Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב בגרמניה מסיקסט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני נוסע בעוד כחודשיים לטיול של שבועיים באירופה ומעוניין לשכור רכב.

עד היום הייתי משכיר דרך שלמה סיקסט (הנציגה של סיקסט בארץ) בכל פעם שהייתי נוסע (ז"א ההורים משכירים כשנסעתי איתם אבל הפעם אני נוסע עם חבר :)) אבל עכשיו החלטתי לנסות להכנס ישירות לאתר האינטרנט של סיקסט העולמית sixt.com.

בדיקה קצרה העלתה:

הבדלים במחירים (הישראלית דורשת לפעמים סכומים של 10-20 אחוז יותר, וגם אם לא אז תוספת בעבור נהג חדש שהם עושקים ממך נגד הנהלים של סיקסט הגרמנית משווים את המחיר)

הבדלים בשדרוגים (הישראלית דורשת תשלום נוסף בעבור גרסת דיזל או גרסא אוטומטית במקום ידנית לרכבים כאשר בעולמית אפשרי לבקש בלי תשלום על בסיס "אם פנוי, קיבלת")

הבדלים בגילאים (הישראלית דורשת לרכבים הכי פשוטים גיל מינימום של 24 ושנתיים רשיון ולפעמים גם גיל 30 לחלק מהרכבים כאשר העולמית מתחילה מגיל 18 ברכבים הכי פשוטים ללא בקשת וותק נהיגה בכלל ומגיעה מקסימום עד 25 ברכבים הכי יוקרתיים)

האם לא כדאי להזמין ישירות מהעולמית מאשר הישראלים שעושקים אותי גם בזה?...

פורסם

לפני כשנה שכרתי רכב מסיקסט בגרמניה דרך "ארקיע" - הסיפור היה שבדקתי באתר הגרמני של החברה, וכאשר הזמנתי כרטיסטי טיסה בארקיע הציעו לי גם להזמין לי את הרכב, בדיוק באותו מחיר שהוצע באתר הגרמני. כיון שהסוכן היה נחמד ויעיל שכרתי באמצעותו, לפחות היה סיכוי שהבחור יזכה לעמלה שהוא ראוי לה, בלא שאני יוצא נפסד.

השנה שכרתי רכב מסיקסט ספרד ישירות באתר שלהם והמחיר היה זול מאוד.

אם אתה מזמין טיסות באמצעות סוכן נסיעות - ברר אצלו לגבי שכירת רכב. אם לא - הזמן ישירות באתר בגרמניה.

היתרון העיקרי שאני רואה בהזמנה דרך גורם ישראלי הוא ההגנה של חוקי הגנת הצרכן הישראליים - אם יתקבל התיקון שהוצע לאחרונה שלפיו החוק יחול גם על שירותים בחו"ל שהוזמנו באמצעות סוכנות ישראלית.

מה שחשוב מאוד הוא שתקפיד על נושא הביטוחים - כעקרון המחירים באתר סיקסט גרמניה כוללים את כל הביטוחים, אבל יש תוספת לצעירים (נדמה לי מתחת לגיל 24, אבל צריך לבדוק) ועליך לוודא תשלום הביטוח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כשמשכירים מ SIXT בארץ ומשלמים באמריקן אקספרס / דיינרס / אם את הלקוח נוסע המתמיד של אל על יש 15% הנחה.

אם אתה מרים טלפון ואומר שעדיין יקר לך אתה מקבל 20% הנחה (מנסיון) , זה שוק.

SIXT חברה גרמנית, ומבדיקה שאני עושה כל פעם לפני טיסות למערב אירופה יוצא שהם הכי זולים (מבין החברות הגדולות).

אני משווה אותם לאויס / יורפקאר / הרץ.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

שלום

בדיוק חזרתי מגרמניה לפני שבוע והשכרתי דרך סיקס.

אני לא הייתי מרוצה כל כך, מכיוון שהזמנו רכב דרך האתר העולמי ב300 יורו (קיבלנו מונדאו) לשבוע.

