Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיני חדשות - שברולט ספארק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים..

אני צעיר רווק בן 23.. גר באזור המרכז ולכן רוב הנסיעות שלי הן באזור הזה..

אני מחפש רכב קטן, יעיל וחסכוני.. כנראה גם שחדש...

הסתכלתי על מספר רכבים ואישית נראה לי שאני מעדיף לקנות רכב חדש נכון לעכשיו..

רציתי לדעת מה הדעה הרווחת כאן לגבי הספארק? מומלץ? האם ללכת לכיוון אחר?

הבנתי שגם ה-107 מאוד פופולרית, האלטו וגם ה-C1...

אשמח לחוות דעת.

פורסם

מבחינת צריכת דלק לאחר קריאה של מספר ביקורות הבנתי שהאלטו הכי חסכונית, אני די בטוח שכל אחד מהרכבים שציינת יתאים לך, יש גם את הקיה פיקנטו שמאוד מומלצת.

אני ממליץ לעשות נסיעת מבחן על כל אחת מהמכוניות ולקחת מה שאתה הכי מתחבר אליו.

פורסם

כבעלים של שברולט ספארק כבר כמעט חצי שנה אני מאוד מרוצה מהרכב הוא תמורה מצויינת לכסף

מציע לך באופן אישי לעשות כמוני ולקחת נסיעת מבחן בספארק , C1 , 107 , ופיקנטו

ולהרגיש את האבדלים בינהם מבחינתך , לראות מה הכי נוח לך ומה מרגיש לך "יותר רכב".

אני אישית מאוד התחברתי גם לעיצוב של הספארק וגם להרגשה עליו , מבחינת צריכת דלק הוא נותן לי נתונים יפים

והרכב עומד בעומס מצויין אני נוסע קרוב ל 100 קילומטר ביום ( עבודה וחזרה ) "טפ טפו" אין תלונות או בעיות שהתגלו בינתיים .

אישית הייתי יורד מהאלטו הרכב הרגיש לי מאוד חלש "לא ברמה" של האחרות , אומנם זול ומפתה אבל במעט יותר כסף

אתה יכול לקבל הרבה יותר רכב .

פורסם

C1 לא נמכרת כחדשה ולכן אינה רלוונטית לדיון.

האלטו זולה וגם מרגישה זולה. פשוטה, לא בטיחותית, לא חזקה. אבל זולה. הכי זולה. יותר מידי זולה. פייר? לא הייתי קונה.

ספארק ו-107 שוות דיון לדעתי. גם הקליאו 1.2 הידנית יכולה להיות אופציה נחמדה וגם הפאביה (אם תחזור למחיר המבצע הקודם).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שווה להכניס גם את קיה פיקנטו לרשימה, למרות זמני אספקה ארוכים של רבעון II 2012.

לדעתי היא היפה מכולן, חסכונית וזריזה כמו האחרות, מאובזרת יחסית ואחת הזולות ביותר.

על הספארק, אגב, למיטב זכרוני יש מבצעי מימון טובים מאוד, אם זה רלוונטי.

פורסם

שני עמיתים בעבודה מציינים כי הספארק לא חסכונית כמו שהיא אמורה, הם טוענים שצריכת הדלק נעה סביב ה1 ל12 בנסיעה משולבת.

• תוכן חדש...