Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום שישי ערך מועדון אלפא רומאו ישראל יחד עם אלטרנתיבי יום אימון נהיגה.

כפי שהורגלנו בשיתוף הפעולה בין אלטרנתיבי למועדון האירוע היה מתוקתק, מדוייק ומהנה עבור כל הצדדים.

לקחו חלק באירוע רכבי אלפא רומאו מודרניים וקלאסיים כאחד ואפילו כמה שאינם אלפא רומאו כלל.

האירוע תועד היטב בעדשותיהם של אלכסנדר סירנקו, רלף חסון ורואי בן ענת.

צלמים נוספים שנכחו במקום עדיין לא הפקידו את תוצרתם... נקווה שזו תגיע גם במהרה.

להנאתכם מס' תמונות מצורפות.

כמו כן, להלן מס' קישורים לאלבומי התמונות המלאים:

חלק א'

חלק ב'

חלק ג'

חלק ד'

כמו כן, 2 אלבומים נוספים של רואי בן ענת:

חלק א'

חלק ב'

תהנו ובקרו את עמוד הפייסבוק שלנו לתמונות וסרטונים רבים נוספים מאירועי המועדון.

Isreli Alfa Romeo Owners Club (IAROC)

P8262581-1024.jpg

P8262603-1024.jpg

P8262664-1024.jpg

P8262755-1024.jpg

P8262787-1024.jpg

P8262924-1024.jpg

P8262990-1024.jpg

P8263019-1024.jpg

מועדון אלפא רומיאו ישראל (ע"ר) המועדון הרשמי לבעלי מכוניות אלפא רומיאו וחובבי המותג בישראל. נפגשים כל שבוע מאז 2003 בימי שישי, רחוב יוחנן הסנדלר 1 הרצליה פיתוח. חפשו אותנו גם בפייסבוק!

פורסם

גם לי יש כמה תמונות מהיום הזה שהיה נחמד מאוד למרות שהגעתי כצופה.

DSCF3604.jpg

DSCF3605.jpg

DSCF3607.jpg

DSCF3614.jpg

DSCF3615.jpg

DSCF3616.jpg

DSCF3618.jpg

DSCF3621.jpg

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

עוד כמה

DSCF3622.jpg

DSCF3624.jpg

DSCF3629.jpg

DSCF3630.jpg

DSCF3632.jpg

DSCF3634.jpg

DSCF3647.jpg

DSCF3649.jpg

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
גם לי יש כמה תמונות מהיום הזה שהיה נחמד מאוד למרות שהגעתי כצופה.

בפעם הבאה לא מוותרים לך! מעלים אותך למסלול גם אם נצטרך להפעיל לחץ פיזי לא מתון :twisted:

תודה על התמונות!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד, קודם כל היה נעים להכיר. נראה לי שאתה מתבלבל ביני לבין רומן :oops:.

בכל מקרה בפעם הבאה גם הוא יעלה וב"ה גם אני אגיע עם הצרפתיה שלי ואנסה להטמע בין כל האיטלקיות היפהפיות שלכם :-P.

פורסם

הנה סרטון קצר שצולם ע"י רלף חסון.

הרכב בצילום של שוקה במקצה השלישי שלו. 159TI

תהנו!

http://www.youtube.com/watch?v=iar36vkvJjk דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מועדון אלפא רומיאו ישראל (ע"ר) המועדון הרשמי לבעלי מכוניות אלפא רומיאו וחובבי המותג בישראל. נפגשים כל שבוע מאז 2003 בימי שישי, רחוב יוחנן הסנדלר 1 הרצליה פיתוח. חפשו אותנו גם בפייסבוק!

פורסם
אלעד, קודם כל היה נעים להכיר. נראה לי שאתה מתבלבל ביני לבין רומן :oops:.

בכל מקרה בפעם הבאה גם הוא יעלה וב"ה גם אני אגיע עם הצרפתיה שלי ואנסה להטמע בין כל האיטלקיות היפהפיות שלכם :-P.

תקרא לי גם אולי נצליח שנספיק לעשות מספיק רעש ביחד :-D:twisted:

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

• תוכן חדש...