Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום רציתי להחליף נורת חניה מקדימה אצלי ברכב

ואני רואה שהגישה לשם מחורבנת עד בלתי אפשרית...

האם מישהו מכיר או התנסה בהחלפה כזאת ברכב הנ"ל ויכול לשתף

מה הדרך הנכונה לעשות את זה?

פורסם

בוקר טוב,

אין צורך בפירוק הפגוש / בית פנס - אפשרי דרך תא המנוע, זה רק לא הכי נוח שיש.

תציץ בספר הרכב, כתוב בו איך להחליף. עשיתי זאת פעמיים באיביזה ויצאתי שרוט / חתוך קלות...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

זה לא מסובך ,

יש מאחורי הפנס נכסה פלסטיק שמוחזק עם שני קליפסים , אחד מכל צד .

תוריד את המכסה ואז יש עוד מחבר קפיצי שמחזיק את הנורה למקום , שים לב לפני הפירוק לאיך שהוא מחובר כדי שיהייה לך יותר קל להרכיב בחזרה.

סה"כ לא מסובך , עניין של 2 דקות.

פורסם

point of view - אתה מדבר על החלפת נורה ראשית מקדימה, נכון יש מכסה פלסטיק עם 2 קליפסים זה באמת 2 דקות עבודה.

אני מדבר על מה ש RS מדבר עליו....נורות חניה

זה נמצא מתחת למכסה משולש קטן עם קליפס אחד ליד המכסה הגדול של הנורות הראשיות.

הגישה לשם לא נוחה בעליל וזה אני מדבר על צד נוסע

בצד נהג יש גם מצבר אני חושב שזה בלתי אפשרי העניין הזה (עדיין לא ניסיתי בצד הזה)

RS - אם אתה אומר שהצלחת להחליף נורות חניה בפנסים ראשיים בלי לפרק אותם אז אני אתן לזה עוד נסיון

ומכל הלב הפעם כולל חתכים ושריטות אם צריך - אני רק רוצה לוודא שאנחנו מדברים על אותו דבר

נורות חניה במנורות ראשיות גם צד ימין וגם שמאל כן?

ושאלה נוספת במידה ולא הצלחתי ואני חייב לפרק פנס...אחרי שאני מחזיר אותו למקום זה יכול ליצור בעיות כלשהן?

• תוכן חדש...