Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

* נלקח מפורום אחר

"ואני וחבר בעל הונדה סיוויק טורבו בשם X ישבנו לנו ברמזור, לפתע מגיחה אימפרזה טורבו דור שנתון של 2005 עם בחור קריח גדול,

בעל הרכב אומר לX "אתה בא לחיצה? *צליל מגרגר של האימפרזה מאיים נהם לנו*"

X מנפנף את היד שישכח מזה... רמזור התחלף לירוק האימפרזה לחצה טיפה עד שהגיע במקרה ליד איביזה קופרה עם חמוצים,

האימפרזה שאלה "לחיצה?" challenge accepted מצד האיביזה,

הרמזור התחלף לירוק, שתיי הרכבים מזנקים להם כאשר האיביזה מתחילה לעבור את ה70-80+ לפתע,

והאימפרזה נתנה תחושה שהאיביזה לוקחת, ופתאום אנחנו קולטים צ'קלקות בדיוק איפה שנמצא הגריל כחול אדום והרמקול של השוטר,

"איביזה תעצור בצד" באותו רגע נפלו לנו הלבבות לסין.

מדובר בכביש של אזור התעשייה של ראשל"צ מאחוריי קניון הזהב ליד נאפיס שמה.

לא לקחנו מספר רכב של האימפרזה, כי בדיוק ששמענו וראינו את הקריאה X דפק פנייה, שתבינו לאיזה רמה הגענו!!!

אימפרזה טורבו מנייקית.

תגובות?????? היינו פשוט בהלם בהלם!!!

אין לי מילים לזה!"

זה רק אני או שיש ממש דימיון בין הסיפורים ? :roll:

• תגובות 130
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חזק ביותר

ואותך להנהלה שאתה מסתובב בפורומים זרים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

יש לי משהו חזק יותר ונשבע בחיי שאני לא משקר.

לפני איזה 4 שנים רק כשהבאתי את הרכב הקודם שלי נסעתי בצומת סגולה באיזור פתח תקווה בשעות הלילה, לפתע נסע לידי רכב מסוג רנו לגונה שחורה,כל החלונות מושחרים עם ג'אנטים שלא תואמים כל כך לרכב.

הבחור שישב ליד הנהג אמר לי בוא נראה מה האוטו שלך שווה,שאלתי אם הוא רציני כי התפלאתי שמישהו עם רכב כזה בכלל שואל אותי משהו כזה,אמרתי סבבה בוא נראה.

התחלנו ללחוץ,עברנו צומת ראשונה,רמזור,התחלף לירוק,עד לצומת השניה,פניתי ימינה הוא אחריי ואז עשיתי טעות מטומטמת ועברתי באור אדום,לא הספקתי לתפוס את הצהוב (בכל זאת הייתי טיפש בן 19 מתלהב) ויצא לי לעבור איזה שניה אחרי שהתחלף לאדום,מפה הרכב הפעיל צ'קלקה ואמר לי עצור בצד,הייתי עם חבר.

לא האמנתי למה שקורה לי באותו הרגע,אני גם זוכר שפתחתי שרשור בנוגע לזה פה באתר כשזה קרה.

בכל אופן תקלטו איזה מזל משמים,כמה תחת צריך שיהיה לבן אדם במצב כזה.

השוטר יוצא ניגש אליי אומר לי למה אתה מתפרע,אני רוצה לעשות לך בדיקת אלכוהול,יצאתי מהרכב,פתאום אני רואה חבר ממש ממש טוב שלי שקצת ניתקנו קשר לפני המקרה הזה,לא היינו בקשר בתקופה האחרונה בזמנו כי כל אחד התגייס וכו' אבל זה חבר שהיה איתי בכתה כל התיכון והיינו מאוד קרובים,החבר יוצא מהרכב המשטרתי ומה אני מגלה שהוא התחיל לעשות שירות בשחם,שתבינו איזה מזל,הוא אומר לי שלום והכל,דיבר עם השוטר והוא שחרר אותי לחופשי.

אני בחיים לא אשכח את המקרה הזה.

פורסם

ואז עשיתי טעות מטומטמת ועברתי באור אדום,לא הספקתי לתפוס את הצהוב (בכל זאת הייתי טיפש בן 19 מתלהב) ויצא לי לעבור איזה שניה אחרי שהתחלף

אז צריך לעלות את גיל הוצאת הרישיון ל-20?

אני לא יפה נפש, אבל דברים כאלו מרגיזים אותי ומפחידים אותי באותה עת. מקווה שהיום, אתה יותר פיכח.

