Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום שישי שעבר בדרך הביתה חזרתי מבילוי, וברמזור עוצרת לידו קופרה ובה שתי ילדים בני 18 גג ושואלים עם אני רוצה ללחוץ. עוד לפני זה ראיתי ב-waze שיש משטרה בהמשך הדרך,_אמרתי לעצמי: "בוא נלמד אותם לקח (כן כן אני יודע מעשה לא יפה אבל שילמדו)". אמרתי "סבבה" וברגע שהרמזור התחלף יצנו לדרך. הייתי לפנהם עד שהגעתי ל-100 וקצת ומשם הפסקתי ללחוץ והתחלתי לבלום. הוא כמובן עקף אותי ואחרי זה נעצר על ידי ניידת, ואז כשאני עובר אותם מסמנים לי לעצור._אני בהלם, כי נסעתי 98 קמ"ש, ולא מבין למה (כביש מהיר). אז מבקשים ממני רשיונות והוא אומר לי שעשיתי מירוצים עם הרכב_(הרכב אימפרזה GT). שאלתי אם יש לו הוכחות וכמה המק"ם הראה לו,_על זה הוא לא הושיב [השיב] ואמר שעישית [עשיתי] מרוץ נגד זה עם הקופרה והוא נתפס על 155 קמ"ש, אז כנראה שהייתי משהו דומה. אחרי זה הוא ביקש לצאת מהרכב ועשה לי בדית אלכוהול ויצאתי נקי. אז והוא חוזר [עם] דו"ח ואומר לי שאני אקבל זימון לבית משפט. בדו"ח כתוב "נהיגה בחוסר זהירות". עכשיו, כמה אני צריך לחשוש מכל הסיפור הזה ואם אני יכול לקבל שלילה?

תודה מראש.

וכל אלה שיגידו, שכן השתתפתי במירוץ, אז זהו, שלא עברתי את המהירות המותרת .

נשים אי אפשר איתן,וכבשים לא יודעות לבשל .......:-D

• תגובות 130
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היית בהלם?

למה?

עשית תחרות? התפרעת על כביש ציבורי?

קיבלת דוח על התפרעות.

לא על מהירות.

פורסם
היית בהלם?

למה?

עשית תחרות? התפרעת על כביש ציבורי?

קיבלת דוח על התפרעות.

לא על מהירות.

השוטר לא ראה כלום ואין לו שום הוכחות, ודבר שני אסור לשתי מכוניות לנסוע במקביל בנתאי שהם לא עוברות את המהירות הותרת??

פורסם

אז ניצחת או לא ?

מה תהיה המהירות הממוצעת שלך השנה כולל החודשים שתלך ברגל ? יותר או פחות מהסבתא שעקפת לפני חצי שעה ?

פורסם

שמע , מאוד קשה לנצח כשאתה לא עובר את המהירות המותרת ושני כן.

פורסם
אז והוא חוזר [עם] דו"ח ואומר לי שאני אקבל זימון לבית משפט. בדו"ח כתוב "נהיגה בחוסר זהירות". עכשיו, כמה אני צריך לחשוש מכל הסיפור הזה ואם אני יכול לקבל שלילה?

איזה סוג דוח תנועה קיבלת - הזמנה לדין או ברירת משפט (קנס כספי) ?

עבירת "נהיגה בחוסר זהירות" - זה קנס (500 ש"ח + 6 נק')

פורסם

קנס של 750 , והוא אמר שאת הזימון אני אקבל בדואר,האם לשלם את הקנס עכשיו או לחכות למשפט.

פורסם

אתה בן 20-21 ומנסה ללמד לקח שני ילדים בני 18. הגענו לימות המשיח.

יסרוק אדוני את הדו"ח שקיבל ישמיט את פרטיו האישיים , עדיף , או יאמר לנו איזה סעיף אישום אולי נדע לנבא לך את עתידך.

מה מצב העבירות שלך ומספר הנקודות שלך נכון להיום לפני העבירה הזו.

וכאשר יגיע הזימון למשפט נתעסק בעיקר.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

דבר ראשון אני בן 23 , דבר שני, כן נסיתי ללמד ילדים מופנקים עם רכב ספורט שאבא שלהם קנה להם לא לעשות מרוצים, ואת הד"ח אני לא יכול לצלם בגלל שאני לא בבית לפחות לעוד שבועיים ,וגם אין לי לא דו"חות ולא הזהרות .והשאלה שלי :האם בלי הוכחות יכולים לעשות לי משהו? כי השוטר הסיק מזה שהוא ראה שתי מכוניות ספורט אחד אחרי השניה שהיה מרוץ.

פורסם
דבר ראשון אני בן 23 , דבר שני, כן נסיתי ללמד ילדים מופנקים עם רכב ספורט שאבא שלהם קנה להם לא לעשות מרוצים

איזה לקח ניסית ללמד אותם?לא ללחוץ מול GT?להראות להם איך לוחצים ומקבלים דו"ח?

לפי מה קבעת שהם מפונקים? לפי מה קבעת שאבא שלהם קנה להם? אולי הם עבדו בגיל צעיר וחסכו לרכב?

אולי הם זכו בפייס ב100 אלף והרשו לעצמם לקנות?

לפי מה קבעת שהם בני 18?

יש סיכוי שאתה אורי גלר? מגיד עתידות?:roll:

חן

פורסם
אז ניצחת או לא ?

המשטרה נצחה.

בסופו של יום, הכל תלוי בשופט.

אם תטען בבית משפט שנקלעת למקום בתמימות וסתם נסעת ליד הרכב המתפרע שאתה בכלל לא מכיר לשופט יהיו 2 אפשרויות:

1. לאמין לך.

2. לא לאמין לך.

מפתיעה נכון?

הכל תלוי באיך תציג את הדברים ובחזות החיצונית שלך.

בכל אופן דע לך ששופט לרוב יעדיף את מילתו של השוטר על פני האזרח, במיוחד עם השוטר לא יהיה טמבל וידבר ברור.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

או סוף סוף מישהו עונה למה ששאלתי ,אבל כל הקטע שהשוטר לא ראה אותי נוסע במהירות מופרזת והוא גם לא כיוון עליי מק"ם מהירות, אז אך הוא יכול להוכיח שנסעתי מעל המותר ועשיתי שטיות הרכב הרי נסעתי בקו ישר .

הרי לא יכלים להאשים אותי בלי הוכחות, נכון ?

• תוכן חדש...