Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לדעתי ההבדל היחידי שמרגישים את ההבדל והרעש ב DSG7 לעומת השקט של DSG6 הוא העובדה שאחד טבול בשמן לעומת השני שהוא יבש ,

מתחושת הבטן שלי הרעש נובע מהעובדה שהגל המעביר את התנועה בהילוכים 1,3,5 עובר בתוך הגל שמעביר תנועה בהילוכים 2,4,6

כנראה שיש אפיצות או מרווח לא נכון בחיבור ובמיסב שאמור להפריד ביניהם.

שוב זאת תחושת בטן של הנדסאי מכונות שמזמן לא עובד בתחום ,אבל

אשמח אם זה יתברר ככיוון נכון ובוש \VAG ישלמו לי על הפיתרון 0.01% מהרווח של כל תיבה :shock:

למי שתוהה איך הDSG עובד:

www.motorauthority.com/news/1028951_video-how-volkswagens-dsg-works דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אני מבין, אבל ההשוואות שאני עשיתי הן מול DSG 7 :)

בכל מקרה קבעתי פגישה עם חבר שלי להיום בלילה לעשות סיבוב נוסף לפני שאני מגיע מחר למוסך.

אם אצלו אין רעשים בבדיקה שניה שאעשה, אין סיכוי שאוותר להם במוסך - גם אם אצטרך לשלוח 1000 מכתבים,

ולהגיע לשם על בסיס יומי כל יום במקום ארוחת צהריים.

Peugeot 208 GTI 2016

• תגובות 136
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה אגב ההסבר שניתן גם ע"י צ'מפיון, שהרעש הוא של איזשהו חופש טבעי מובנה במנגנון הנ"ל.

אכן תיבת 6 הילוכים לא מייצרת את אותם רעשים, וייתכן מאוד שמהסיבות שהזכרת, נשמע הגיוני בהחלט.

לבחור עם ה FR - אני מוכן לעשות איתך וגם עם החבר שלך סיבוב ולהוכיח לשניכם שהרעש המדובר קיים אצל שניכם.

תקשיב היטב עם חלונות פתוחים ורדיו ומערכת איוורור מושתקים, סע לאט ע"ג באמפרים או כביש ממש משובש, ואתה תשמע את הרעשים בזמן החלפה והורדה בין הילוכים 1 2 3

פורסם
זה אגב ההסבר שניתן גם ע"י צ'מפיון, שהרעש הוא של איזשהו חופש טבעי מובנה במנגנון הנ"ל.

אכן תיבת 6 הילוכים לא מייצרת את אותם רעשים, וייתכן מאוד שמהסיבות שהזכרת, נשמע הגיוני בהחלט.

כמו שאמרתי בפרסום הראשון באשכול, אם כל ה DSG 7 בעולם היו כאלה, וללא תקלות - הייתי סופג את הרעשים.

אבל... יצא לי לראות DSG 7 שלא עושות את הרעשים המדוברים.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

האמת היא שעד שלא אשמע בעצמי לא אשתכנע, היות וקרו לי כבר מספר מקרים שבהם אנשים טענו שאצלם זה לא קיים, והם פשוט לא שמעו, אני לעומת זאת כן שמעתי.

פורסם
האמת היא שעד שלא אשמע בעצמי לא אשתכנע, היות וקרו לי כבר מספר מקרים שבהם אנשים טענו שאצלם זה לא קיים, והם פשוט לא שמעו, אני לעומת זאת כן שמעתי.

אם זה היה רכב שלי, הייתי מזמין אותך אישית לבוא לעשות סיבוב.

תצטרך לקחת את המילה שלי אחרי שאבדוק היום בערב, אם פשוט להמשיך לא להאמין :)

אנסה להקליט אם אוכל.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

אני לא מבין מה הקטע עם החגורה, עושה רושם שאתה פשוט יושב קרוב מדי להגה ולדוושות ולכן החגורה צריכה להיות הדאגה האחרונה שלך.

אגב, אתה כל הזמן חוזר על כך שקנית פולקסווגן - אני גם לא מבין למה אתה חושב שאם אתה קונה סיאט, תקבל איכות זהה לפולסקווגן.

ידוע שאחד ההבדלים המהותיים הוא בידוד הרעשים ואיכות הבניה והחומרים בפנים הרכב.

