Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים הזמנתי מהאתר IOFFER חולצה - אני מכיר שבאתר הרוב זיופים, לניסיון.

המוכר טוען שהוא מקבל PAYPAL, פתחתי חשבון והכנסתי פרטים של הויזה ( רכשתי ויזה נטען וטענתי אותה בסכום כסף קטן ).

עכשיו השאלה איך אני משלם למוכר ואני רואה בחשבון שלי רשום 0 שקל.

נ.ב איך לעקוב אחרי מוצר שהזמנתי ? הוא נשלח בדואר אוויר לחשוש למכ"ס? למרות שהחולצה עולה 50 שקל.

תודה לעוזרים.

פורסם

אם הכנסת את הויזה לחשבון הפייפאל שלך (profile>add card) אתה אמור לראות ב HISTORY שורת חיוב עם הסכום אחרי שתשלם לו (עמלת הכנסת כרטיס לחשבון פייפאל הינה 1$,אז אל תתפלא אם "נעלמו" כמה שקלים ;))

בחשבון עצמו אתה תראה 0שקלים אומנם כי אין לך כסף בעו"ש עצמו (BALANCE) אלא בכ.אשראי,בשביל זה אתה צריך את אתר הדואר (או מאיפה שקנית את הכרטיס) ושם תוכל לראות כמה נשאר לך.

לגבי מעקב - המוכר אמור לתת לך קוד מעקב,אך לא תמיד זה כלול במחיר,או שהם משתמשים בשירות משלוחים שלא כולל - שלח לו הודעה אם יש,או שתברר בפרטי עסקה\דף מוצר אם יש שירות כזה.

בקשר למכס - ההגבלה לטקסטיל וביגוד אאל"ט היא עד 75$ כולל משלוח,אז אני חושב שיש לך ראש שקט לבינתיים.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...