הגענו קיבלנו את הרכב, השכרנו גם GPS על הדרך ויצאנו לדרך.

בחזרה שהחזרנו את הרכב נידהמנו לגלות שהחשבון תפח ל400 יורו, נכון שהGPS עלה עוד איזה 30-40 יורו, אבל מה שלא סיפרו לנו ולא ראינו שמוזכר באתר זה את הביטוח לנהג מתחת ל25, באתר היה מצויין שהגיל המנימלי ברכב הוא 21 לכך הסתמכנו על זהבנוסף יש את הפרימיום לוקיישן שזה השדה תעופה, זה עולה עוד 20% יותר, אבל זה עוד 20% יותר מהסכום הכולל ככה שייצא לנו גם זה יותר יקר.

האמת שרציתי לכתוב להם תלונה ושכחתי, אבצע זאת מחר.

תהנה

פורסם

בקיץ שכרתי רכב בגרמניה דרך סיקסט באמצעות שלמה סיקסט בישראל. לשבוע עלה לי 191 אירו + 35 אירו בגין ביטול השתתפות עצמית לשבוע. לציין שקבלתי הנחה של 17% שכל אחד למעשה יכול לקבל. מדובר היה במחיר שנמוך ב כ 1/3 ממחיר של סיקסט הגרמנית (גם לאחר שהשתמשתי בקוד שמקנה לי הנחה של 10%בסיקסט גרמניה וזה לא כולל ביטול השתתפות עצמית). אגב, אל תבנה על רכב אוטומאטי בקבצות רכב נמוכות אבל כן ניתן בקלות לקבל רכב דיזל. בכלל בגרמניה דיזל נמצא בשימוש רכב ודלק דיזל עולה כ 20 אירוסנט יותר זול מבנזין.

פורסם

זול יותר לקחת דרך שלמה-סיקסט מאשר להזמין ישירות מסיקסט / סיקסט גרמניה (גם עם קודי חברות).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

כל שקונה בבלה-ויטה טורס פ"ת

חבילה(טיסע+מלון+רכב)

מקבל לאותה תקופה GPS מארץ חינם

ממליץ בחום

(בלה-ויטה טורס פ"ת,נציגת אל-על ויש לה רשיון בינלאומי+חבר פלאנטו+בעיגוד לתיירות ישראלית עם ערבות מדינה)

הם נימצאים בר"ח חיים עוזר 17 פ"ת

039308961,לא לשכח,יעקב שלח תקבלו גם ספר+מפה

בהצלחה

פורסם

השכרתי דרכם לפני חודש וגם לפני שנתיים,הנה השני סנט שלי:

לפני שנתיים השכרנו לעשרה ימים אני וחבר,כאשר היינו בני 18 דרך SIXT,אבל בעזרת חברה בריטית,שיש להם נציגים ישראלים ויצא לנו יותר זול מלהשכיר דרך SIXT ישירות,שלא נדבר על זה שבארץ על פי האדון שלמה,ההשכרה היא מגיל 24!.

בנוסף לא שילמנו שום תוספת לנהג צעיר!.

לפני חודש שוב השכרתי עם חבר,כמובן דרך החברה הבריטית,אבל הנהלים בSXIT כנראה השתנו ומתחת לגיל 22,ישנה תוספת,שהיינו אמורים לשלם במקום,בסופו של דבר בדלפק לא חייבו אותנו בשום תוספת,למעט נהג נוסף וגם קיבלנו 308 דיזל עם 15 ק"מ על השעון!.

לסיכום:

צור קשר עם http://traveljigsaw.co.il ,בפעם הראשונה קצת חששתי להשכיר דרכם,אבל השירות פשוט נפלא,ניתן לבטל את ההזמנה עד יומיים לפני המועד בחינם,או לבקש החזר אם המחיר של הרכב ירד!.

בנוסף תבקש לבצע ביטול השתתפות עצמית במקרה של תאונה,השקט הזה שווה את הסכום הסמלי של 185 שקלים!

