוק כזה.

אם בא לי להאיץ ע"י לחיצה מקסימלית על דוושת הגז עד למהירות המותרת זה מותר אבל אם, בלי לקבוע מראש, עוד מישהו ברמזור איתי החליט לעשות את אותו הדבר אז אני יכול לקבל דו"ח?

לי זה נשמע קצת מוזר אבל כמו שהזכרתי, אני לא מכיר את החוק.

לדעתי עורך דין בינוני יוציא אותך ללא קושי מהדו"ח.

• תגובות 130
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה נהיה מהפורום הזה? כולם נהיו לי צדיקים שנוסעים 10 קמ"ש פחות מהמותר ומעבירים הילוכים ב2000 סל"ד.

אני לא מעודד עבירות תנועה אבל גם אני יוצא מהרמזור בהאצה חזקה, גם אני לוקח סיבובים מהר, גם אני נוסע עם מוזיקה בווליום גבוהה, וכן גם אני עושה עבירות תנועה, כמו כל אחד ואחד מכם, אז די כבר, כשיש שרשור על אנשים שתקועים על השמאלי, כולם מתעצבנים כי הם רוצים לנסוע מהר אבל כשמישהו נוסע מהר אך כחוק - כולם צדיקים, מה גם ש100 קמ"ש על שעון של אימפרזה זה בערך 94-95 במציאות.

אני מרגיש חרא בשביל הבחור, לא כייף לקבל דו"ח. ומי שמדבר מסטיגמות זה כל המגיבים פה, הוא נוהג על אימפרזה טורבו והוא בן 23, כן הוא בטח עבריין תנועה מקצועי, החשיבה שלכם לקויה וזה עצוב כי ככה גם השוטרים בארץ חושבים, אבל בסוף כולכם בוכים.

haters will hate

פורסם
מה נהיה מהפורום הזה? כולם נהיו לי צדיקים שנוסעים 10 קמ"ש פחות מהמותר ומעבירים הילוכים ב2000 סל"ד.

אני לא מעודד עבירות תנועה אבל גם אני יוצא מהרמזור בהאצה חזקה, גם אני לוקח סיבובים מהר, גם אני נוסע עם מוזיקה בווליום גבוהה, וכן גם אני עושה עבירות תנועה, כמו כל אחד ואחד מכם, אז די כבר, כשיש שרשור על אנשים שתקועים על השמאלי, כולם מתעצבנים כי הם רוצים לנסוע מהר אבל כשמישהו נוסע מהר אך כחוק - כולם צדיקים, מה גם ש100 קמ"ש על שעון של אימפרזה זה בערך 94-95 במציאות.

אני מרגיש חרא בשביל הבחור, לא כייף לקבל דו"ח. ומי שמדבר מסטיגמות זה כל המגיבים פה, הוא נוהג על אימפרזה טורבו והוא בן 23, כן הוא בטח עבריין תנועה מקצועי, החשיבה שלכם לקויה וזה עצוב כי ככה גם השוטרים בארץ חושבים, אבל בסוף כולכם בוכים.

בנצי, מסכים איתך 100%

סלע- עם יש לך בעיה עם העברית אתה מוזמן לא לקרוא . אולי אתה מעדיף באידייש , פשטיין !!

פורסם

גם לי לא מסתדר העניין הזה של גם משפט וגם דו"ח -

בקיצור, הכול יהיה ברור יותר עם סריקה של הנייר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

למה חצי פורום יוצא עליו?

מצטער, עם כל הכבוד אני לא רואה שהבחור שלנו פה עשה משהו לא בסדר, כמובן לא נשכח שמדובר בפורום שמטרתו לעזור.

אז מה בעצם קרה פה?

פותח השרשור זקוק לעזרה, שימו לב שבשורה תחתונה - הוא לא ביצע שום עבירה!

