Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שילמתי דוח בטעות לאחר הזמן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי דוח והיתי יכול לשלם עד חודש לאחר קבלתו, שילמתי היום שזה אומר חודש ושבוע, וזה שבוע לאחר הפג תוקף. מה קורה במצב כזה?

ישלחו לי עוד דוח לבית כי כאילו לא שילמתי?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

סביר להניח שלא ישלחו דו"ח נוסף, ואם ישלחו - הצג את האסמכתא ששילמת - ויבטלו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

עזוב את הכפל, אני מדבר על הזמן שמועד התשלום עבר ושילמתי את הדוח לאחר התאריך הסופי.

in the face

with a chair

פורסם

אם ישלחו לך שוב את הדוח עם הסכום המלא אחרי ההכפלה תראה להם את הקבלה ששילמת כבר

חלק ואז הם ישלחו לך רק את ההפרש או שישלחו לך ישר את ההפרש כדי להשלים את הסכום.

פורסם

מקסימום אם הם אומרים לך שתשלם כפל קנס או איזה עונש תגיד ששלחת את הכסף בדיוק בזמן שהיה צריך אבל בטח היה עיכוב איפשהו שלא באשמתך כי בכל זאת איחור של בוע לא ייתן לך כפל קנס.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם
מקסימום אם הם אומרים לך שתשלם כפל קנס או איזה עונש תגיד ששלחת את הכסף בדיוק בזמן שהיה צריך אבל בטח היה עיכוב איפשהו שלא באשמתך כי בכל זאת איחור של בוע לא ייתן לך כפל קנס.

ממש גאון

אבל יש בעיה, בדואר תאריך התשלום מתועד ומודפס על הקבלה ועל השובר שהם מקבלים לראות ששילמתי, אז איך אני יכול לטעון ששילמתי בתאריך אחר?

in the face

with a chair

פורסם

אחי תשלום דו''ח זה 90, שלוש חודשים פחות יום או יומיים.

אם שלמת אחרי חודש לא חרגת מזמן התשלום.

גם קנס של המשטרה וגם של העירייה.

אלא אם כן מצויין שם אחרת, רשמתי לפי מה שאני מכיר ויודע

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

למה לשלם יומיים לפני המועד האחרון? סתם בשביל הסחבת? אז תשלח ערעור תאמין לי יקח חצי שנה עד שאתה תצטרך לשלם ועוד זה יהיה המחיר המקורי בלי כפלים.

in the face

with a chair

פורסם

יש זמן מסויים לחריגה עד שהמישטרה מפעילה את האפשרות של הכפל קנס שלה

חריגה של שבוע יכולה להתקבל מסיבות כמו עיכובים בדואר ועוד דברים שקשורים לדואר

אני לא מאמין שיגיע לך כפל קנס\הפרשים

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

• תוכן חדש...