Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה בדיוק הבעיה ? החגורה נתפסת לך בתפר של הג'ינס ?

אני לא יודע אם אתה צוחק או לא.

התשובה היא לא. זה לא נתפס לי בגינס.

גם אם אסע ערום זה יקרה.

Peugeot 208 GTI 2016

• תגובות 136
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ממש לא רק על במפרים.

גם בנסיעה בשישים קמש בכביש סלול נורמלי וגם ב 20 קמש. גם במנוע חם וגם במנוע קר.

0 עד 60 קמש יש רעש באופן קבוע.

באילו רעשים מדובר? בכל הילוך ובכל מצב, גם בכביש מושלם?

זה כבר נשמע משהו אחר.

ישנו רעש מתכתי מסויים (שגם בעלי גולף GTI רבים מתלוננים עליו) שנשמע רק אצל בעלי שמיעה חדה, ורק כששקט מסביב והחלונות פתוחים בנסיעה (בעיקר בהילוך גבוה) עד לכ 3000 סל"ד פחות או יותר, אבל אם אינני טועה מקורו של הרעש הנ"ל אינו בגיר.

האם לזה התכוונת ?

פורסם

אוקיי חברים, עדכון משמח ועצוב יחדיו.

עשיתי סיבוב על ה FR של חבר שלי, והממצאים הם כאלה :

1. גם אצלו יש את הרעשים מהגיר, הוא פשוט אף פעם לא שם לב, ופעם קודמת שאני נסעתי על הרכב נסעתי עם חלונות סגורים.

2. אצלי הרעשים חזקים יותר, ושכיחים יותר.

3. אצלו אין בעיה בחגורה.

4. אצלו אין בעיה בידית ההילוכים.

5. אצלו יש בעיה בפתח האוורור של המזגן, אצלי יש בעיה אחרת באוורור של המזגן...

6. אצלו נפל המתג שפותח וסוגר את המראות.

בקיצור, ניתן להבין את איכות הגימור של הרכב, מלא בעיות, דברים קטנים ומציקים, ודבר אחד גדול ומרגיז - הרעשים מהגיר. (אולי מעוד רכיבים מכאניים?)

מחר מוסך, נראה מה הם אומרים.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם
בהצלחה.

ואם מנפנפים אותך על חלק מהתקלות - תמיד תוכל להביא את חבר שלך עם רכבו כדי להראות להם שאתה לא חולם...

תודה, זו תהיה בושה גדולה אם ינפנפו אותי.

ואפרסם כאן כל דבר שיקרה בדיוק כמו שהוא יקרה.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

ידידי, מניסיוני! לשרות הלקוחות (אם בכלל ניתן לקרוא לו כך) של צ'מפיון מוטורס אין טיפת בושה!

הם ימרחו אותך בסיפורים, ובשורה התחתונה תקבל את אותה תשובה שמקבלים כולם, שככה הגיר הזה נשמע ושזה סביר ותקין.

המקרה הזה מצריך התאגדות של מספר רב של חברים שהבעיה הנ"ל מציקה להם, לצורך תביעה יצוגית, שום דבר אחר לא יעזור כאן.

בבעיות האחרות בהן נתקלת אני מודה שלא נתקלתי, אבל תענה לי בבקשה על השאלות הבאות ואולי אוכל לכוון אותך קצת.

האם ברכב שלך מותקנת משענת יד מקורית ? וברכב של חברך ?

אם כן, אני מתחיל להבין מדוע ידית ההילוכים שלך לא נעה באופן חלק במסילה.

אצלי דאגו לשרוט ולחרוט מספר חלקי פלסטיק כשהתקינו את משענת היד, ולאחר מכן כמובן התנערו מכל אחריות, ועד עכשיו הם לא מוכנים להחליף את החלקים שנפגעו.