ככה המלצה על רכב,

308SW 1.6 HDI ECO,פשוט רכב מדהים,בשורה התחתונה 2400 ק"מ (אלפים,סטלביו פס ומספר מדינות),כ-1000 ק"מ למיכל!!

תהנה!

פורסם

דווקא אני הזמנתי מ http://www.economycarrentals.com, הם עובדים עם כל מיני חברות השכרה, בגרמניה, הולנד ואוסטריה הם עובדים עם סיקסט.

אצלם הכל כלול - ביטוח כולל החזר השתתפות עצמית, מיקום, החזרה חד כיוונית וק"מ ללא הגבלה.

לא תמיד הם הכי זולים, אבל שווה בדיקה.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

קטונתי מלחלוק על ה"מומחים" פה, בעברי סה"כ 3 שנים של חיים ועבודה באירופה וכמה עשרות השכרות, מסיקסט ומהמתחרים.

ככלל אצבע הייתי מייעץ להתקשר עם כמה שפחות מתווכים. בסופו של דבר אם יהיו בעיות, הדרך הכי קצרה לפתרון תעבור אצל

החברה שנתנה לך את האוטו, אז אל תתן להם סיבה לשלוח אותך לחפש את החברים שלך.

בעיות יש עם כל חברה, העניין הוא שבד"כ אם קוראים את החוזה היטב, ניתן להימנע מהן. מבין החברות הגדולות לסיקסט יש

את החוזה הכי ברור, מנגנון ההזמנות הכי יעיל, והכי מעט "אותיות קטנות". זה חד משמעי.

לכל חברת תעופה שמכבדת את עצמה יש שת"פ עם חברת השכרה גדולה, ואם אתה נחשב ל"נוסע מתמיד", כדאי לבדוק זאת.

לבסוף, לא הייתי נותן לחברה כמו שלמה סיקסט להרוויח עליי שקל, גם אם הייתי צריך לשלם יותר. זאת אחת החברות היותר

מפוקפקות שיצא לי להתעסק איתן, בארץ ובעולם.

יש לא מעט סיפורים ודיונים על סיקסט העולמית בפורום, מומלץ לעשות חיפוש.

בהצלחה.

פורסם
שלום

בדיוק חזרתי מגרמניה לפני שבוע והשכרתי דרך סיקס.

אני לא הייתי מרוצה כל כך, מכיוון שהזמנו רכב דרך האתר העולמי ב300 יורו (קיבלנו מונדאו) לשבוע.

הגענו קיבלנו את הרכב, השכרנו גם GPS על הדרך ויצאנו לדרך.

בחזרה שהחזרנו את הרכב נידהמנו לגלות שהחשבון תפח ל400 יורו, נכון שהGPS עלה עוד איזה 30-40 יורו, אבל מה שלא סיפרו לנו ולא ראינו שמוזכר באתר זה את הביטוח לנהג מתחת ל25, באתר היה מצויין שהגיל המנימלי ברכב הוא 21 לכך הסתמכנו על זהבנוסף יש את הפרימיום לוקיישן שזה השדה תעופה, זה עולה עוד 20% יותר, אבל זה עוד 20% יותר מהסכום הכולל ככה שייצא לנו גם זה יותר יקר.

האמת שרציתי לכתוב להם תלונה ושכחתי, אבצע זאת מחר.

תהנה

זה שאתה לא קורא את התנאים באתר זו בעיה שלך.

עמלת נמל תעופה נכללת במחיר ההשכרה כאשר אתה מכניס את נמה"ת כאתר איסוף או החזרת הרכב. אם שינית משהוח תוך ההשכרה ברור שתשלם תוספת.

לגבי הביטוח לצעירים - הוא מופיע כאקסטרא באתר. אם לא טרחת לבדוק מה האקסטרות המוצעות ומה התנאים לשכירת רכב בגילך זו אשמתך, לא אשמת המשכיר.

מה שאני רוצה לומר הוא שבכל עסקה צריך לקרוא את האותיות הקטנות ולהתעמק באתר, גם אם זה לוקח עוד כמה דקות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חזרתי לפני חודש וחצי מגרמניה.

