Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לראוטר טוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

(שואלת עבור אבא של חברה, החבר'ה שם לא מבינים כלל במחשבים)

צריכה המלצה לראוטר טוב ואמין, שתהיה בו קליטה טובה ובלי הרבה בעיות

מדובר בשני מחשבים, אחד נייח ואחד לפטופ, ספק של בזק בינלאומי ותשתית הוט - חיבור בחייגן

אישית, אני משתמשת בלינקסיס WRT54GL שנקנה באופן פרטי שעושה יופי את העבודה, אך הוא דגם יחסית ישן.

(בנוסף יש את הראוטר TP-Link TLWR841N שקיבלנו מהוט מתנה כשהצטרפנו אליהם)

האם למישהו יש המלצה למשהו טוב שאוכל להמליץ?

תודה ואחלה שבוע :wink:

8)
פורסם

אם אין דרישות מיוחדות מחבינת טווח או מיסוך כל נתב שעולה 100 ש"ח יעשה את העבודה. אין צורך בעבודת מחקר מיוחדת. תמיכה בתקן N תעלה את המחיר בעוד כמה עשרות ש"ח. לכו מחר לאופיס דיפו או באג או KSP וקנו מה שיציעו לכם.

ההתקנה בד"כ פשוטה מאוד. צריך רק לודא שיש לכם כבל רשת נוסף, וחשוב להצפין את הרשת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ה-841 הוא אחלה ראוטר, תשתמש בו וזהו.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לא מדובר בי ,כאמור, אלא באבא של חברה, יש לציין שיש להם בית די גדול

והראוטר יצטרך גם לעבור מס' קירות...

כמו כן דרוש ראוטר יציב ואמין שלא יעשה הרבה בעיות [בין היתר ניתוקים וכו'] כיוון שיש לו עסק עצמאי והוא עובד לפעמים מהבית

8)
פורסם

אני משתמש ב- TP LINK של HOT ואין בעיות איתו, הוא קולט גם למרחקים גדולים יחסית ותומך בתקן N.

תנסו להשתמש איתו ולראות האם הוא קולט בכל הבית (גם לי יש בית גדול ואפילו קולטים מהגינה, שרק היא 100 מ"ר).

פורסם

אה, חשבתי שאתם משתמשים ב WRT54 והראוטר השני סתם שוכב בארון.

ראוטר מומלץ יכול להיות ה WR941 של TPLINK, יש לו 3 אנטנות ולכן יכולת משופרת מבחינת חדירת קירות.

אם יחוברו גם מחשבים ברשת קווית ותהיה העברת מידע מסיבית ביניהם (על הרשת הקווית) אז עדיף ה WR1041 כי יש לו פורטים של ג'יגה.

אם זה בית גדול אז קח בחשבון:

1. סיכוי טוב שתצטרך להציב ראוטר בכל קומה. בין הראוטרים תעביר כבל רשת. את כל הראוטרים חוץ מהראשי יש לקנפג כ "access point" כלומר לבטל את החייגן ואת ה DHCP SERVER

2. לא שמים ראוטר בתוך ממ"ד.

3. אם יש מחשב בממ"ד אז מחברים אותו לראוטר בחיבור קווי.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

ראוטר מומלץ יכול להיות ה WR941 של TPLINK, יש לו 3 אנטנות ולכן יכולת משופרת מבחינת חדירת קירות.

אם יחוברו גם מחשבים ברשת קווית ותהיה העברת מידע מסיבית ביניהם (על הרשת הקווית) אז עדיף ה WR1041 כי יש לו פורטים של ג'יגה.

WR1043ND.

חוץ מזה מוסיף ומחזק, מאוד אוהב להשתמש בציוד של TPLINK, מאד יציב ואמין לדעתי, למקרים בעייתים במיוחד של קליטה ניתן להשתמש גם ברשת על חשמל.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

מנצל"ש, גם אני שוקל להחליף את ה LEVEL ONE העתיק שיש לי, שהתחיל לזייף בחודש האחרון.

קראתי הרבה המלצות על ה 1043, אבל מצד שני בזאפ למשל הביקורות לא ממש אוהדות.

האם זה קשור לסוג התשתית? (כבלים/בזק)

אצלי יש תשתית של הוט, הבית לא מאוד גדול, אבל הראוטר נמצא בחדר העבודה שמרוחק

מאוד מחדר השינה, ושם הקליטה ממש חלשה, במיוחד בסמארטפונים שלנו.

ואשמח להמלצה בעניין.

פורסם

1. מספר האנטנות לא מעיד על חדירת קירות

גם אם ראוטר הוא N או MIMO זה לא אומר על שום יכולת כיסוי/קירות/מהירות משל G או SISO

ראוטר עם ציפ rf טוב אנטנה אחת שעובדת על מנגנון antena selection טוב יכול לתת הרבה יותר יכולות מראוטר שעליו מודבקות כל הטכנולוגיות העדכניות ושיש לו 6 אנטנות

2. אין שום בעיה להמליץ על ראוטרים אבל אם הבית באמת גדול ואלו שברשותכם אינם מכסים אותו אין טעם לשים אחד יקר אלא רצוי לבדוק את כיסוי הבית עם יותר מיחידה אחת שלאו דווקא חייבים שיהיו יקרים

רצוי לבדוק מול איש מקצוע שיעשה את העבודה , שיבדוק כיסוי, יתקין, יגדיר את היחידות, יתן שרות ואחריות

זה הכי טוב לכאלו שלא מבינים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

עדיין אין המלצה על דגם מנצח.

לי יש 3COM ישן בן 8 שעדיין עושה את העבודה, אבל חשבתי להחליף אותו כי מהירות החיבור כבר מתקרבת ל11מגה שהוא נותן.

• תוכן חדש...