Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאאב 9-3 2003

art sound
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים שבוע טוב זקווק לחוות דעת על סאאב 9-3 אוטומטית מנוע 2000

אין לי מושג לגבי הרכב טיפולים אחזקה בלאי ועוד .

הרכב עשה 150K ק"מ ודי זול לתמורה .

תודה מראש לכל העוזרים דודי :-)

פורסם

היי דודי :wink:

יש מספר דגמים, תפרט איזה דגם ספציפי אתה קונה.

בכול מקרה לפי מה שידוע לי יש בעיה להשיג חלקי חילוף בזול ובמהירות ומכיוון שהרכב לא נפוץ במיוחד.

לא מכיר את הרכב יותר מזה שאספו אותי טרמפ פעם אחת עם כזאת.

מאמין שהמומחים יענו לך בקרוב.

פורסם

קומונת סאאב ב"תפוז" מאגדת בתוכה את חובבי סאאב בארץ ומהווה את מרכז הידע בנושא.

מנהל הקומונה הוא אורן קיפניס המוכר בפורום כ"מועדון סאאב" ובעצמו אנציקלופדיה מהלכת בכל דבר הקשור לסאאב.

בגדול יש מוסכים המתמחים בטיפול ברכבי סאאב (UMI לא ממש מומלץ) אם אתה מעוניין בסאאב על כל מה שכרוך בכך - אתה מוזמן.

אם מה שמושך אותך זה המחיר הנוח - חפש משהו אחר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ממש לא הסאאב הקלאסית - מבוססת על אופל וקטרה עם כיול ספורטיבי יותר והיגוי משופר (ראה כאן: http://www.netcar.co.il/news/newsca.asp?i=223)

יחודית בגלל נדירותה, אל אינה מציעה חוויה נהיגה המצדיקה את רכישתה (חלקים נדירים, חוסר באנשי מקצוע שמכירים את הרכב ומכלוליו, וכד').

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תוכן חדש...