פורסם
לבחור שפתח את השרשור,אל תקשיב ותתבאס מכל התגובות המטומטמות פה של כל המצטדקים למיניהם.

כל אחד פה משחק אותה מינימום שופט בית המשפט העליון.

קח עו"ד טוב תחכה למשפט ואני מקווה שתעדכן בפורום הזה שהשוטר ננזף (או אולי עשה תאונה רצינית ולא יגיע למשפט)

אז הוא לחץ מ0-100 עם עוד רכב שהיה לצידו, אז מה?

מה כולכם משחקים אותה פה נהגים שנוהגים על פי החוק המעוות של א"י,אין פה ספורט מוטורי ואין פה כלום אז ללחוץ פעם ב100 שנה בשביל לעשות אינדיקציה קטנה בין הרכבים לא תגרום לשוםנזק, ואיך אני איתכם גם אני קניתי עכשיו לאון קופרה בשביל מדי פעם לנסוע בצורה קצת שונה מהנסיעה הרגילה ביום יום,אמנם אני לא מתחרה עם אנשים או כל דבר אחר אבל ללא ספק ברגע שתהיה לי הזמדנות ללחוץ איתו כמו שצריך (מאז שהבאתי את הרכב פשוט לא יצא בגלל תנאי הנסיעה שלי ביום יום)אני אלחץ ויודעים מה,אני גם אהנה מזה ויימרח לי חיוך של מפגר.

לפי דעתי יש פה הרבה צרי עין שלא ניצלו כמו שצריך את הגיל הצעיר שלהם(בפן המוטורי כמובן,אני לא מכיר פה אף אחד) ומשם נובעות התגובות המטומטמות שלהם,אם הייתם רואים שהבחור היה רושם דברים כמו:

רציתי להתחרות איתם להראות להם שהרכב שלהם עגלה,להראות שלי יש יותר גדול,שלאון קופרה זה סתם רכב ואני יותר חזק ועוד דברים מהסוג הזה אז הייתי מצדיק כל אחד שביקר אותו אבל ראבאק הבן אדם לא עשה כלום,הקטע הכי מצחיק זה שאם תראו איזה משפחטומטית כמו איזו מאזדה,הונדה וכל הזבל הרגיל על הכבישים לוחצים מ0-100 זה יהיה בסדר אבל ברגע שזה בחור צעיר עם רכב קצת שונה מאחרים הוא הופך לעבריין,לשוטר יש פתאום עילה לעצור אותו.

הייתי רוצה לראות את אותו שוטר עוצר 2 מאזדות וכדומה שהיו מאיצות בצורה דומה,מקסימום הוא היה עוצר אחת על המהירות הגבוהה ולשניה הוא לא היה שם לב כי היא כמו כל הפח הרגיל שיש על הכביש וזה לא מיוחד מספיק בשבילו או בשביל בית המשפט.

אני יכול להעיד על עצמי שאני גם אמנם רק בן 23 ויש לי לאון קופרה כרגע על 240 כח ובעתיד היא תגיע להרבה יותר אבל,ואבל גדול, בתור בחור צעיר עם רכב ספורט אני נוהג פי 1000 יותר טוב ממכם (המתלהמים) מהסיבה הפשוטה שאני פשוט מתעניין בזה יותר,לא מתעניין אך ורק בכמה סוסים יש לי במנוע וכמה שניות הרכב שלי יגיע ל200 (לא מגיע לשם אפילו) אלא מתיימר להכיר את הרכב שלי בצורה הטובה ביותר,את הכביש,ואני יותר מודע וזהיר בגלל כל השוטרי פח זבל האלה וכמוני לפחות 90 אחוז מהאנשים שמחזיקים רכבי "ספורט" בגילאים שלי(מצטער לפי דעתי לאון קופרה ורכבים מהז'אנר הם לא רכבי ספורט),ודווקא בחורים צעירים עם רכבים כאלה הרבה הרבה יותר זהירים אתם פשוט לא מבינים כמה.

לבחור עם הGT,תהנה מהרכב,תלחץ איפה שאפשר ללחוץ,זה לא דבר רע כל עוד אתה לא מסכן נהגים אחרים.

החוק פה מעוות מכל בחינה אפשרית ונועד בשביל לדפוק את הנהגים בכל דרך ושלא נדבר על המכוניות "ספורט" שיש לנו בארץ שכל שוטר מעפן מחפש לעצור ולערוך בדיקות מוזרות לרכב,להתנהג בצורה מגעילה כאילו אתה מינימום אנסת עכשיו איזה 5 בחורות,לעקב אותך הרבה זמן ואחרי זה לומר לך משהו כמו : טעות,סע לשלום.

