Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל - זו שאלה מאוד מעניינת ואשמח אם יוכלו לענות לי עליה

אם כל אותם תוספי הדלק הם סה"כ צורה כזו או אחרת של מתאנול - מדוע אנחנו לא שומעים על תביעות משפטיות או דיווחי מקרים של אנשים שנסתם להם מסנן הדלק בעקבות שימוש בתוספים?

ריכוז המתנול בחומרים האלה קטן מאוד

תחשוב, בקבוק של K44 מכיל 0.5 ליטר (גג).

אני משתמש בכל תדלוק שלי ב-1.5 ליטר (!), יש הבדל משמעותי.

אם תשים באוטו שלך גם 0.5 הפילטר דלק לא יסתם בחיים..

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

• תגובות 325
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ריכוז המתנול בחומרים האלה קטן מאוד

תחשוב, בקבוק של K44 מכיל 0.5 ליטר (גג).

אני משתמש בכל תדלוק שלי ב-1.5 ליטר (!), יש הבדל משמעותי.

אם תשים באוטו שלך גם 0.5 הפילטר דלק לא יסתם בחיים..

מצדיק טענה! :-D

פורסם

ליטר וחצי זה עדיין כמות קטנה יחסית אבל אני מתאר לעצמי שלהתחיל בכמויות קטנות יותר בכדי לנקות כל פעם קצת ימנע סתימה מאסיבית של פילטר הדלק.

מה גם שאני תמיד מתדלק כאשר אני מגיע לרבע מיכל - אני משתדל מאוד לא לרדת מתחת לרבע מיכל - ככה אני יודע שאני מתרחק מריכוז גבוה של משקעים בדלק - אמנם זה נכון שהכל מתערבב מהתנועה של הרכז אבל הריכוזיות של הלכלוך הולכת וגדלה ככל שהמיכל מתרוקן. אמנם התדלוקים תדירים יותר אבל הם זולים יותר ותחזוקת הרכב גם כן - לאורך זמן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

"כנראה שבכל זאת זה לא רק מתאנול אלא גם חומרים אחרים שמסירים פיח ולא עושים את זה בצורה גסה מידי שמציפה לכלוך לתוך מסנן הדלק - מישהו פעם קרא מה המרכיבים של התוספים האלו? "

דברים כדרבנות כתבת, וכל מילה בסלע כנראה. מסביר למה שני אנשים שאני מכיר שמהללים ומשבחים את מערכת המימן לעולם אומרים "רק שזה צריך עוד איזה כיוונון קטן, זה עוד לא עושה ת'עבודה..."

ולגבי המשפט הנ"ל (איך אתם מצטטים חלק מהודעה שיראה כציטוט?).

א. כנראה נכון, וכך צריך להיות, שהמהילה מעודנת מספיק (אם כי לקראת טסט אני שופך פחית כזו למיכל כמעט ריק, ולא היו לי בעיות מעודי, כולל ברנו 19 95 שלי, עם 300,000 ק"מ.

ב. אם החבר שלי, מהנדס הרכב שעבד בחברה שייבאה תוספים מכובדים לרכב, עמד על כך שכל החומרים האלה אם בעצם מתאנול נקי, אני מניח שהוא צודק, וחושב שלעולם אף אחד לא יכתוב על קופסא מסחרית "מתאנול נקי" וייקח על זה 90 ש"ח, כשאפשר לקנות קופסה אחרת כזו ב- 20 ש"ח (הזו זה הליקווי מולי, אם אני לא טועה, שגם זו חברה מכובדת לכל הדעות). אז הם מוסיפים חומרים כאלה וכאלה (אי אפשר לא לכתוב מה יש בזה), שאולי עושים עוד משהו ואולי לא... אני יודע שהזול עושה את אותה עבודה כמו היקר (כמו במצבים בהם מערכת ההזרקה מתחילה ללעשות סימנים של בעיה, ואני משקה אותה ברבע מיכל מהול בקופסה כזו והכל מסתדר).

אז מתנול בליטרים זה יותר זול, אבל זה רעיל ודליק מאוד, ובעייתי לאכסן ולהשתמש (איך לעזאזל אתם מכניסים משהו למיכל, עם הדלתית המנוולת הזו בפתח המילוי? באריזה של הליקווי מולי יש משפכון ייעודי שפותר את הבעיה, ולא, אני לא סוכן שלהם)

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

שזיף,תרשום אותי ל18 ליטר במאה שקל.

מתי לבוא לקחת?

{אני על מהילה קבועה של 1.25%,מבסוט לבינתיים,אוסף נתונים, אפרסם בקרוב}

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
שזיף,תרשום אותי ל18 ליטר במאה שקל.

מתי לבוא לקחת?

{אני על מהילה קבועה של 1.25%,מבסוט לבינתיים,אוסף נתונים, אפרסם בקרוב}

בכייף אחי,

רק תשלח לי בפרטי את השם + טלפון. אצור איתך קשר כשאוציא את ההזמנה.

עריכה:

אוקי חברים,

בנתיים נרשמו שלושה אנשים.

אנחנו צריכים עוד מינימום שש על מנת להוציא את ההזמנה.

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם

אם כל אותם תוספי הדלק הם סה"כ צורה כזו או אחרת של מתאנול - מדוע אנחנו לא שומעים על תביעות משפטיות או דיווחי מקרים של אנשים שנסתם להם מסנן הדלק בעקבות שימוש בתוספים?

כנראה שבכל זאת זה לא רק מתאנול אלא גם חומרים אחרים שמסירים פיח ולא עושים את זה בצורה גסה מידי שמציפה לכלוך לתוך מסנן הדלק - מישהו פעם קרא מה המרכיבים של התוספים האלו?

