Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מכיר דרך מעשית למנוע הידבקות של הצינור חוץ מאשר להחליף פעם ב-5 שנים את צנרת המים (לפי המלצת ייצרן הרכב BMW).

בעבר (כאשר הייתה ברשותיי סימקה 1000) התופעה הייתה יותר נפוצה מכיוון שהיו מורחים שרלק על החלק הפנימי של הצינור.

במידה ומשתמשים בצינורות איכותיים ומנקים את הניפל לפני הרכבת הצינור ומהדקים עם בנד מתאים ובכוח הידוק נכון אני לא רואה סיבה שהצינורת הידבקו לאחר מספר שנים.

איזה כייף לי :)

פורסם
לאחר זמן מה, הם תמיד נדבקים, האם זה בלתי נמנע או שיש טיפול מונע ?

אין טיפול מונע ומה בדיוק הבעיה עם זה? בשימוש בכלים מתאימים מפרידים הצינור מהפלאנג' מבלי לגרום לנזק לחלקים.

פורסם

הבעיה שכלים מתאימים עולים כסף (יש לי כלי כזה )

ולא לכל מכונאי חובב יש, ועל הדרך לא תמיד תזכור לקחת איתך.

גם עם הכלי המיוחד עדיין צריך להשקיע מאמצים גדולים ולפעמים הגישה הקשה מגבילה את כמות הכוח שניתן להפעיל.

חוץ מזה לא נראה לי שצינור מים צריך להדבק עד כדי התחברות כימית עם התושבת מתכת שם, מוגזם ומופרז.

אם הוא עשוי מגומי אלסטי הוא אמור לאטום ללא הידבקות, אם היה חומר המונע את ההדבקות ועדיין לא היה תוקף את הגומי

זה היה יכול להוות פתרון טוב.

פורסם

לכל בעיה יש פתרון והעניין הוא המחיר. שורה תחתונה, היצרן לא ישקיע בשימוש בחומרים איכותיים יותר רק כדי למנוע הידבקות צנרת עתידית.

• תוכן חדש...