כשמסרו לי את הרכב קיבלתי אותו עם מספר שריטות, וגם על זה לא היו מוכנים לקחת שום אחריות, אך ורק פיצוי (לא משמעותי מידיי) כנגד- התקנת תאורה מקורית לתא הכפפות על חשבונם! אבל מה? בהתקנת אותה תאורה, פורק הרדיו המקורי, ולא הוחזר למקום כשהיה, וכעת הפאנל שמסביב לו שבור ולא יושב במקומו, והרדיו זז ואינו מקובע למקומו כשהיה.

ברכב הראשון שלי מסוג FR, המנכ"ל בא לקראתי באופן אישי ולקח אליו את הטיפול בי אישית.

ברכב הנוכחי (קופרה) כנראה שנמאסתי עליו, ואף על פי שכל טענותיי מוצדקות, בחר הפעם להתעלם ממני ומכל פניותיי, וכמובן לסנן אותי אינספור פעמים בטלפון.

מכתביי (שלושה במספר) לא נענו ע"י איש, ומשרות הלקוחות ומנהלת המוקד קיבלתי יחס של בוז והתעלמות מוחלטת!! כל הגורמים במחלקת השרות של צ'מפיון מוטורס בחרו להתעלם מכל פניותיי, והופניתי לטיפולו הבלעדי של מנהל השרות האזורי, שחוץ ממנו אין לי איש לפנות אליו.

הבעיה הגדולה היא, שגם אותו מנהל שרות אזורי לא ממש ממהר לקחת אחריות, ומנסה זה זמן רב להתנער עד כמה שניתן מכל אותם פגמים קטנים קוסמטיים שנגרמו ע"י עובדי המוסך אותו הוא מנהל.

מי שזה באמת מפריע לו ורוצה להרים את הכפפה, אפשר לנסות לפנות לייעוץ משפטי ואולי לנסח תביעה ייצוגית בעניין, אחרת נמשיך לקשקש פה מעל דפי הפורום ולהתמרמר לשווא, שהרי תיווכחו לדעת על בשרכם עד כמה "יעיל" שרות הלקוחות של צ'מפיון מוטורס.

צ'מפיון מוסרים רכבים עם SWIRL MARKS הישר ממכונת השטיפה האלימה שלהם, ואח"כ מוסיפים לך עוד SWIRL MARKS קשים בהרבה כשישטפו לך את הרכב לאחר טיפול במכונה אגרסיבית.

הם ימסרו לך רכב עם פגמים בצבע, שריטות בפלסטיקה, ועוד כהנה וכהנה, ויתנערו מכל אחריות! מקסימום יציעו פיצוי כלשהו, אך לעולם לא יחליפו את החלק השרוט אם מדובר בשריטות קלות וקוסמטיות בלבד לטעמם.

וגולת הכותרת ? הרעשים מהגיר! מזה אתה יכול לשכוח ידידי היקר! אשמח מאוד שוב אם אתבדה גם בעניין הזה.

האבסורד האישי שלי הוא, שדווקא כאלפיסט, פחדתי משרות סמל"ת ונמנעתי מלרכוש אלפא חדשה.

כנראה שלא לקחתי בחשבון שלצ'מפיון מוטורס שרות גרוע שככל הנראה אין שני לו.

השורה התחתונה היא זו! הגיע הזמן שאנשים יקשיבו באמת למה שרבים מאוד כותבים וכבר כתבו כאן בעבר, ופשוט יפסיקו לרכוש מכוניות מהיבואן הזה.

אם אתם מזוכיסטים, או טיפוסים שלא איכפת להם יותר מידיי מהרכב שלהם ושריטות פגמים קלים או רעשים מהגיר לא מעניינים אתכם, אז תמשיכו לרכוש מכוניות מצ'מפיון מוטורס, אבל אם אתם (כמוני) מהצד השני של הסקאלה, כדאי לכם להפנים את אינספור התלונות הנכתבות חדשות לבקרים כנגדם בפורום זה ורבים אחרים, ופשוט להגיד לא לצ'מפיון מוטורס.

