Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אשמח לראות את החוזר או מאיפה שאבת את המידע לגבי הימצאות חוזר בעניין.

חבר שעובד כאיש דיאגנוסטיקה במוסך מורשה של צמפיון בבאר שבע. החוזרים הטכנים מגיעים היום במחשב ולא כמו פעם בצורה מודפסת. אבל בכל מקרה זאת בעיה לפרסם חוזר פנימי כזה כי זה נוגד את החיסיון של היבואן עצמו כי זה חומר פנימי שלא מיועד לפרסום.

דרך אגב במקצועי אני מנהל מוסך אומנם של סמל״ת ולא של צמפיון אבל יש לי קשרים במקומות הנכונים.

אתה מוזמן להיכנס לפורום של פיאט ולפי שם המשתמש שלי לראות את פועלי שם ואת העזרה שלי במיוחד לבעלי HGT במשך השנים.

רק בעקבות רכישת הקופרה (מן הסתם חובב מכוניות) אני נרשמתי לפורום הזה כי אני חושב שאני יכול לתרום הרבה.

• תגובות 136
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חבר שעובד כאיש דיאגנוסטיקה במוסך מורשה של צמפיון בבאר שבע. החוזרים הטכנים מגיעים היום במחשב ולא כמו פעם בצורה מודפסת. אבל בכל מקרה זאת בעיה לפרסם חוזר פנימי כזה כי זה נוגד את החיסיון של היבואן עצמו כי זה חומר פנימי שלא מיועד לפרסום.

דרך אגב במקצועי אני מנהל מוסך אומנם של סמל״ת ולא של צמפיון אבל יש לי קשרים במקומות הנכונים.

אתה מוזמן להיכנס לפורום של פיאט ולפי שם המשתמש שלי לראות את פועלי שם ואת העזרה שלי במיוחד לבעלי HGT במשך השנים.

רק בעקבות רכישת הקופרה (מן הסתם חובב מכוניות) אני נרשמתי לפורום הזה כי אני חושב שאני יכול לתרום הרבה.

אז קודם כל ברוך הבא לפורום.

לגבי ההסבר שסיפקת, זה בדיוק ההסבר שאני קבלתי במוסך, גם מסרו לי את המידע של הקלאצ'ים היבשים.

גם אם זה נכון, זה רעש שהוא לא סביר, ולא קיים באף גיר אחר של רכב פרטי.

בתור לקוח, הייתי מצפה שיספרו לי מראש, לפני הקניה על הרעש הזה.

אף אחד לא דיבר עליו, ואני לא יכלתי לשמוע אותו, כי לא נתנו לי נסיעת מבחן על הרכב. (למרות שבקשתי)

את נסיעת המבחן שעשיתי, עשיתי על איביזה FR של חבר, היא לא הייתה ארוכה במיוחד, ונסעתי עם חלונות סגורים.

מעבר לזה, ברכב הספציפי שלי, הרעשים חזקים משמעותית מהרכב של החבר.

אני זוכר שקראתי פורומים באנגלית שבהם הרעשים תוקנו ללקוחות שהתלוננו.

אני מתכוון לבצע חיפוש חוזר, ולרכז מידע בנושא.

אעדכן בהמשך.

איתם.

Peugeot 208 GTI 2016

• תוכן חדש...