Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

אני מחפש נעלי הרים נוחות ונושמות (לא GORE TEX ) שיתאימו גם להליכה קצרה בשלג ויתאימו גם לגשם קל.

הנעלים צריכות להתאים להליכה של מקסימום חצי יום בתנאים משתנים (הרים, ערים, יערות, קצת שלג).

כלומר שיהיה נוח איתם בקיץ אירופאי וחורף ישראלי

מה שמצאתי בינתיים זה:

http://www.vasque.com/vasque-shoe/7018-vasque/7018-vasque-mens-opportunist-ultradry-mid-leadgray-burntorange

מה אתם ממליצים (בסביבות 500-600 ש"ח)?

תודה מראש

פורסם

"למטייל" יש חנות עודפים בנוקיהו, שאולי שווה לבקר. יצא לי להיות שם השבוע, ויש שם הנחות משמעותיות)

גם בחנות העודפים של אדידס בחולון יש מציאות בתחום הנעליים.

(אין מושג לגבי נעליים ספיציפיות, אני לא מבין בזה).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

נעל היא פריט שלא הייתי מעיז לקנות בלי מדידה אישית - לכל אחד מבנה כף רגל שונה, ואפילו שתי הכפות של אותו אדם אינן סימטריות. אתה חייב למדוד את שתי הנעליים לפני שאתה רוכש אותן.

אל תתפתה לקנות באינטרנט אלא במקרה אחד - שמדדת זוג, קבעת שהוא נוח לך ואתה מזמין לפי מספר דגם ומידה זהים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נשמע שאתה מתכנן טיול רציני. אם זה המצב, אני ממליץ לך לבקר בחנות לכל הרוחות בקיבוץ גבעת חיים.

גם מחירים טובים עם מבצעים ועודפים לעיתים קרובות, וגם הרבה נסיון וידע של הבעלים שעשויים לסייע לך.

פורסם
נעל היא פריט שלא הייתי מעיז לקנות בלי מדידה אישית - לכל אחד מבנה כף רגל שונה, ואפילו שתי הכפות של אותו אדם אינן סימטריות. אתה חייב למדוד את שתי הנעליים לפני שאתה רוכש אותן.

אל תתפתה לקנות באינטרנט אלא במקרה אחד - שמדדת זוג, קבעת שהוא נוח לך ואתה מזמין לפי מספר דגם ומידה זהים.

אני לא מתכוון להזמין נעלים באינטרנט

פורסם
נשמע שאתה מתכנן טיול רציני. אם זה המצב, אני ממליץ לך לבקר בחנות לכל הרוחות בקיבוץ גבעת חיים.

גם מחירים טובים עם מבצעים ועודפים לעיתים קרובות, וגם הרבה נסיון וידע של הבעלים שעשויים לסייע לך.

בכלל לא רציני, סתם שבועים באירופה וקצת טבע

פורסם

ממליץ לך להיכנס ל"למטייל" או "ריקושט" ודומיהן.

להמליץ ממש על זוג נעלים? אין לי המלצה. זה לחלוטין אינדיבידואלי.

מה שכן, הייתי בודק משתנים כמו משקל הנעליים, איכות התפירה, איכות החומרים וכו'.

בד"כ הם עובדים עם חברות קבועות (סלומון, ווסק..וכו'). תבדוק היטב.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אם כבר ואסק, הייתי הולך על הבריז.

לי אישית הייתה נוחה (רגל רחבה), לא אטומה למים ועדיין גבוהה עם סוליית ויבראם שיכולה להתחפש לצמיג של טרקטור.

מתחדשת*

• תוכן חדש...