בכל מקרה אני מאחל לך שתצא מזה נקי.

עוד משהו:

גם לי יצא ללמד פעם איזה כמה דבילים לקח, מהמפגרים שמנסים ללחוץ איתך עם המאזדה של ההורים וחושבים בגלל שהם שמו סנפיר על גג הרכב,ספויילר או ג'אנט 16 במקום הטאסה 15' אז התווספו להם עוד מינמום 200 סוסים,אמנם אצלי זה קרה בכביש 4,נתתי להם פשוט לעקוף אותי והם היו כל כך שמחים עד שצילמה אותם מצלמת מהירות,וכן נסעתי מהר, כמה מאות מטרים לפני המצלמה פשוט האטתי את המהירות בהדרגתיות והם עקפו אותי כמובן כי הם היו מהירים יותר וחזקים יותר וכמובן לא הכירו את הכביש(שלט נהג חדש),זה היה מצחיק אני חייב לציין.

וכמובן שאני צריך להוסיף שזה קרה בסביבות 3 וחצי לפנות בוקר(מונע כבר מעכשיו תגובות כמו: משוגע היו עוד רכבים על הכביש יכלתם להרוג מישהו וכו',לא היה כלב על הכביש,מצטער לבאס אותכם).

דוגמא קלאסית לבן 23 שכותב וחושב כמו בן 13.

העיקר שכל התגובות מטומטמות ושלך הכי חכמות. מי ישמע, גברבר בן 23 עם לאון טורבו מלמד ילדים על מאזדה לקח.

עזוב, זה העולם דפוק, אתה בסדר.

פורסם
המקרה הזה הוא בעייתי מבחינת השוטר וכן יש אפשרות להפיל את התיק בבית משפט על ידי עורך דין טוב לפי דעתי.

אין הגדרה בחוק ״האצה בלתי סבירה״. האם פוורשה קררה שמגיע ל 0-100 ב 4 שניות יחשב האצה בלתי סבירה עם לידו יעמוד סובארו Gti?

על השוטר להוכיח בניגוד לפלאפון כי הרכבים היו במירוץ. זה שרק רכב אחד נתפס איננו הופך את הרכב השני לשותף לדבר עבירה כי השוטר חשב.

שוטר הוא לא עורך דין ובניגוד לפלאפון הוא צריך עילה מספיק חזקה לקשר בין שניהם ולהוכיח כי היה סיכון.

הבחור נסע בסובארו Gti שגם מגיע די מהר מ 0 עד 100, כיצד יכול השוטר לקשר זאת עם הגדרות היצרן שהרכב מגיע מהר למהירות כזאת ואין שום סיבה שלא יאיץ עם הרכב מסוגל לכך.

עם הבחור היה מסכן כלי רכב אחרים,זיגזג בין רכבים,מסכן רכבים אחרים זה באמת עילה טובה לדוח אבל לא בטוח במקרה הזה.

אל רצוי לבדוק עם עורך דין טוב בעניין.

אימפרזה GT!!!

* נלקח מפורום אחר

"ואני וחבר בעל הונדה סיוויק טורבו בשם X ישבנו לנו ברמזור, לפתע מגיחה אימפרזה טורבו דור שנתון של 2005 עם בחור קריח גדול,

בעל הרכב אומר לX "אתה בא לחיצה? *צליל מגרגר של האימפרזה מאיים נהם לנו*"

X מנפנף את היד שישכח מזה... רמזור התחלף לירוק האימפרזה לחצה טיפה עד שהגיע במקרה ליד איביזה קופרה עם חמוצים,

האימפרזה שאלה "לחיצה?" challenge accepted מצד האיביזה,

הרמזור התחלף לירוק, שתיי הרכבים מזנקים להם כאשר האיביזה מתחילה לעבור את ה70-80+ לפתע,

והאימפרזה נתנה תחושה שהאיביזה לוקחת, ופתאום אנחנו קולטים צ'קלקות בדיוק איפה שנמצא הגריל כחול אדום והרמקול של השוטר,

"איביזה תעצור בצד" באותו רגע נפלו לנו הלבבות לסין.

מדובר בכביש של אזור התעשייה של ראשל"צ מאחוריי קניון הזהב ליד נאפיס שמה.

לא לקחנו מספר רכב של האימפרזה, כי בדיוק ששמענו וראינו את הקריאה X דפק פנייה, שתבינו לאיזה רמה הגענו!!!

אימפרזה טורבו מנייקית.

תגובות?????? היינו פשוט בהלם בהלם!!!

אין לי מילים לזה!"

