Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא , הוא אפילו לא שאל אם אני מכיר אותו (מקווה שהוא לא אמר:" כן אדוני השוטר עשינו לחיצות ואני ניצחתי" ) , כשאני אקבל זימון אז אני אקח עורך דין . בינתיים אני לא יעשה שטיות ויהיה ילד טוב ולא ילמד "ילדי שמנת" לקח.

נשים אי אפשר איתן,וכבשים לא יודעות לבשל .......:-D

• תגובות 130
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סליחה שהורדתי את גילך בשנתיים.

קיבלת דו"ח אותו צריך לשלם תוך 90 יום , או לשלוח מכתב לביטול תוך 30 יום.

אז כשיהיה לך זמן תעלה אותו, ונראה מה ניתן לעשות איתו

בינתיים לא קיבלת הזמנה חמשפט , ואולי גם לא תקבל ,אז אל תילחץ.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
קנס של 750 , והוא אמר שאת הזימון אני אקבל בדואר,האם לשלם את הקנס עכשיו או לחכות למשפט.

משהו לא הגיוני, לא נותנים בגין אותה עבירה גם דו"ח ברירת קנס וגם זימון למשפט. ועוד לתת את הדו"ח במקום אבל להבטיח שהזימון ישלח בדואר?

נשמע מצד אחד כמו איום, מצד שני ,אם תשלם את הדו"ח שקיבלת זו הודאה באשמה, ואז אם אכן יגיע זימון למשפט אתה עלול להיות בבעיה כי כבר הודית לפחות חלקית באשמה.

ולגבי "חינוך המפונקים", כאיש חינוך דגול בוא תסביר איך שיתוף פעולה בתחרות בכביש ציבורי "מחנך" או מלמד אותם איזה לקח.

בקיצור, זה תירוץ יפה ל"התחשק לי להראות למישהו שהרכב שלי שווה יותר"

פורסם
לא , הוא אפילו לא שאל אם אני מכיר אותו (מקווה שהוא לא אמר:" כן אדוני השוטר עשינו לחיצות ואני ניצחתי" ) , כשאני אקבל זימון אז אני אקח עורך דין . בינתיים אני לא יעשה שטיות ויהיה ילד טוב ולא ילמד "ילדי שמנת" לקח.

טוב שאתה מודה שעשית שטויות.

ועדיין אני לא מבין לפי מה החלטת שהם "ילדי שמנת" ו"אבא שלהם קנה להם את הרכב".

ולגבי זה ש"אין לו הוכחות"

זה כמו שתגיד ששוטר עצר מישהו שהוא רואה אותו מדבר בפלאפון והנהג טוען שהוא לא.

מילה שלך מול מילה שלו.

חן

פורסם

לסיכום, ניסית לדפוק ויצאת נדפק:roll:

שלם את הדו"ח ותתייחס אליו כאל שכר לימוד, במשפט אם זה מילה שלך מול מילה של שוטר אין לך הרבה סיכוי.

פורסם

השוטר ראה זוג מכוניות שמאיצות בקצב לא סביר זו לצד זו, והוא הסיק את המסקנה המתבקשת (והנכונה, בדיעבד) שמתרחש פה מירוץ (אתה יכול להגיד שלא התרחש שם מירוץ?).

תגיד מה שתגיד, אינסטיקטים טובים יש לשוטר הזה.

פורסם

אומרים "רשע וטוב לו"? אין צדק בעולם?

בסיפור הזה בדיוק ההפך, ניסית לדפוק מישהו בכוונה, ונדפקת בעצמך. ומגיע לך.

התברר שמי שמלמד לקחים פה זה המשטרה ולא אתה..

פורסם

ממש צדיקים כולם.. לא צריך לבאס את הבנאדם.

לפותח השרשור, מה לעשות, השוטר צודק..

נכון, לא נסעת מעל המהירות המותרת, אבל גם לא על זה קיבלת דוח, אתה קיבלת דוח על "התפרעות בכביש", על "מירוץ", ואתה לא יכול להגיד שדבר כזה לא היה.

מה שעשית זו עבירה, גם אם לא נסעת מעל המהירות המותרת, אתה עודדת את נהג הקופרה לעשות זאת וזה יכול היה להגמר באסון.

אני יודע שמאוד לא נעים לקבל דוח, אבל אתה קיבלת דוח על דבר שבאמת עשית, אז אל תצטדק.

פורסם

תגיד לי , אתה נורמלי!?

מי עושה דברים טיפשיים כאלו?

כלל ברזל:

לפני שלוחצים - על כסף מתערבים!

היית חוסך קצת כסף מהדו"ח

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
ממש צדיקים כולם.. לא צריך לבאס את הבנאדם.

לפותח השרשור, מה לעשות, השוטר צודק..

נכון, לא נסעת מעל המהירות המותרת, אבל גם לא על זה קיבלת דוח, אתה קיבלת דוח על "התפרעות בכביש", על "מירוץ", ואתה לא יכול להגיד שדבר כזה לא היה.

מה שעשית זו עבירה, גם אם לא נסעת מעל המהירות המותרת, אתה עודדת את נהג הקופרה לעשות זאת וזה יכול היה להגמר באסון.

אני יודע שמאוד לא נעים לקבל דוח, אבל אתה קיבלת דוח על דבר שבאמת עשית, אז אל תצטדק.

איזה מירוץ ואיזה נעליים?

המהירות המותרת בכביש היא 100 קמ"ש, הוא לא עבר את המהירות.

