Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב בגרמניה מסיקסט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רגע, סדר.

מחיר - יוצא אותו דבר, לא? (אני לא עושה שום דבר דרך שום חברה מתווכת, כשאני אומר מחיר זה נטו בחברת שלמה סיקסט או בחברת סיקסט העולמית)

נהג חדש \ מתחת לגיל 24 - כבר הובהר פה, אפילו עם התוספת הקטנה שהם הוסיפו לנהג מתחת ל-22, הכי משתלם (פשוט כי בסיקסט הישראלית דהיינו שלמה סיקסט לא משכירים פחות מ-24)

דיזל - אין שום בעיה לקבל בין כאן ובין כאן

אוטומטית - משהו ששכחתי לציין שאני אצטרך, אני מעדיף ליסוע על אוטומט שם, ובשלמה סיקסט עם מבקשים תוספת מחיר בזמן שבעולמית אפשר לבקש בחינם.

לא נראה לי שיש ספק בכלל שבעולמית יותר משתלם - לא?

רק דבר אחד נשאר - מבחינת הביטוח, ראיתי שבעולמית יש אופציה לסמן ביטול השתתפות עצמית (בדרגות של 750 יורו, 350, ו-0 יורו), מה בנוגע לביטוח בכללי?

תודה!

פורסם

שתי הערות-

שים לב להגבלות על סוגי הרכבים בגילאים האלה, אם 92 היא שנת הלידה שלך יש רק 2 קבוצות רכב, אם אני לא טועה, שתוכל לקחת.

לגבי הגיר, רשום בכל קבוצת רכבים להשכרה אם מדובר בגיר אוטומטי או ידני, אם מדובר בידני לעיתים צריך לשלם על מנת "לשדרג" לאוטומט.

פורסם

אני יספר לך סוד.

שהסשכרנו לאוסטריה דרך סיקסט הובהר לנו בארץ שזה מגיל 25 ומעלה בטלפון ובאתר בישראל היה רשום 24 שזה היה קריטי מבחינתינו.כשהגענו לעמדה הידברר לנו שמותר מגיל 18 עד 3 נהגים.כך שמה ששלמה סיקסט מבטיחה לא תמיד קורה בפועל

how it's like to drive :twisted:

פורסם

דרך סיקסט הישראלית לא הייתי מזמין בכל מקרה, חבר שלי עבד שמה והמליץ בחום לא להזמין.

לבחור שהגיב לי, האמת שאני מעל 23, רק נהג אחד היה חסר לו שבוע, ובדלפק הסבירו לנו לאחר מכן שזה בכלל מעל 25....

לגבי הביטוח,

זה לא כל כך ברור באתר, אני לקחתי עד נזק 750 יורו.

פורסם

אז כן הזמנת מהעולמית?

כן, זה מתבהר לי יותר ויותר שצריך להתרחק מהישראלית ולהזמין ישירות מהעולמית.

וכן, ראיתי שיש כמה קבוצות, 2-3 קבוצות של "גיל 18 ויום אחד עם רשיון" (ז"א לא צריך וותק רשיון), 2-3 קבוצות של "גיל 21 ושנתיים רשיון" ו2-4 קבוצות של "גיל 25 ושלוש שנים רשיון".

אגב, במינכן הם מציעים בקטגוריה של prestige cars (רכבי יוקרה) כמו קבריולטים שבישראלית לא ראיתי שמציעים (וגם אם היו מציעים זה בטח היה כפול מחיר, ומינימום גיל 30 עם 10 שנים רשיון)

כנראה שאני אעשה את הביטול השתתפות עצמית עד 750.

ולמי שאמר שהאוטומטית עולה תוספת - זה רק בישראלית, אם תכנס לעולמית ותנסה לחפש תאריכים תכנס לאחד מהרכבים ותראה שב Additional Options (משהו בסגנון) יש גם Automatic Shift ו- Diesel וזה עולה 0.00 Euro ז"א בחינם לעומת הישראלית שמבקשת תוספת בעבור אוטומט ובקשה לדיזל.

פורסם

לגבי הילוכים אוטומטיים - באתר סיקסט גרמניה אין תוספת על תיבה אוטומטית, השאלה היא האם בכלל יש רכב כזה להשכרה. יתכן שלא מצויינת תוספת פשוט כי אי אפשר לקבל אותה.

התוספת הגדולה לאוטומט שציינתי בפוסט קודם היתה בספרד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אוטומט - הכל תלוי אם יש פנוי.

עדיף להשכיר מהשדה תעופה, בד"כ המבחר הכי גדול הוא בשדה תעופה, בתחנות הממוקמות בתוך העיר - המבחר נמוך מאוד.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם
אוטומט - הכל תלוי אם יש פנוי.

