Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מעוניין לקנות מערכת אודיו לרכב, שזה כולל:

1. 2 רמקוליים קידמיים.

2. 2 רמקולים אחוריים.

3. 2 טוייטרים או קומפוניים.

4. סאב.

5. מגבר - ואם צריך 2 מגברים, אחד לסאב והשני לרמקולים אז אין בעיה.

הדרישות הם כאלה: שהסאב יהיה "רצחני" ממש חזק כלומר שיהיה כמה שיותר חזק ושיהיה גם באיכות טובה.

שהרמקולים הקדמיים, האחוריים והטוויטרים או הקומפונים יהיה באיכות ובעוצמה רבה - וישתוו לסאב, שלא יווצר מצב שהסאב יותר חזק מהרמקולים ואז לא ישמעו טוב.. אני רוצה שישמעו באיכות גם את הסאב וגם את הרמקולים.

ומגבר ואפילו 2 מגבריים - שיצליחו להגביר את הסאב והרמקולים והטוויטרים שיהיו על פול.. כלומר אם הסאב 1200 W אני לא רוצה שיקבל רק 1000 W . אלה שיקבל את מלוא העוצמה, וכנ"ל ברמקולים.

המערכת אינה כוללת רדיו דיסק.

וכל מי שמציע לי סוג של מגבר או סאב או רמקולים בבקשה שירשום כמה וואט וכמה RMS הוא.

התקציב הוא עד 3 וחצי אלף שקל.

תודה לעוזרים :)

פורסם

אני מציע לך לקרוא קצת את החומר והנושאים שיש בדביק בפורום. זה יעזור לך להתקדם ולהבין מה אתה רוצה.

אני לא יודע מהי בדיוק נקודת הייחוס שלך, אך אתה לא מצליח לקבל את כל מבוקשך בתקציב הזה.

אני ממליץ לך להגיע למפגש פורום ולהתנסות בשמיעה של כמה וכמה סטאפים כדי שתוכל לקבל רפרנס ולגבש דעה לגבי תוצאה שאתה רוצה לקבל ומשם נוכל לעזור לך עם רכיבים.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...