יש איזה חוק שאומר שאסור להאיץ במהירות מסויימת? הוא חתך את מי שהוא פתח איתו? עקפו מכוניות?

כמו שזה נראה כאן, כולה שם גז עד למהירות המותרת.

לא עשה שום עבירה, לא סיכן אף אחד. אין שום סיבה להביא לו דוח על בסיס הדברים שהוא אמר כאן.

סתם שוטר מניאק, אם תשכור עורך דין טוב כנראה שתצא מזה בלי בעיה.

סתם עצבנים וכסף מיותר.

אתה יכול לנסות להכין הגנה לטענתך בעזרת הפורום המשפטי, אם הבחור השני נתפס על 150+, השוטר הספיק לעצור את הבחור לשול, לאחר מכן הספיק לעצור גם אותך, עבר מספיק זמן, זה יכול לעזור לטענה שלך שלא עברת את המהירות המותרת.

מי היה בנתיב השמאלי \ מי בימני?

תתחיל לחשוב על הפרטים הקטנים שהשטור יהיה בספק לגביהם והם יוכלו לעזור לך במשפט

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם
איזה מירוץ ואיזה נעליים?

המהירות המותרת בכביש היא 100 קמ"ש, הוא לא עבר את המהירות.עברתי הגעתי ל-105

יש איזה חוק שאומר שאסור להאיץ במהירות מסויימת? הוא חתך את מי שהוא פתח איתו? עקפו מכוניות?זה בדיוק מה שאני טוען.ולא חתכתי אף אחד הכביש היה ריק זה היא ב-4 לפנות בוקר.

כמו שזה נראה כאן, כולה שם גז עד למהירות המותרת.

לא עשה שום עבירה, לא סיכן אף אחד. אין שום סיבה להביא לו דוח על בסיס הדברים שהוא אמר כאן.

סתם שוטר מניאק, אם תשכור עורך דין טוב כנראה שתצא מזה בלי בעיה.

סתם עצבנים וכסף מיותר.

אתה יכול לנסות להכין הגנה לטענתך בעזרת הפורום המשפטי, אם הבחור השני נתפס על 150+, השוטר הספיק לעצור את הבחור לשול, לאחר מכן הספיק לעצור גם אותך, עבר מספיק זמן, זה יכול לעזור לטענה שלך שלא עברת את המהירות המותרת.

מי היה בנתיב השמאלי \ מי בימני?אני ימני והוא בשמאלי אבל אני לא בטוח איזה צד הוא עצר אותו הוא תפס מרחק דיי רציני ולא ראיתי אותו עוצר אותו.

תתחיל לחשוב על הפרטים הקטנים שהשטור יהיה בספק לגביהם והם יוכלו לעזור לך במשפט

מחר אני אבקש גם מחבר שאסרוק את הדו"ח וישלח לי למייל ואני אפרסם אותו.

פורסם
הביטוי "ילדי שמנת" ממש לא מתאים פה.

אין לך שום סיבה להאמין לזה שהם כאלו.

חבל סתם לפתוח עיניים ולפסול אנשים בלי להכיר אותם.

אז בוא נגיד ככה, אתה רואה שתי ילדים גג 18 מחוצקים כמעט בטוח לפני צבא (לאחד מהם היה שיער ארוך השני זקן צרפתי),עם עגילים מוזיקה פול ווליום (מזרחית ולא מהסוג הטוב) באוטו שעולה 90 אלף שקל שמע אני לא מכיר ילדים בגיל הזה שעושים כסף כזה, או שהוא מכר כליה או שהוא גאון מחשבים ממש מצליח.

פורסם

או מוכר סמים

מה זה משנה?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
השוטר ראה זוג מכוניות שמאיצות בקצב לא סביר זו לצד זו, והוא הסיק את המסקנה המתבקשת (והנכונה, בדיעבד) שמתרחש פה מירוץ (אתה יכול להגיד שלא התרחש שם מירוץ?).

תגיד מה שתגיד, אינסטיקטים טובים יש לשוטר הזה.

המקרה הזה הוא בעייתי מבחינת השוטר וכן יש אפשרות להפיל את התיק בבית משפט על ידי עורך דין טוב לפי דעתי.

אין הגדרה בחוק ״האצה בלתי סבירה״. האם פוורשה קררה שמגיע ל 0-100 ב 4 שניות יחשב האצה בלתי סבירה עם לידו יעמוד סובארו Gti?

על השוטר להוכיח בניגוד לפלאפון כי הרכבים היו במירוץ. זה שרק רכב אחד נתפס איננו הופך את הרכב השני לשותף לדבר עבירה כי השוטר חשב.

שוטר הוא לא עורך דין ובניגוד לפלאפון הוא צריך עילה מספיק חזקה לקשר בין שניהם ולהוכיח כי היה סיכון.

הבחור נסע בסובארו Gti שגם מגיע די מהר מ 0 עד 100, כיצד יכול השוטר לקשר זאת עם הגדרות היצרן שהרכב מגיע מהר למהירות כזאת ואין שום סיבה שלא יאיץ עם הרכב מסוגל לכך.

עם הבחור היה מסכן כלי רכב אחרים,זיגזג בין רכבים,מסכן רכבים אחרים זה באמת עילה טובה לדוח אבל לא בטוח במקרה הזה.

אל רצוי לבדוק עם עורך דין טוב בעניין.

• תוכן חדש...