Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי יש ליאון 1.8 עם הגיר המדובר. הגיר עובד מצויין א-ב-ל, אני שומע נקישות ורעשים מתכתיים מהמנוע. ניסיתי לעקוב אם הנקישות תואמות את החלפת ההילוכים ולצערי, נראה לי שיש רעשים שקשורים לקפיצות של הרכב (באמפרים או כביש משובש). שומעים בעיקר במהירות נמוכה כי המנוע שקט יחסית. אני חושש שמשהו שם משוחרר ורועד. ביום רביעי אני לוקח את הבחור לצ'מפיון, אני מקוה שהם יבדקו את הרעשים ברצינות ויתקנו את הדרוש תיקון במסגרת האחריות. גם אני נתקלתי בצ'מפין ביחס לא ממש איכפתי ולא ממש מקצועי כלפי הרכב.

לגבי האמינות של הגיר עצמו, הוא מותקן כבר זמן מה במוניות סקודה. שאלתי נהגי מוניות אם יש להם בעיות עם הגיר הזה לאחר 200-300 אלף, והתשובה היתה שהוא יציב ואמין. ההחלקות והקפיאות שתוארו קודם הן כנראה מקרה בודד.

• תגובות 136
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למי שפירט על התיבה שנשארת לו בניוטראל ברמזור,

האם ביצעת עדכון תוכנה במוסך [הם מכיילים מחדש את המרווח של הקלאצ'] ?

אם כן האם זה פתר את הבעיה ואז הבעיה חזרה ?

תודה.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
לי יש ליאון 1.8 עם הגיר המדובר. הגיר עובד מצויין א-ב-ל, אני שומע נקישות ורעשים מתכתיים מהמנוע. ניסיתי לעקוב אם הנקישות תואמות את החלפת ההילוכים ולצערי, נראה לי שיש רעשים שקשורים לקפיצות של הרכב (באמפרים או כביש משובש). שומעים בעיקר במהירות נמוכה כי המנוע שקט יחסית. אני חושש שמשהו שם משוחרר ורועד. ביום רביעי אני לוקח את הבחור לצ'מפיון, אני מקוה שהם יבדקו את הרעשים ברצינות ויתקנו את הדרוש תיקון במסגרת האחריות. גם אני נתקלתי בצ'מפין ביחס לא ממש איכפתי ולא ממש מקצועי כלפי הרכב.

לגבי האמינות של הגיר עצמו, הוא מותקן כבר זמן מה במוניות סקודה. שאלתי נהגי מוניות אם יש להם בעיות עם הגיר הזה לאחר 200-300 אלף, והתשובה היתה שהוא יציב ואמין. ההחלקות והקפיאות שתוארו קודם הן כנראה מקרה בודד.

נהגי מוניות עם מנוע בזנין DSG 7 ?? (אני מופתע, לא מזלזל)

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם
לנהגי מוניות יש DSG6.

אני חושב שיש כבר נהגי מוניות רבים עם מוניות בעלות dsg 7 - שימו לב לכל האוקטביות החדשות, הגולף+ החדשות ועוד.

יוסי ספטון הוא מנהל מוסך "הקר את מסלטון" שהינו מוסך מורשה כמובן. הוא אמור להיות איש מקצועי, מקווה שהוא יוכל לסייע לך.

פורסם

אני קניתי איביזה ידנית , וחבר שלי מחפש FR או קופרה ... ובאמת השרשור הזה מבאס את התחת, המלצתי לו על האוטו

כי בכללי הוא אוטו מדהים, אבל עכשו שאני שומע מאנשים על בעיות בגיר זה מוריד את העניין מסיאט . חבל שאוטו בשנת 2011

צריך להיות חצי עובד חצי לא :\ .

אגב אם מוסכי צ'מפיון היו נחמדים יותר, אולי זה היה משנה את התמונה ...

אוטו-מאניה :-)

פורסם
אני קניתי איביזה ידנית , וחבר שלי מחפש FR או קופרה ... ובאמת השרשור הזה מבאס את התחת, המלצתי לו על האוטו

כי בכללי הוא אוטו מדהים, אבל עכשו שאני שומע מאנשים על בעיות בגיר זה מוריד את העניין מסיאט . חבל שאוטו בשנת 2011

צריך להיות חצי עובד חצי לא :\ .

אגב אם מוסכי צ'מפיון היו נחמדים יותר, אולי זה היה משנה את התמונה ...

תחשוב איך אני מרגיש :)

מה שכן בוא נהיה מדוייקים, הגיר עובד מושלם, הבעיה היא הרעשים ומי יודע איזה נזק הגיר עושה לעצמו לטווח הרחוק.

ממש מדכא לדעת שכל רגע משהו עלול להתקלקל. (בסבירות גבוה מהרגיל...)

חוץ מזה, עוד לא נתתי לצ'מפיון צ'אנס, רק ביום רביעי נקבעה לי פגישה במוסך.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם
מנוע דיזל + DSG, די בטוח שזה 7.