עדיף להשכיר מהשדה תעופה, בד"כ המבחר הכי גדול הוא בשדה תעופה, בתחנות הממוקמות בתוך העיר - המבחר נמוך מאוד.

מעולם לא חלמתי להשכיר מאחת התחנות המקומיות שמחוץ לשדה התעופה...

זה כמו שתייר יגיע לישראל ויסע לסניף של סיקסט בבאר שבע בשביל לשכור רכב... :shock:

פורסם

מה שאתם אומרים מנוגד להצעת כמה וכמה חברי פורום - שטוענים שהמחירים בתחנות ההשכרה הסמוכות לשדה-תעופה זולים יותר משמעותית.

פורסם
מה שאתם אומרים מנוגד להצעת כמה וכמה חברי פורום - שטוענים שהמחירים בתחנות ההשכרה הסמוכות לשדה-תעופה זולים יותר משמעותית.

אבל יש לקחת כשיקול מרכזי שאם אתה נוסע לשבוע-שבועיים, וזה אתה פלוס אחד או שני אנשים, יש לכם מזוודות וציוד ולהסחב עם זה מאיזה שכונת חור במינכן עד לשדה בהלוך ובחזור לא הכי רלוונטי...

פורסם

השיקול העיקרי שלי בבחירת מיקום זה שיש מבחר של רכבים באותה תחנה, בד"כ אם אני משכיר מ SIXT, אני מעדיף מפרנקפורט נמל תעופה, כי שמה רב הסיכויים שאני אקבל גירסא בחירה ותמיד יש להם כמה רכבים להציע לי באותה קטגוריה.

בפעם האחרונה שכרתי משדה התעופה בדיסלדורף, ההיצע שהיה להם היה מאוד קטן, לצורך העניין שכרתי מקטגוריה LDAR, קיוויתי לקבל BMW 535D - מה שיש לרב בפרנקפורט, אך בדיסלדורף היה רק 528I או אאודי A6 3.0TDI QUATTRO, לקחתי את האאודי כי זה מה שהיה דיזל וזהו.

וזה ממש לא נכון, השכרה משדה התעופה בד"כ עולה יותר וזה כלול במחיר ההשכרה, לרב אם תנסה להשכיר ממיקום אחר, אתה תראה שהמחיר הכולל יורד.

אותו דבר גם לגבי השכרות חד כיווניות(החזרה בתחנה שונה) - תוספת של 10-15 יורו אם מחזירים באותה מדינה, מחוץ למדינה - יכול להגיע ל 200 יורו.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

לגבי השכרה בשדה התעופה - אם תקזז מהתוספת את עלות ההעברות בין נמה"ת למלון (בהנחה שתחנת השכרה אחרת לא רחוקה מהמלון) ההפרש בד"כ הופך זניח. בהשכרה האחרונה שלי (מדריד) עמלת נמה"ת היתה 40 אירו, אבל מונית מנמה"ת למלון עלתה קרוב ל-30 אירו (וצריך לקחת בשני הכיוונים) - כך שבסופו של דבר היה עדיף לשכור בנמה"ת.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

במשך שנים שהשכרתי מSIXT בגרמניה ומעולם לא הייתה איזו שהיא תוספת מחיר על היותי מתחת לגיל 25/24.

גם כשהזמנתי סדרה 5 בגיל 21 או A6 בגיל 22 :roll:

באותן שנים עליזות המחיר שניתן היה לקבל באינטרנט היה זול משמעותית מהזמנה דרך SIXT בארץ.

גם לאחר ההנחות שהם הציעו לחברה שעובדת איתם בליסינג.

אני מניח שמאז השתנו כמה דברים.. או שאולי המחירים הזולים יותר רלוונטים פשוט לרכבים משפחתיים ולא לרכבים כמו במוו 3/5, אודי A6 או מרצדס S CLASS :roll:

מה שבטוח, את הרכבים המיוחדים (M3 לדוגמא, או 911) לא ניתן להשכיר דרך שלמה סיקסט בארץ. רק דרך האתר של SIXT גרמניה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

למיטב זכרוני יש ארבעה סוגי ביטוח:

1. Collision Damage Waiver (או CDE) הוא ביטוח נזקי רכוש. יש מדינות וסוגי רכב בהן ההשתתתפות העצמית גבוהה ואז אפשר לצמצם את הסיכון על ידי רכישת Super CDW (לעתים יש שמות שונים או כמה דרגות לבחירה).

2. Theft Protection - ביטוח גניבה. יש מקומות בהם יש צורך ב-Super TP בדומה ל-CDW.

3. ביטוחי צד שלישי וחובה - כלולים במחיר ההשכרה.

4. Personal Accident Insurance (או PAI) - ביטוח תאונות אישיות - בד"כ כלול בביטוח הנסיעות הישראלי ואינו דרוש.

• תוכן חדש...