אבל זה לא נוגד את העניין שאם יש בעיה תעמוד על כך שהיא תיפתר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אני לא מבין מה הקטע עם החגורה, עושה רושם שאתה פשוט יושב קרוב מדי להגה ולדוושות ולכן החגורה צריכה להיות הדאגה האחרונה שלך.

תכלס - אני גם לא מבין למה אתה חושב שאם אתה קונה סיאט, תקבל איכות זהה לפולסקווגן.

ידוע שאחד ההבדלים המהותיים הוא בידוד הרעשים ואיכות הבניה והחומרים בפנים הרכב.

אבל זה לא נוגד את העניין שאם יש בעיה תעמוד על כך שהיא תיפתר.

אני יודע שאני יושב יחסית קרוב, אבל אני לא 2 מטר גובה, רק מטר 82, ועד היום באף רכב שנהגתי בו לא הייתה לי בעיה כזו.

למה זה מדאיג אותי? כי החגורה משתפשפת כל נסיעה, ובסוף תהרס לדעתי תוך לא יותר מחצי שנה אצטרך להחליף חגורה.

ומי יודע איך החגורה תתפקד בתאונה?

הרכבים שהיו לי/להורים שלי : סיטרואן ZX, סובארו לגאסי הדור לפני ה B4 הראשונה, סקודה אוקטביה, לאון 2002, לאון 2005, פורד פוקוס, מזדה 3, קורולה הדור הישן לפני הרובוטי, קורולה רובוטית - בכל אלה לא הייתה לי בעיה עם החגורה, ישבתי בדיוק באותה תנוחה.

בסיאט לאון לא הרגשתי שאיכות ההרכבה/חלקים/בידוד רעשים נמוך או גרוע, נהנתי מאוד מהרכבים ובשמחה הייתי נשאר עם כל אחד מהם אם הם לא היו זללני דלק ודי חלשים.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

בתור בעל אודי A3 בעלת DSG 6, אני יכול לאמר שאין אפילו ציוץ מהתיבה, כמו שאמרו לפני - ה DSG 7 כפולת המצמדים כנראה בעלת פאק של הרעשים, באחדים רעש חזק ובאחרים חלש, אין מה לעשות :-(

פורסם

לבחור עם ה FR - אני מוכן לעשות איתך וגם עם החבר שלך סיבוב ולהוכיח לשניכם שהרעש המדובר קיים אצל שניכם.

תקשיב היטב עם חלונות פתוחים ורדיו ומערכת איוורור מושתקים, סע לאט ע"ג באמפרים או כביש ממש משובש, ואתה תשמע את הרעשים בזמן החלפה והורדה בין הילוכים 1 2 3

אני חושב שהוא לא התכוון לנסיעה ע"ג באמפרים. נכון שבנסיעה בכביש משובש\באמפרים יש רעשים, אבל לפי מה שהבנית ממנו הוא מדבר על נסיעה מנהלתית בכביש ישר

פורסם
שלום חברים,

הנה תמונה של מה שקורה עם החגורה טרי מהיום בבוקר.

נסיעה של 10 דקות בתוך הוד השרון, נסיעה רגועה מאוד, הגעתי לעבודה, החנתי, באתי לשחרר חגורה וזה המצב שלה!

2ekhhzb.jpg

מה בדיוק הבעיה ? החגורה נתפסת לך בתפר של הג'ינס ?

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק, חיכיתי שתצטרף :-)

אולי תוכל לעמוד ולהסביר על מקור רחשיו הטבעיים של הגיר (על באמפרים וכו' למשל) ומה יכולה להיות הסיבה בגינה הגיר המדובר עלול להרעיש גם בנסיעה מנהלתית?

רוב תודות

פורסם
אני חושב שהוא לא התכוון לנסיעה ע"ג באמפרים. נכון שבנסיעה בכביש משובש\באמפרים יש רעשים, אבל לפי מה שהבנית ממנו הוא מדבר על נסיעה מנהלתית בכביש ישר

ממש לא רק על במפרים.

גם בנסיעה בשישים קמש בכביש סלול נורמלי וגם ב 20 קמש. גם במנוע חם וגם במנוע קר.

0 עד 60 קמש יש רעש באופן קבוע.

Peugeot 208 GTI 2016

• תוכן חדש...