לשם דוגמא, סקודה ייטי מנוע 2 ליטר דיזל, עם כ-32 קג"מ מצוייד ב-DSG6

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

שלום חברים,

הנה תמונה של מה שקורה עם החגורה טרי מהיום בבוקר.

נסיעה של 10 דקות בתוך הוד השרון, נסיעה רגועה מאוד, הגעתי לעבודה, החנתי, באתי לשחרר חגורה וזה המצב שלה!

2ekhhzb.jpg

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

מניסיון ונהיגה בשתי איביזות 1600 DSG 2010, קופרה אחת 2011, FR אחת 2010, סקודה סופרב 1.8DSG 2010, וסקודה אוקטביה 1.2DSG 2011, אני יכול לומר בוודאות מלאה! הרעשים המוזכרים כאן קיימים בכל דגמיי הקונצרן המצויידים בתיבות 7 הילוכים.

לא ברור אם מדובר בתקלה או סתם תכנון מעצבן ולקוי שאוצר בתוכו איזשהו חופש מובנה במנגנון הבורר, אבל ברור לחלוטין כי התופעה היא תופעה ונחלת כלל הדגמים המצויידים בגיר זה.

התופעה באה לידיי ביטוי רק במעברים בין הילוכים 1 2 ו 3, ובד"כ נשמעים הרעשים במעבר ע"ג באמפרים או כביש משובש, בעיקר בזמן שהתיבה משחקת בין ההילוכים הנ"ל, כלומר בזמן פעולה.

קראתי שמעתי ושוחחתי גם עם מספר בעלי VW ואודי, שלהם בעיה דומה באותו סוג גיר.

בכ"א, מי שטוען שאצלו הבעיה לא קיימת, פשוט לא שומע מספיק טוב, ואני מוכן להוכיח לכל בעל רכב עם תיבה מסוג זה שהרעשים קיימים גם אצלו, פשוט ישנם אנשים שפחות מרגישים שומעים או שמים לב.

פורסם
מניסיון ונהיגה בשתי איביזות 1600 DSG 2010, קופרה אחת 2011, FR אחת 2010, סקודה סופרב 1.8DSG 2010, וסקודה אוקטביה 1.2DSG 2011, אני יכול לומר בוודאות מלאה! הרעשים המוזכרים כאן קיימים בכל דגמיי הקונצרן המצויידים בתיבות 7 הילוכים.

לא ברור אם מדובר בתקלה או סתם תכנון מעצבן ולקוי שאוצר בתוכו איזשהו חופש מובנה במנגנון הבורר, אבל ברור לחלוטין כי התופעה היא תופעה ונחלת כלל הדגמים המצויידים בגיר זה.

התופעה באה לידיי ביטוי רק במעברים בין הילוכים 1 2 ו 3, ובד"כ נשמעים הרעשים במעבר ע"ג באמפרים או כביש משובש, בעיקר בזמן שהתיבה משחקת בין ההילוכים הנ"ל, כלומר בזמן פעולה.

קראתי שמעתי ושוחחתי גם עם מספר בעלי VW ואודי, שלהם בעיה דומה באותו סוג גיר.

בכ"א, מי שטוען שאצלו הבעיה לא קיימת, פשוט לא שומע מספיק טוב, ואני מוכן להוכיח לכל בעל רכב עם תיבה מסוג זה שהרעשים קיימים גם אצלו, פשוט ישנם אנשים שפחות מרגישים שומעים או שמים לב.

נסעתי בעצמי על Jetta DSG7, ועל האיביזה FR של חבר שלי, ולא שמעתי רעשים.

תהיה בטוח שאני יודע איך לשחזר אותם ולשמוע אותם.

אז יכול להיות שזה קיים ברב הרכבים, מבחינתי כולם דפוקים. (הרכבים...)

אבל יש כאלה שלא, ואני רוצה שהרכב שלי יהיה אחד מאלה שלא דפוקים.

ואם המצב באמת כמו שאתה מתאר, אז יש אלטרנטיבות ל - VW בשפע, גם בישראל.

אמליץ לכל מי שאני מכיר להתרחק מ DSG7.

עריכה : בכל זאת אקבע פגישה עם חבר שלי לסיבוב נוסף.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

לדעתי ההבדל היחידי שמרגישים את ההבדל והרעש ב DSG7 לעומת השקט של DSG6 הוא העובדה שאחד טבול בשמן לעומת השני שהוא יבש ,

מתחושת הבטן שלי הרעש נובע מהעובדה שהגל המעביר את התנועה בהילוכים 1,3,5 עובר בתוך הגל שמעביר תנועה בהילוכים 2,4,6

כנראה שיש אפיצות או מרווח לא נכון בחיבור ובמיסב שאמור להפריד ביניהם.

שוב זאת תחושת בטן של הנדסאי מכונות שמזמן לא עובד בתחום ,אבל

אשמח אם זה יתברר ככיוון נכון ובוש \VAG ישלמו לי על הפיתרון 0.01% מהרווח של כל תיבה :shock:

למי שתוהה איך הDSG עובד:

http://www.motorauthority.com/news/1028951_video-how-volkswagens-dsg-works

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...