כן אולי לדעתכם הוא מופרע חסר תקנה כי נסע 98 (כנראה במקום של שמותר 90 ולא 100 כמו שהוא חושב), כי הרי אתם בחיים לא עברתם את ה90, ההילה שלכם קורנת עד לפה (ועוד כרגע אני נמצא בחור רציני) - ובכלל, יש לכם ליסינג, המופרעים האמתיים נוסעים ברכבי ספורט -

בקיצור, אם אתם לא מתכוונים לעזור לפותח השרשור (שוב - בשביל זה הפורום הזה קיים לא?), את דעתכם תשאירו בבית.

ועכשיו -

דעתי, ילדי שמנת זה זבל של ילדים, וכן - קל מאוד לזהות אותם, יש פניה נחמדה ברעננה שרובם אוהב להשאיר את הרכב אחרי שריסקו אותו, מחר בבוקר אבא יתקשר לגרר.

מבחינה משפטית אין לי ידע איך לעזור לך, סתכל על זה מנקודת המבט של השוטר, לא מעניין אותו שלחצת עד המהירות המותרת, מבחינתו התחלת מרוץ - סיכנת עוברים ושבים בכביש ציבורי.

פורסם

ישנן התנהגויות על הכביש שחשוב להוקיע אותם כשהם קטנים ועם אפס סובלנות, מירוצי מכוניות על כביש ציבורי זה טאבו, ובכלל לא חשובה המהירות שבה מתנהל המירוץ.

הכביש הוא לא פרטי שלך, אתה תשתמש בו למטרותיו המוצהרות (דהיינו - להביא אותך מנקודה א' לנקודה ב') או תחטוף.

פורסם

פותח השרשור, נירו ובנצי הנכבדים,

שיהיה לכם ברור- ייתכן והבחור לא עשה שום דבר מסוכן (זה רק הוא עצמו יודע) אבל, עבירה הוא ביצע.

אם יש לו זימון לבימ"ש - שיקח עו"ד שיקטין את הנזק.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

למה הבחור צריך לקבל דו"ח?

אם שני מכוניות ליסינג עומדים אחד ליד השני ושניהם לוחצים עד הסוף כי למי איכפת ממכוניות ליסינג ומגיעים עד 90 קמ"ש נגיד

אז מגיע להם דו"ח על זה?

וראיתי דבר כזה לא פעם אחת ולא נראה שהאנשים מכירים אחד את השני, פשוט כולם יוצאים חזק מהרמזור בכביש כמו כביש 4

למשל!

לדעתי יש פה סוג של אפליה בגלל שאתה עם סובארו GT. אם היית עם סובארו ג'אסטי ונניח היית לוחץ עם הקופרה אתה חושב

שהשוטר היה עוצר אותך ואומר לך שעשית תחרות???

תחשבו על זה!

לדעתי אין שום הצדקה לאפליה הזאת

פורסם

יש כאן קו די קבוע שאנשים (אנשים או ילדים ?) מנסים לעודד את עצמם (כן, את עצמם כי אותו אחד פעם מבקש עצה "מקצועית" ולמחרת כבר נותן אותה) שהשוטר אידיוט והעו"ד יעשה ממנו צחוק.

במעט מאד מקרים יהיה לך מזל ליפול על שוטר שכמוך, נמצא בביהמ"ש פעם ראשונה. רוב הסיכויים שהסיטואציה מוכרת,מנוסה ומתורגלת אצלו הרבה. את כל מה שיישאלו אותו הוא כבר שמע והכין את עצמו בדיוק למה שיינסו להפיל אותו. כתב לעצמו כל פרט הכי קטן אחרי שנתן לך את הדו"ח.

תוסיף לזה שביהמ"ש מעדיף בצדק את גירסתו ויש לך את סיכוייך האמיתיים.

אם הצדק לא איתך - אל תהמר.

