Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש ברשותי מזדה 323 שנת 2001 בעלת גיר אוטומטי.

הבעיה ברכב היא במיוחד בבוקר, כשהרכב קר. אני מניע ומשלב לd, לוחץ על דוושת הגז והרכב לא מגיב בערך ל40 שניות, ופתאום מגיב ונותן דפיקה. ונוסע קצת חלש למשך חצי דקה, ואז נוסע בסדר.

זה קורה רק שהרכב קר.

כשאני מניע באמצע היום, שהרכב לאחר נסיעה ואני משלב לd הוא נוסע ישר, אך עם השילוב יש שוב דפיקה.

החלפתי שמן גיר והבעיה טיפה נפתרה אך ללא שינוי ניכר.

עוד בעיה: לדוגמא אם אני משלב הילוך L, שהוא אמור להיות הילוך ראשון, הוא בכלל מגיב כהילוך שני ומגיע עד מהירות של כ90.

מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

שלום,

איך התגובה בשילוב רברס? גם עם השהייה?

נדלקה לך נורת תקלות?

לפי המתואר זה נשמע כמו בעיה מכאנית בתוך הגיר. אני מציע לך לגשת למכון גירים לבדיקה מקיפה.

אשמח לעזור.

איל

פורסם

אני מחזק את דבריו של אייל. מדובר בתקלה מכנית בתוך הגיר. עומדות בפניך שלוש אפשרויות:

להמשיך ככה עד שהמצב יחמיר.

להחליף לגיר מיבוא\פירוק.

לשפץ את הגיר הקיים.

מאחר ואנחנו משפצים גירים, הייתי ממליץ לך לשפץ. למרות שבד"כ השיפוץ מעט יקר יותר, אנחנו נותנים על שיפוץ גיר שנה אחריות.

אם תשווה את זה לגיר שירד מרכב ישן שעבר תאונה, ומוצמדת אליו אחריות קצרצרה, די ברור מה עדיף.

פורסם

בוקר טוב

כל פתרון זמני, גם אם תורגש איזושהיא "הטבה" במצב הגיר הוא כשמו... זמני והתקלה תחזור.

החלפת שמן ו/או פילטר כנראה ולא תפתור את הבעיה ובסיכוי סביר אף תחריף אותה.

לדעתי, תסחוב עם התקלה עד שהגיר יגמור או לחילופין תשקול תיקון כולל ומקיף.

יום נעים,

אשמח לעזור

איל

• תוכן חדש...