השכרתי רכב דרך סיקסט מהאתר העולמי מהסיבה הפשוטה שבגילי (23) לא משכירים דרך החברות בארץ.

לקחנו את הרכב במינכן והחזרנו בפרנקפורט.

לקחנו בחשבון עוד בארץ שהמחיר באתר לא כולל תוספת על נהג נוסף ותוספת ביטוח לנהג צעיר.

חייב לציין שהחוויה הייתה מעולה. קיבלנו את האכב תוך כרבע שעה מההגעה לדלפק.

הגענו יום לפני כדי לבדוק אם אפשר לשריין רכב מעניין יותר מהקטגירה אך נאמר לנו שאין מה לעשות. ובכל זאת קיבלנו במוו סדרה אחת (לה גם ציפינו) אבל את ה120d, שהייתה מעולה. עם gps מובנה, שלא שילמנו עליו תוספת כי לא הזמנו.

מאוד ממליץ, הן על החברה והן על הרכב כרכב לטיול עם מרחקים לגמוע.

1/16.5 בצריכת הדלק, וזה כולל אוטובאן עם שיוטים על ה-170 ומעלה.

פורסם
זה שאתה לא קורא את התנאים באתר זו בעיה שלך.

עמלת נמל תעופה נכללת במחיר ההשכרה כאשר אתה מכניס את נמה"ת כאתר איסוף או החזרת הרכב. אם שינית משהוח תוך ההשכרה ברור שתשלם תוספת.

לגבי הביטוח לצעירים - הוא מופיע כאקסטרא באתר. אם לא טרחת לבדוק מה האקסטרות המוצעות ומה התנאים לשכירת רכב בגילך זו אשמתך, לא אשמת המשכיר.

מה שאני רוצה לומר הוא שבכל עסקה צריך לקרוא את האותיות הקטנות ולהתעמק באתר, גם אם זה לוקח עוד כמה דקות.

קראתי את התנאים, מסתבר שיש באתר עוד תקנון שמסביר על הגיל.

אין שום סיבה לשלם גם 20% מהשכרת GPS לטובת פרימיום לוקיישן, ואם יש אז צריך להסביר.

אם תמצא את הביטוח הצעיר כאקסטרה באתר אשמח לראות.

פורסם

אנחנו השכרנו רכב לפני חודש בשוויץ דרך אלמו (מריבה דיזל אוטומט), ואני רוצה לציין שמאוד התאכזבתי מהמצב שבו קיבלנו את הרכב: מפות ישנות זרוקות בתאים בדלתות, מדף אחורי מלוכלך מאוד, ואפילו מוצץ זרוק בתא כפפות, מבחוץ הרכב היה מלא במכות ודפיקות (מאוד מזכיר את הרכבים שמקבלים בארץ דרך קל-אוטו).

מיד איך שפתחתי את הרכב קראתי לפקידה אבל לתדהמתי היא אמרה שהרכב מבחינתה מוכן ונקי.

כמובן שזה שטויות אבל יחסית למה שהתרגלתי (רכב שנראה כאילו הוא יצא אתמול מהסוכנות) זה היה מאכזב.

פורסם
קראתי את התנאים, מסתבר שיש באתר עוד תקנון שמסביר על הגיל.

אין שום סיבה לשלם גם 20% מהשכרת GPS לטובת פרימיום לוקיישן, ואם יש אז צריך להסביר.

אם תמצא את הביטוח הצעיר כאקסטרה באתר אשמח לראות.

היה זכור לי שראיתי את זה מפורשות בתנאי ההשכרה ואכן מצאתי את זה:

A Young Driver Surcharge of EUR 10.- per day, max. EUR 50.- per month started applies for drivers under 23 years.

מופיע תחת Age Restrictions בתנאי ההשכרה. ניתן למצוא בקישור בתחתית כל עמוד בתהליך ההשכרה באתר.

מסכים עם ספריאל, הזמנות מחו"ל/חברות שפועלות באנגלית רק לאחר שקראת את כל התנאים והאותיות הקטנות.

• תוכן חדש...