Jump to content

Carsyr

  • הודעות

    3
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי Carsyr

  1. קודם כל תודה על התגובה המהירה וההסברים הקולחים. עם זאת, יש לי עדיין מספר שאלות שאשמח אם תוכל לענות עליהם בתור אחד שמבין ברכבים. 1. אני קצת טירון במונחי רכב. מה הכוונה לכך שהרכב "בתול"? למה הוא בדיוק צריך להתרגל לפני שאדע מהי צריכת הדלק האמיתית שלו? 2. אוקיי. הייתי שמח אם תסביר למה כדאי למשוך את ההילוך הראשון? מה אני מרוויח, איך זה בדיוק עובד העסק הזה? תודה רבה!
  2. אני קיבלתי את הספארק שלי לפני כשבוע וחצי והבחנתי בנתונים מדאיגים. יכול להיות שאני לא משתמש ברכב נכון אז הייתי שמח אם מישהו כאן יעשה לי הארה. כאמור קיבלתי את הספארק עם חצי טנק, כבר אחרי 110 ק"מ מד הדלק הגיע לקו האחרון והלכתי למלא דלק (חצי טנק, 17.5 ליטר). לאחר שמילאתי דלק, שמתי לב שהוא מילא לי יותר מחצי מיכל (מד הדלק הצביע על 3/4) האם יש כאן איזושהי בעיה במערכת דגימת הדלק של הרכב? או שזה נורמלי לרכב חדש? עד כה נסעתי 430 ק"מ ומילאתי פעמיים דלק (פעם אחת 17.5 ליטר ופעם שנייה 16 ליטר). נכון לעכשיו, נותר לי בערך 1/4 טנק. בנוגע לאופי הנהיגה שלי: אני בדר"כ נוהג להיפטר מההילוך הראשון מהר, בערך ב-2500 סל"ד, לשלישי אני עובר בערך ב-3,000 ומהשלישי לרביעי והרביעי לחמישי לפעמים אני מושך קצת יותר. יוצא לי לעבור את ה-100 קמ"ש הרבה, ואני בדר"כ מעביר להילוך חמישי רק בסביבות ה-95-100 קמ"ש. אני נוסע עם מזגן יחסית הרבה. לפי החישובים שלי הצריכת דלק שלי עומדת על 1/10 וזה נתון שבכלל לא נשמע לי הגיוני לרכב כמו ספארק... הייתי שמח אם מישהו יכול לעזור לי ולהבין מה פה לא בסדר..? תודה רבה!
  3. היי חברים.. אני צעיר רווק בן 23.. גר באזור המרכז ולכן רוב הנסיעות שלי הן באזור הזה.. אני מחפש רכב קטן, יעיל וחסכוני.. כנראה גם שחדש... הסתכלתי על מספר רכבים ואישית נראה לי שאני מעדיף לקנות רכב חדש נכון לעכשיו.. רציתי לדעת מה הדעה הרווחת כאן לגבי הספארק? מומלץ? האם ללכת לכיוון אחר? הבנתי שגם ה-107 מאוד פופולרית, האלטו וגם ה-C1... אשמח לחוות דעת.
×
×
  • תוכן חדש...