פורסם

אז ככה את הדו"ח אני לא יכול לצלם כי אני לא בבית לפחות שבועיים (אין מה לעשות עובדים) , ובדו"ח לא רשום כלום על זימון למשפט הוא רק אמר שאני אקבל בדואר , זה בכלל פעם ראשונה שאני מקבל דו"ח. לא כזה התעמקי בו אני רק זוכר שבחלק של הסעיפים כתוב : "נהיגה בחוסר זהירות" ועוד כמה מספרים של סימול או משהו כזה ובפרטים המיוחדים או אך שלא קוראים לזה כתוב (אני מסכם וזה מהזכרון וקראתי רק פעם אחד) : שאני נעצרתי לאחר שהם עצרו את הקופרה שנסע במהירות מופרזת כי גם אני נהגתי במהירות מופרזת (לא כתוב בכלל כמה נסעתי) ושגם הייתי שותף לעבירה.

זה לא הכי מדויק ,אני מצטער אבל זה מה שאני זוכר מהדו"ח , אה וכמובן הסעיף של הקנס.

נשים אי אפשר איתן,וכבשים לא יודעות לבשל .......:-D

פורסם
למה הבחור צריך לקבל דו"ח? ........לדעתי אין שום הצדקה לאפליה הזאת

בצורה פשוטה ולאלה שתוהים ואינם עורכי דין - עבירה מורכבת מיסוד עובדתי ויסוד נפשי. ועל מנת לפשט את הסיפור ובקווים כלליים:

מבחינה עובדתית - שני הנהגים בשתי המכוניות "לחצו".

מבחינה נפשית - הוא התכוון לחמם את החברה באיביזה. הם התחממו.

לא אפליה ולא בטיח. הבחור לא צדיק. האם הוא פושע ? (אולי) בית המשפט יקבע.

פורסם

אין בחוק הגדרה של תאוצה מקסימלית.

יש הגדרות המדברות על נהיגה וסל"ד גבוה / חריקת צמיגים שלא לצורך ונהיגה מסוכנת.

אם המחוקק לא רוצה שנאיץ חזק בצומת, הוא צריך להגביל את ההאצה והמהירות המקסימלית אלקטרונית.

למה נותנים לנו לקנות רכבים שמאיצים ל 200 קמ"ש ב 11 שניות?

אני אמביולנטי בקשר לסוגיה הזאת, מצד אחד הבחור פה מודה שלחץ, מצד שני, אין חוק שמונע ממנו לקנות רכב חזק.

אם הוא היה מאיץ במאזדה 3 הוא גם היה מקבל דו"ח?

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

הצדקנות וההתחסדות לא יודעות גבול.

כל המצדיקים את הדו"ח וגרוע מכך, מעולם לא פתחתם קצת ברמזור? לא לחצתם? תמיד נוסעים בגבול המהירות המותרת?

ובשפה רדודה יותר: "חובבי רכב ומוטוריקה אעלק"

לפותח השרשור, במידה והכל התנהל כמו שאתה מתאר, והשוטר לא ראה את כל האירוע אלה המציא את הגירסה הייתי מעדיף לקחת עו"ד ולגשת למשפט. תקווה שנהג הקופרה לא הפליל אותך במעמד קבל הדו"ח שלו.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

מעטים הם אלה שהתחסדו והצטדקו בשרשור זה וקולם נדם זה מכבר.

לגבי ההודעות האחרונות שבשרשור ושל הח"מ בכללן - יש הבדל גדול בין "התחסדות" ו"צדקנות" כלשונך, לבין להסביר לבחור שהוא "אכל אותה" כי מבחינה חוקית, מה לעשות, הוא עבר עבירה.

הבחור צריך להבין שמנקודת מבטו של שוטר ומאיך שהולך להסתכל עליו השופט - הוא נחשב למסוכן שבפושעים על פני האדמה.

שוב, אם הוא מגיע למשפט - שיקח עורך דין.

פורסם

לא אכנס לויכוח של האם הדו"ח צודק, זו הנקודה הכי פחות מעניינת פה.

ניסית לגרום לנהג אחר להיעצר בלי שום סיבה נראית לעין, והקארמה באה ונשכה אותך בת*ת.

מבחינתי - קיבלת בדיוק מה שמגיע לך. כזו תגובה מהירה של גברת קארמה לא רואים כל יום.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תוכן חדש...