Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה.

אני רוצה למכור את הפיאט שלי 2001 ELX אחרי שעשיתי טסט ושמתי צמיגים.

העניין הוא בגלל שאני צריך לצבוע אותה (היא התקלפה ), וגם יש עוד טיפול קטן. אז חשבתי כבר להתקדם עקב כל ההשקעות.

ועכשיו אני צריך אותכם מה אני יכול להביא משהו חסכוני עד 25 אלף חסכוני וטוב (יש לציין שהפיאט לא רעה) פשוט 2001 זה כבר בלאי.

תודה לעוזרים

פורסם

אתה יכול להתקדם לספייס יותר חדישה,יש לך גם גטס,אך היא פחות חסכונית,פיגו 206.

אבל סך הכול האם הרכב לא עושה בעיות וזה צבע ומשהו קטן לא לא שווה לך להחליף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פותח שרשור יקר, אתה שוגה בהבנה בסיסית. צמיגים טסט וטיפול קטן / גדול יש בכל רכב. איזה השקעה שהיא לא סטנדרטית השקעת ברכב ?.

כמו שאמרו לפני 25 אלף זה רק ספייס צעירה יותר ומי מבטיח לך שהיא תהיה טובה יותר משלך?

האוטו מניע נוסע ויש מזגן? אין לך ממש לאן להתקדם עם תקציב כזה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...