Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

אני מחפש מכונית אוטומט לנסיעות מירושלים לתל אביב ( אני לבד לעבודה וחזרה) בתקציב 20000 שקל(אפשר גם פחות או קצת יותר).

הצעות שאני חשבתי אליהם (בטווח 20000 - יש רכבים שונים מהדגמים למטה) אם תוכלו לתת עליהם את הדעת+מקסימום קילומטרז' שכדאי לקנות איתו את האוטו :

1. 1500 יונדאי אקסנט 2006

2. 1600 מאזדה 323 (2001)

3. סוזוקי ליאנה (2002-2003)

4. YRV 1300 דייהטסו 2003)

5. 1600 מיצובישי - לנסר קלאסיק (2001) (זול מ20000)- הכי זול אולי 5,000-6000 שקל פחות מאחרות

אם יש לכם הצעות יותר טובות לרכבים אחרים תוסיפו אותם בבקשה.

פורסם

אני עושה את הדרך הזו יום-יום (לשמחתי התחלתי קאר-פול לפני מס' חודשים) - זה 40K ק"מ בשנה, ז"א הרבה מאוד דלק.

לכן אני הלכתי על C3 דיזל (ידנית). צריכת הדלק היא 22 ק"מ/ליטר עבור הנסיעות באופי הזה.

הבעייה היא למצוא אחת כזו במצב טוב.

אני חיפשתי C3, פאביה, פולו, איביזה וקליאו - כולן דיזל 5 דלתות (בגלל בעיות חנייה).

אם זה לא שיקול, אפשר ללכת גם על סגמנט של משפחתיות (אוקטביה, קסארה וכו').

אין לי הנסיון עם המכוניות שהצעת, אבל לפחות בעניין היונדאי והמיצובישי נדמה לי שהן זללניות דלק לא קטנות. שווה לך לקחת זאת בחשבון.

פורסם

תודה על תגובתך, בחירה של בסיטרואן מעניינת כי זה נחשב רכב מאוד לא אמין לעומת יפניות במיוחד במקרה שלי שאני מחפש רק אוטומט.

האם הרכב שלך עלה עד 20,000 שקל?

פורסם

מניסיון אישי: מאזדה לנטיס היא מכונית נהדרת. נוחה לנהיגה, חזקה מספיק וגם עמידה ואמינה מאד מאד. ואגב, בשל היותה נפוצה, גם לא יקרה לתחזוק ולתיקון.

העדף GLX - גרסה פרטית ולא LX שנמכרה בעיקר לליסינג או השכרה.

אל תיבהל מקילומטראז'. למשל, ללנטיס שלי 236 אלף ק"מ (שנת 1999), אבל היא מרגישה רעננה ונמרצת, והכל יושב במקום...כמובן, שתלוי איזה טיפול ואיזה יחס מקבל הרכב.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

תודה לכל המגיבים!

הייתי רוצה מכונית קטנה אבל יש להם מנוע חלש לעליות בדרך לירושלים - אם אני נוסע כל יום זה מאמץ את המנוע מאוד.

(ככה הסבירו לי, אם יש מכוניות אוטומט קטנות אמינות במחיר זה תמליצו בבקשה)

פורסם

אחרי קריאה של התגובות והרצונות שלך - המלצה שלי:

רד מאוטומט ולך על קליאו / סיטרואן. כך תמנע מרגשי אשם שאולי רכשת "רכב בעייתי" (למרות שהAL4 לא תמיד נהרסת)

קליאו B תוכל למצוא ללא שום בעיה וגן כאלו שטופלו במוסכים מורשים - והכל בטווח המחירים שלך.

יפניות בטווח המחירים הללו - תמצא בקילומטראז' שאני אישית לא הייתי מתקרב.

שקול ברצינות - רנו ידנית

פורסם

לחבר שלי יש מזדה לנטיס 323 והוא אחלה רכב מבחינת אמינות, הנבאדם משתמש ברכב כבר איזה 4-5 שנים ועשה עליו רק הוא כבר איזה 90,000 קילומטר והרכב עדיין מרגיש רענן ונוסע והוא כמעט ולא זקוק לטיפולים גדולים חוץ מהבלאי הטבעי כמובן..

פורסם
אחרי קריאה של התגובות והרצונות שלך - המלצה שלי:

רד מאוטומט ולך על קליאו / סיטרואן. כך תמנע מרגשי אשם שאולי רכשת "רכב בעייתי" (למרות שהAL4 לא תמיד נהרסת)

קליאו B תוכל למצוא ללא שום בעיה וגן כאלו שטופלו במוסכים מורשים - והכל בטווח המחירים שלך.

יפניות בטווח המחירים הללו - תמצא בקילומטראז' שאני אישית לא הייתי מתקרב.

שקול ברצינות - רנו ידנית

אני נוהג רק אוטומט (נהג חדש)

יפניות במיחירים שציינתי קיימות עם קילומטרז סביר עד 140000

פורסם
תודה על תגובתך, בחירה של בסיטרואן מעניינת כי זה נחשב רכב מאוד לא אמין לעומת יפניות במיוחד במקרה שלי שאני מחפש רק אוטומט.

האם הרכב שלך עלה עד 20,000 שקל?

שלי עלה יותר, אבל קניתי אותו לפני שנה (מודל 2005).

ב-20,000 אפשר למצוא 2002 (וסביר שעם ק"מ גבוה).

פורסם

פונטו אוטומטית משנת 2001/2 תעשה את העבודה מצויין והיא גם חסכונית ועלויות התחזוקה שלה סבירות בהחלט.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
פונטו אוטומטית משנת 2001/2 תעשה את העבודה מצויין והיא גם חסכונית ועלויות התחזוקה שלה סבירות בהחלט.

האם פיאט פונטו2001-2001 אוטומט 1250 יכולה לעלות לירושלים כל יום בלי שישפזו אותה אחרי שבועיים?

אם כן אני אחפש אותה לקנייה, אם היה לה מנוע 1600 זאת הייתה אפשרות מעולה במקום רכב גדול וכבד.

מה שאני רואה יש טיוטה יאריס מאוד יקרה שגם לא ברור כמה היא מתאימה לנסיעות לירושלים יש רנו קליאו 1600 שנחשב לא אמין ועוד מכוניות קטנות 1300 שחלשות מידי לעלות לירושלים כל יום.

תקנו אותי אם אני טועה או איזה דגמים אמינים ממכוניות קטנות כדאי לקנות.

• תוכן חדש...