Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיז'ו 106 1.6 אוט' 1996 - שאלות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התגלגל לידי הרכב הנ"ל...

פיזו 106, 1996, 1.6 אוט'.

אני מעוניין לסדר את הרכב ולתת אותו לאימא היקרה.

שאלות פתיחה:

1. מנורת "בדוק מנוע" דולקת - האם סורק של OBD2 יכול להתחבר לרכב זה? אם לא איך אני מחלץ את קוד התקלה?
  2. סל"ד סרק נמוך כשהמנוע קר וגבוהה כשהוא חם / אוטו קצת מזהם למרות שהוא לא מעשן - מנוע צעדים? משיכת אוויר מסעפת היניקה?
  3. מנוע מתחמם בנסיעות עירוניות (תמיד טופל עם נוזל קירור יעודי ולא מי ברז) - תרמוסטט ישן ורדיאטור קצת סתום? משאבת מים?

שבוע טוב,

אלעד.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

חברים שלום,

למען אחרים עם בעיות דומות...

האוטו כבר חודשיים תקין נווסע.

הרכב עבר כ- 200,000 ק"מ.

מנורת "בדוק מנוע" דולקת:

האם סורק של OBD2 יכול להתחבר לרכב זה? שלילי אין OBD בענתיקה הזו...

אם לא איך אני מחלץ את קוד התקלה? במחבר הדיאגנוסטיקה, בתא המנוע, קיצור פין 2 לאדמה לכ- 5 שניות ואז מנורת בדוק מנוע מהבהבת את התקלה (למי שצריך יותר מידע אוכל לשלוח מדריך כתוב במייל)

סל"ד סרק נמוך כשהמנוע קר וגבוהה כשהוא חם / אוטו קצת מזהם למרות שהוא לא מעשן הבעיה הייתה בחיישן ה- MAP החלפתו פתרה את הזיהום ובעיות הסל"ד

מנוע צעדים? שלילי

משיכת אוויר מסעפת היניקה? קצת, גומיות האטימה בין הסעפת לראש המנוע היו קשות כמו אבן והוחלפו (מגיעות בקיט שיפוץ הראש מנוע)

מנוע מתחמם בנסיעות עירוניות (תמיד טופל עם נוזל קירור יעודי ולא מי ברז)

תרמוסטט ישן ורדיאטור קצת סתום? תרמוסטט בכלל לא היה, הרדיאטור היה בסדר גמור

משאבת מים? הוחלפה הייתה גמורה

שבת שלום,

אלעד.

• תוכן חדש...