זה רק אני או שיש ממש דימיון בין הסיפורים ? :roll:

ווואוו חזק!

תפרסם את המקרה שפה בפורום ההוא. :lol:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ללמד לקחים זה התפקיד של המשטרה.

ללחוץ סתם בשביל הכיף מ0 ל100 ליד עוד נהגים איפה שאסור זה טיפשי.

להשתולל עם רכב ספורטיבי בכביש זה עוד יותר טיפשי, אתה מקלקל לעצמך והורס את התדמית של חובבי הרכב.

זו לא הצטדקות.

יש מקומות שאפשר "ללחוץ" בהם, ויש מקומות שאפשר להנות מהרכב.

צריך תאקט ושכל, זה הכל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
ללמד לקחים זה התפקיד של המשטרה.

ללחוץ סתם בשביל הכיף מ0 ל100 ליד עוד נהגים איפה שאסור זה טיפשי.

להשתולל עם רכב ספורטיבי בכביש זה עוד יותר טיפשי, אתה מקלקל לעצמך והורס את התדמית של חובבי הרכב.

אז איפה להשתולל?

פורסם
אז צריך לעלות את גיל הוצאת הרישיון ל-20?

אני לא יפה נפש, אבל דברים כאלו מרגיזים אותי ומפחידים אותי באותה עת. מקווה שהיום, אתה יותר פיכח.

לא.הבעיה היא לא הגיל.

הבעיה היא החינוך מהבית. ילד שמקלל את המורה ואבא שלו לא שובר לו את הרגלים ינהג כמו חיה גם אם יתחיל בגיל 30. זה שחונך טוב בבית יכול להתחיל בן 16 כמו באמריקה. סמוך עליהם שאם הגיל היתה בעיה היו מעלים אותו ל 80 בלי סנטימנטים.

פורסם

אני מפחד לרשום תגובה שלא ידביקו לי עוד איזה התראה...

נסיעה ברכב ממש לא קשורה לחינוך בבית, ועוד פעם החצי השוואה לארה"ב? שמה יש אנשי חוק כמו פה?

Detailer.gif
פורסם

מזל שלא רצחתי משפחה???

מבינים זאת הסיבה שצריך לפרט בדיוק על איזה צומת מדברים וכו' אבל לא משנה אין לי כח להסביר כי אני ילד טיפש בן 23.

יש לי חשק עכשיו בדיוק בשעה 6 בבוקר לנסוע לצלם את הצומת "המסוכנת הזאת" להעלות את התמונה לאתר ואז תגידו לי שיש לי מזל שלא רצחתי משפחה,נמאס שכולם פה יפי נפשששש!!!!!

GOLF,אני יושב וצוחק,לא שאני צוחק עלייך אלא אני צוחק על עצמי,אתה מראה את מה שאני רושם בצורה מאוד מצחיקה ואתה מנסה לעשות ממני איזה ילד טיפש וזה די מצחיק כי איפשהו זה נראה נכון ואתה גם צודק באיזשהו מקום,אבל בסופו של דבר אתה טועה ובוא אני אביא לך דוגמא,ומזל שיש את הפורום הזה שהזכיר לי תוך כדי נסיעה את השרשור הזה.

אני נוסע ברחוב ג'בוטינסקי ברמת גן ואז נצמד אליי חצי דרך איזה דביל עם מאזדה 6 לאן שאני נוסע הוא נצמד אליי,מנסה לעקוף אותי ולא עוקף ומנסה לשחק איתי בכביש,נזכרתי תוך כדי נסיעה בפורום בכל השרשור הזה ועבר לי בראש רק שזה לא יהיה איזה מנאייק אז נשארתי רגוע ולא ניסיתי לעשות פוזות ובינינו בלי קשר לשרשור הזה לא הייתי מבזבז דלק על איזה דביל עם מאזדה 6 שחושב שיש לו איזה M3 ביד.

ואני ממש לא גבר שמנסה ללמד לקח אבל עובדה שהילדים האלה הם אלה שעושים טרור בכביש ומגיע להם שיתפסו אותם ואני אומר את זה מתוך נסיון,גם אני הייתי בגיל הזה וגם אני הייתי דפוק,ולמזלי קיבלתי 3 שלילות בין גיל 17-20 ולמדתי לקח כמו שצריך,השלילות שלי לא על משהו רציני,על הסעת 2 נוסעים מעל המותר,צבירת נקודות(תמרורי עצור 4,עבירות מהירות שמצויינת בהמשך,פניה שמאלה בקו הפרדה לבן במקום כמובן לנסוע קילומטר וחצי ולעשות פרסה,ואיזה 3 עבירות על חגורה,כן הייתי ילד טיפששש אני יודע),ועבירת מהירות אחת שנסעתה 127 במקום 90 שכולנו יודעים שהעבירות האלה שוות לתחת.