אני בטוח שלא רשום - מתאנול...

לאחרונה קראתי מה בעצם כתוב על קופסא של אחד מתוספי הדלק. לא זוכר את שמו וגם לא רוצה לפרסם אותו, אך זוכר שלפי התווית על הקופסא הוא יוצר בגרמניה.

במרכיבים הופיע מתאנול. מופיעים גם חומרים אחרים, אך מתנאול מופיע במפורש.

כמו כן היה כתוב: שאם לאחר השימוש בתוסף מורגשים ביצועים ירודים של המנוע, יש להחליף מסנן דלק ולחזור על הפעולה (כלומר להוסיף עוד תוסף).

לידעתינו.

פורסם
eladns1 אני שם לב שאתה מרוצה מהתוצאות

תוכל לדווח על השיפור במידה וקיים ?

לא

לא אוכל

אחרי שנעבור 2000 ק"מ,ולפחות 5 תדלוקים,נדבר.

עכשיו זה סתם מילים באוויר.

BMW E36 M40 year of 1992

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

חברים יקרים,

כל מי ששלח לי פרטים לגבי ההזמנה.

כרגע המצב די תקוע.

הצבא די שיבש לי את כל הלו"ז ,מה שגרם לדברים די להידפק.

אם יהיה מישהו שיקח על עצמו את הנושא הזה של רכישה קבוצתית זה יהיה טוב.

תודה וסליחה.

דולב

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם

שלום לכולם,

רציתי להביא לתשומת ליבכם כי מתנול הוא בעצם אוכל פלסטיק וגומי עם הזמן, לעומת זאת אתמול הוא בעצם נקי ולא פוגע בגומי ופלסטיק, אני עובד במפעל עם הרבה מתקנים כימים בתור מכשירן (מתח נמוך), כאשר מנקים מכשור שנכנס בו חומר או מכל סיבה אחת משתמשים אך ורק באתנול כי הוא איננו פוגע בשום רכיב לעומת המתנול שהוא יותר ״מלוכלך״ וכן אוכל פלסטיק וגומי…

פורסם

שלום,

לפי מה שידוע לי ואיך שאנחנו עובדים מתנול אוכל פלסטיק וגומי גם עם זה בכמויות קטנות, למרות שהוא נשרף הצינורות שמעבירות את הדלק עם המתנול עם הזמן ההשפעה תהיה אני לא אומר חודש חודשיים וגם אולי שנה אבל בבוא הזמן זה יקרה זה החומר וזה ההשפעות שלו, לעומתו האתנול הוא נקי ואינו גורם נזק לפלסטיק וגומי ולפי דעתי הרבה יותר עדיף,

אני לא יודע כמה עולה ליטר אצלנו בעבודה יש מיכלים של אלפי ליטרים במידה ויש פה הענות אני יוכל לבדוק דרך הספקים מחיר לקנייה מרוכזת…

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

OK

לאחר חודשיים עבודה עם הרכב וכ2000 ק"מ,

הנה ה2 סנט שלי:

לא הורגש שום שיפור מבחינת כוח.

הרכב לא הפך להיות M3

מבחינת צריכ{ח}ת הדלק,

עם שימוש של מתאנול בריכוז של 2% הרכב עשה 8 ק"מ לליטר בתוך העיר בלבד- לא נבדק מחוץ לעיר כי לא נסעתי מחוץ לעיר.

בריכוז של פחות-עשה כהרגלו 7.8 ק"מ לכל ליטר של דלק.

במטרה להגיע לתוצאות מדוייקות של הניסוי הקטן, כל התדלוקים בוצעו תמיד במוצאי שבת,שקר,ושהאוטו נח לו בשבת {שלא תגידו שהיה אוויר במערכת ושאר חמוצים}

לרכב יש קיבולת של 60 ליטר דלק,התחלתי בריכוז של 0.6 אחוז ועליתי לרמה של 2%

לא הורגשה סתימת דלק, הפילטר דלק הוחלף לפניי שנתיים.

כמו כן, הלכתי למוסך UMI,שאני עובד לידו ולקחתי 5 ס"מ של צינור דלק, שמתי אותו במיכל קטן של גרבר עם מתנול נקי עליו,נפתח אותו עוד 5 חודשים ונראה אם קרה משהו בכלל לצינור דלק {נאכל,התייבש,התפרק וכו' וכו'}

האם אמשיך להשתמש במתנול?

לא יודע.

אם אדון שזיף יביא ב100 שקל 18 ליטר של מתנול, לא מפריע לי להשתמש בו,כדברי המחנכת שהייתה לי לפני 10 שנים כאשר דיברה על הקמעות של הרבנים:אם לא עוזר,בטח שלא מזיק.

אז אם אפשר לתדלק 58 ליטר ב7.20 שקל ועוד 2 ליטר מתנול שכל ליטר עולה 5וחצי שקל.

דיינו

שבוע טוב ובשורות טובות לכולם

IMG_0299.png

IMG_0300.png

IMG_0301.png

IMG_0302.png

IMG_0303.png

IMG_0304.png

BMW E36 M40 year of 1992

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לידיעה,

BMW 318 2000 של אחי, נכשלה בטסט על זיהום אוויר גבוה.

300CC מתנול על מיכל מלא,לאחר שלושה ימים, הרכב עבר טסט כמו גדול.

לידעתכם,

אין מה לשפוך כסף על GOLD לייבל

חסכו את הכסף שלכם

18 ליטר מתנול דרך חן כימיכלים כולל משלוח = 150 שקל כולל מע"מ

http://www.cs-chemicals.co.il/heb/index.php

BMW E36 M40 year of 1992

• תוכן חדש...