Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני רוצה מערכת שיש בא הכול לרכב (חוץ מ DVD ומסך)

אבל משהו טוב טוב אז כמה כסף צריך ?

*****הכותרת המקורית "רק בשביל לדעת" נערכה. קרא את חוקי הפורום.

פורסם

אני מתכוון לשלם על מערכת 6000 ש"ח

ולא ידעתי אם זה מספיק אבל עכשו כן

זה בשביל (טוויטרים ורמקולים ומגברים וסאבוופרים) יש עוד משהו ??

פורסם

שקונים סאב ו 2 מגברים זה מגבר לסאב או 2 ערוצים בגישור או מונו בלוק

והמגבר הזני הולך לרמקולים

אם תקנה 2 סאבים ומגבר אז מלך לך כול היציאות של המגבר על הסאבים ואז עם מה תגביר את הרמקולים ?

פורסם

תודה לMATAN עכשו הבנתי למה יותא טוב 2 מגבר 1 סאב

DDDIABLO אבל אם אני קונה בחול אז כשזה מגיע למכס אני משלם עוד אז זה אותו דבר גם בארץ ואני חושב ש 6000 ש"ח מספיק כי ראיתי למשל אתרים כמו http://WWW.HOME-CAR.CO.IL ממש זול ומהיבואן מקורי

לא ?

פורסם

מערכת בסיסית טובה אפשר להרכיב ב-4000 שקל, וזאת תהיה מערכת מצויינת.

שאלת בכמה אפשר להרכיב מערכת טובה טובה ועל זה כבר עניתי :D .

אל תסתמך על אתר מסויים או יבואן מסויים, יש הרבה רכיבים טובים למערכת מסוגים שונים.

זה שחברה טובה ברכיבים מסוימים זה לא אומר שהיא תהיה טובה ברכיבים אחרים, הכל עניין של שילוב טוב.

פורסם
מערכת בסיסית טובה אפשר להרכיב ב-4000 שקל, וזאת תהיה מערכת מצויינת.

שאלת בכמה אפשר להרכיב מערכת טובה טובה ועל זה כבר עניתי :D .

אל תסתמך על אתר מסויים או יבואן מסויים, יש הרבה רכיבים טובים למערכת מסוגים שונים.

זה שחברה טובה ברכיבים מסוימים זה לא אומר שהיא תהיה טובה ברכיבים אחרים, הכל עניין של שילוב טוב.

כל מילה בסלע :!:

8)
  • תוכן חדש...