קיצר אני נוסע הוא אחריי ואז הופההה עוצר את שתינו שוטר כי השוטר רואה 2 רכבים שחורים צמודים ואחד מהם מתפרע!!!!

למזלי הוא שחרר אותי ואת הדביל עם המאזדה הוא השאיר.

עבר לי בראש למה לעזאזל אין לי מצלמה ברכב וזה הביא אותי להזמין את המצלמה GOPRO,אני גם גולש ככה שהיא באה לי בטוב ואפשר להצמיד אותה גם לרכב,מעכשיו אני הולך להצמיד אותה לנסיעה ברכב ומדי פעם להעלות פה סרטונים על דברים מוזרים שקורים לי ואז נראה איך תגיבו.

SLOWRIDE,

ללמד לקח אמנם זה תפקיד המשטרע אבל הם לא בדיוק מלמדים לקח הם עושים הכל הפוך ואני לא מבין למה אתם לא מסכימים איתי לגבי החוק המעוות במדינה הזאת,כולנו יודעים מה עושים משטרת התנועה,כולנו יודעים שרובם עוסקים בחרטה ומחפשים רק שטויות ודברים נוחים,את מי הם מלמדים לקח בדיוק???

איך לעזאזל קשור חינוך מהבית לתרבות נהיגה?

יש פה המון אנשים אינטילגנטים בפורום ואני באמת לומד מכם ומאמץ המון דעות בנוגע להמון דברים אבל יש כמה נושאים שאתם מאוד טועים לגביהם ואתם פשוט לא רוצים להסכי/להשלים עם האמת.

עוד משהו,מצטער על הניסוח של ההודעה,אני השניה התעוררתי והייתי חייב להגיב במהירות ולא ממש התעמקתי בצורה שאני ארשום את התגובה שלי.

פורסם

לא יאומן מה שהולך כאן בפורום. איפה הימים של השפיות, של הנהיגה ההגיונית, ההתנהגות ההולמת, של הבגרות על הכביש.

אגב, לא ציינת באיזה כביש זה קרה בדיוק, אז איך נדע אם עברת את המהירות המותרת? דבר נוסף, אני בעד החמרה ואכיפה מוגברת בכל מקרה דומה כלומר, סוג של תחרות, ולא משנה מה הסיבה ("רציתי ללמד אותם לקח"...).

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם
מקווה שתקבל שלילה בפועל.

אתה ממשיך לצרף סמיילי,משהו מצחיק אותך?

אתה רוצה למות? סע לצוקי נתניה ,תן גז, ועוף עם הרכב לתהום-לבד.

עם נהיגה כמו שלך בכביש ציבורי יש סיכוי שתיקח איתך עוד אנשים חפים מפשע.

זה יהיה חבל מאוד-עליהם.

מה שאני הכי מעריך זה שמירה על פרופורציות.

לך מתברר אין את זה, קיצוניות לשני הצדדים זה דבר מסוכן.

שתה קצת מים, שים כובע בשמש ותירגע, תן לזמן לעשות את שלו.

זה סתם קולות שאתה שומע בראש שלך- זה יעבור.

לא אכנס לויכוח של האם הדו"ח צודק, זו הנקודה הכי פחות מעניינת פה.

ניסית לגרום לנהג אחר להיעצר בלי שום סיבה נראית לעין, והקארמה באה ונשכה אותך בת*ת.

מבחינתי - קיבלת בדיוק מה שמגיע לך. כזו תגובה מהירה של גברת קארמה לא רואים כל יום.

זה נכון קארמה זה דבר שלא כדאי להתעסק איתו.

רצית לגרום רע למשהו וסופך שזה יחזור אליך כמו בומרנג.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אז מה היה לנו?

נהג ש"לוחץ" בכביש ציבורי.

תארו לכם שילד היה מתפרץ לכביש,נהגנו עתיר הנסיון בן 23 היה נלחץ,

לא מספיק ללחוץ על הבלם,ולוחץ את הילד לכביש.

אז היה מעצר ומשפט,ונהגנו היה מאוד לחוץ.

בבית המשפט יש תמיד לחץ,והשופט ,שלא נלחץ, שולח אותו לישיבה קצרה בתא כלא.

שם, עם עוד כמה חברה טובים, תמיד יש סיכוי שמישהו היה לוחץ את ידידנו.

קצת מלחיץ,לא?

ותחשבו על זה...

סלע

• תוכן חדש...