פורסם

gtv,

דבר ראשון תודה לך על ההשקעה, אני מתאר לעצמי שלקח לך הרבה זמן לכתוב את מה שכתבת, ובטח נשארת עצבני לעוד שעה לפחות אחרי שעזבת את המחשב... אם אני ממפה אותך נכון - אתה לגמריי כמוני.

לא מותקנת אצלי משענת יד, וגם לא אצל חבר שלי.

אני מצטער לשמוע על כל החבלות שחיבלו לך ברכב, זה נשמע נורא.

ללכת למוסך עם תקלה, ולצאת עם אחת חדשה בנוסף לקודמת. אני פשוט מקווה שיהיה לי יותר מזל.

אני אבקש שלא ישטפו את הרכב.

לגבי הפסקת רכישת מהיבואן, החוויה שלך, והעובדה שבעוד שני רכבים יש רעשים מהגיר,

צריכה להדליק נורה אדומה לכל מי ששוקל לרכוש גרמניה מהקונצרן.

נכון לעכשיו, אני הולך להזהיר ברצינות את כל מה שעד כה המלצתי לו בחום רב ללכת ולרכוש רכב גרמני.

עדיין היום יש לי פגישה במוסך,

אעדכן בהמשך.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

גם אני תמיד אומר להם שלא ישטפו, אבל הם שטפו בכל זאת.

חוץ מזה שאם תסתכל היטב באור מלאכותי, תגלה שכבר הספיקו לעשות לך סבב ראשון של שריטות עוד מיום המסירה.

לגביי הדברים האחרים - או שתצטרך לשבת איתם שעות בכל עבודה או התקנה (אם בכלל יאפשרו לך כזה דבר) או שמתישהו תחטוף נזק כזה או אחר.

אישית אני מאמין שדווקא בנושא הגיר, אם תבלה מספיק זמן ברכב של חברך כפי שבילית ברכב שלך, נראה לי שתגלה שהרעשים הם אותם רעשים ובאותה מידה.

מן הסתם, עם הרכב שלך אתה מבלה זמן רב יותר ובנסיעות רבות ומגוונות יותר, ויש לי הרגשה שמשם נובעת התחושה שלך שמדובר ברעשים פחותים אצל חברך.

השאלה האמיתית מבחינתי היא האם לאותם רעשם מפורסמים יכולה להיות סיבה הגיונית כלשהי, או שמה בכל מקרה מדובר בפאק יצור או תקלה.

למרות שמהנדס רכב אחד כבר כתב כאן שאין כזה דבר רעשים כאלה שיכולים להיחשב כתקינים.

פורסם
אני לא יודע אם אתה צוחק או לא.

התשובה היא לא. זה לא נתפס לי בגינס.

גם אם אסע ערום זה יקרה.

חבר יקר, אני לא מתכוון לבאס אותך או להוריד לך את הרוח מהמפרשים אבל צא מתוך נקודת הנחה שחלק מהתלונות שציינת לא פתירות בשלב זה כי הם חלק מתיכנון הרכב.

אל תהייה צודק אלא חכם ! נניח והתשובה שתקבל "יש לפרק את הגיר" או "יש לפרק את כול הפלסטיקה והמוטות שקשורים לידית ההילוכים בכדי לפתור את הבעיה" אתה חושב שאיכות הפירוק/הרכבה הם ברמת המפעל ? אל תתפלא אבל אתה עלול להכנס לבור ללא תחתית.

איזה כייף לי :)

פורסם
חבר יקר, אני לא מתכוון לבאס אותך או להוריד לך את הרוח מהמפרשים אבל צא מתוך נקודת הנחה שחלק מהתלונות שציינת לא פתירות בשלב זה כי הם חלק מתיכנון הרכב.

אל תהייה צודק אלא חכם ! נניח והתשובה שתקבל "יש לפרק את הגיר" או "יש לפרק את כול הפלסטיקה והמוטות שקשורים לידית ההילוכים בכדי לפתור את הבעיה" אתה חושב שאיכות הפירוק/הרכבה הם ברמת המפעל ? אל תתפלא אבל אתה עלול להכנס לבור ללא תחתית.

