Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
BeBest,

יותר מדויק, moto x force.

יתרונות - מסך לא שביר, סוללה ענקית, מצלמה טובה, אנדרואיד כמעט נקי. חסרונות - מכשיר מ 2015, אין חיישן טביעות אצבע .

נמכר בחול ב 300-400 דולרים, תלוי במדינה. לא יודע אם שולחים אותו עכשיו מאמאזון לארץ.

היתה תקופה שמכרו ב go mobile (שם קניתי לעצמי ), עכשיו אני כבר לא רואה באתר שלהם את המכשיר.

בארצות הברית המכשיר נקרא droid turbo2, ויש מלא סרטונים על ניסיונות כושלים לשבור את המכשיר.

אם עוד מישהו יתעניין בנושא הנה השנקל שלי אחרי רכישה:

יש 3 דגמים למכשיר הזה:

XT1254 - הדגם הראשון (Droid Turbo) - גורילה גלאס 3, הושק באוקטובר 14

XT1585 - הדגם השני (Droid Turbo 2) - מסך חסין, הושק באוקטובר 15

XT1650 - דגם חדש (Z Force) - מסך חסין, הושק בספטמבר 16

רכשתי את הדגם השני מאיביי (חדש באריזה) ב900₪

פורסם
כמובן בשביל המחיר אני לא מיתלונן, אחלה מכשיר עם סוללה ענקית ומסך מצויין.

אגב לגבי S7- יש לינק?

לאחי אייפון 6 128GB ולפני כחודש נפל והמסך ניסדק בקצה הפינה התחתונה(המסך עובד כרגיל) , כעת אני ממליץ לו לימכור ביד2 וליקנות S7 כי המחיר הוא כ1600 בגומובייל לאחר קיזוז מע"מ (עצמאי).

כני אני יודע שזה פחות טוב מ3T אבל עדיף לו מכשיר בינאלומי עם מערכת הפעלה כמו של סמסונג/אפל ולא לשחק עם רומים סיניים.

רק הוא לא יודע אם יצליח לעבור מאייפון :-).

אין לי לינק לצערי- גלשתי באמזון איטליה ופשוט מצאתי את העסקה כולל שילוח ומיסים יצא 1578 ש"ח אם משלמים ביורו.

המחיר הנ"ל היה רק לצבע שחור.

לא שמרתי את הלינק כי בסוף קניתי לאשתי את השיומי נוט 4X...

פורסם

מחפש מכשיר בעד 1,800 ש"ח. G5 או S7? לא רוצה מסך שגדול מ"5.3 ולא מעוניין במכשירים הסיניים.

מחפש מכשיר שיהיה אמין, סוללה שתחזיק לי לפחות יום (שימוש בינוני שכולל גלישה,מהנשמע וכ"ו) ומצלמה טובה מאוד אפילו.

יספקו את הסחורה? או יש חלופות ראויות יותר?

איך האמינות של הG5? מישהו שמחזיק בו יוכל לתת את התרשמותו? כנ"ל לגבי הS7...

פורסם

הg5, בגלל המבנה המודולרי שלו, החלק התחתון נפתח, זה יוצר תחושה לא נעימה, לדעתי עדיף s7, וכיום המחיר לא יקר, אתה תהנה מטלפון מצויין, שיהיה טוב גם עוד שנה שנתיים

פורסם

כמה חברים באמת ממליצים על SGS7

ב1880ש"ח הוא נמכר לפי זאפ ב GOMOBILE,שנותנים שנת אחריות אחת אצלם (ייבוא מקביל)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

BANGGOOD התחילו לעשות PRE ORDER לשיומי Mi6 גרסת ה 64GB (זום אופטי,2 מצלמות אחוריות, 6GB RAM, סוללה 3350MAH, מעבד SD835, גימור מסך 4D [מעוגל בכל הצלעות], Blutooth 5.0 ועוד...).

נשמע מעניין, המחיר כרגע באתר כ 1720 ש"ח .

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

ה-Mi4c שלי גוסס - בעדכון התוכנה האחרון ה-Google Play Services הפסיק לעבוד, בהמשך גם ה-Play Store, והניסיונות לפרמט ולהתקין מחדש לא עלו יפה. חבל על מכשיר בן פחות משנה וחצי. בינתיים מונח אצל אחד הבנים שלי, בתקוה שיצא איזה Patch שידר את העניין, אבל אם לא יצא תוך שבוע שבועיים כנראה אאלץ להתחיל לחפש מחליף. בינתיים עם Moto G2 שמתקשה לספק את צרכי, ובינתיים גם לא מתפקד בסדר עם ה-BT ברכב. אבל אני מניח שביטול וצימוד חדש יסדרו את העניין. זה פעל לגבי הצימוד לפולאר M400 שהפסיק לפעול בגלל איזו שטות שלי, אבל חזר אחרי שמחקתי את הצימוד גם מהשעון וגם מהטלפון.

חוץ מזה, מתחילים גם הרהרי כפירה לגבי מוטורולה, אבל על כך בשעה יותר סבירה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מי ראה את האסוס החדש? מצלמה כפולה/מייצב וזום אופטי וסוללה ענקית של 5000!

https://www.amazon.com/ZenFone-storage-Unlocked-Warranty-ZE553KL-Navy/dp/B06XW6SJF8/ref=sr_1_2?s=wireless&ie=UTF8&qid=1494877073&sr=1-2&keywords=ASUS

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...