אתה חושב שלהשאר עם ידית הולכים סוג ב' עדיף?

מה יהיה כשארצה למכור את הרכב?

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

לאחר שיסבירו לך מה הפרוצדורה לתיקון הידית או/גם הרעשים ושאר הדברים שציינת תחזור לפורום לדווח ותשקול שוב פעם את עניין התיקון.

ייתכן מאוד שאתה עלול להקלע למצב שיפרקו לך רבע מהרכב והתקלה לא תתוקן לכן תחשוב טוב טוב בפני מה אתה עומד והאם זה כדאי.

כן, לפעמים עדיף לקבל פיצוי מאשר להתעסק בפירוק/הרכבת חלקים ברכב חדש שאינם גובלים בסכנת נפשות או תקלה שעלולה להחמיר עם הזמן.

אני מדבר מניסיון של רכישת 3 גולפים חדשים מהחברה שגם הם סבלו מכמה בעיות שלי אישית לא הפריעו וככה גם מכרתי את הרכב.

פורסם

היי מרק,

אני לוחץ - מה הכוונה ב- "חלק מתכנון הרכב" ? תוכל לפרט מדוע תיבת ה- dsg משמיעה רעש מתכתי ברמות כאלה או אחרות? האם הדבר טבעי בשל פעולתה של התיבה, או שמא יש דבר שלא נלקח בחשבון ובגלל זה רמת הרחשים המדוברים משתנה מרכב לרכב?

אני חושב שצריך להגיע לאיזושהי תובנה חותכת לגבי מקור הרעש שהרבה מדווחים עליו, ונראה לי שאם מישהו יכול להאיר את עינינו זה רק אתה.... לא צ'מפיון על כל מוסכיהם "המורשים"....

תודה!!

נ.ב - אני באותה דעה איתך לגבי הפתרונות שיוצעו או יותר נכון לא יוצעו לבחור לא חושב שלמנהל מוסך, עם כל הכבוד לו, הפתרונים לרחשים שמפיקה התיבה, מהסיבה הפשוטה שגם אם יש לו מושג ממה הדברים נובעים, זה לא איזה בורג שצריך לחזק או איזה נוזל שצריך להחליף והבעיה תיפתר - ככה לפחות לי נראה.

פורסם
היי מרק,

אני לוחץ - מה הכוונה ב- "חלק מתכנון הרכב" ? תוכל לפרט מדוע תיבת ה- dsg משמיעה רעש מתכתי ברמות כאלה או אחרות? האם הדבר טבעי בשל פעולתה של התיבה, או שמא יש דבר שלא נלקח בחשבון ובגלל זה רמת הרחשים המדוברים משתנה מרכב לרכב?

אני חושב שצריך להגיע לאיזושהי תובנה חותכת לגבי מקור הרעש שהרבה מדווחים עליו, ונראה לי שאם מישהו יכול להאיר את עינינו זה רק אתה.... לא צ'מפיון על כל מוסכיהם "המורשים"....

תודה!!

נ.ב - אני באותה דעה איתך לגבי הפתרונות שיוצעו או יותר נכון לא יוצעו לבחור לא חושב שלמנהל מוסך, עם כל הכבוד לו, הפתרונים לרחשים שמפיקה התיבה, מהסיבה הפשוטה שגם אם יש לו מושג ממה הדברים נובעים, זה לא איזה בורג שצריך לחזק או איזה נוזל שצריך להחליף והבעיה תיפתר - ככה לפחות לי נראה.

בדיוק כפי שרשמת.

דע לך, מנסיוני ייצרן הרכב מודע לרעשים ולתלונות וייתכן מאוד שהוא עובד על מציאת פיתרון לתיבות שהותקנו או לתיבות שיותקנו בעתיד.

אני גם בטוח במאה אחוז שקיים איזה מסמך של הייצרן (מסמך פנימי שהייצרן מפיץ והמיועד אך ורק למנהלי השירות עם מידע לגבי הפעילות שיש לבצע במקרה של תלונות הלקוח).

• תוכן חדש...