Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, ברשותי רדיו דיסק lg 8000on בעל יציאות של 4x53 מחובר כרגע לרמקולים המקוריים. ברצוני לשפר את הסאונד עד תקציב של 2500. חשבתי על קומפוננט וסאב,אך יש כל כך הרבה חברות וסוגים שנהיה לי סלט. בגדול אני אוהב לשמוע רוק דאנס והופעות חיות, בעבר היה כי קומפוננט של אוריון הסידרה הכי גבוהה וממש אהבתי את העוצמה של הקומפוננט והסאונד הכללי. לאור נסיונכם מה אתם ממליצים לי לקנות? האם אני חייב מגבר? ואם כן אז מאיזה סוג? מה לגבי סאב? חשוב לי שיהיה קומפקטי מבחינת הגודל יש משהו מומלץ? ראיתי שיש סאבים ללא תיבה שנמצאים בתא המטען האם הם אפקטיבים? או שעדיף סאב ותיבה מה דעתכם לגבי מוצרים יד שניה מה מומלץ?

מצטער על כל השאלות, אך לצערי ראיתי הרבה מערכות בסכומים גבוהים שנשמעים על הפנים כי מה שהומלץ עי המתקינים היה מאינטרס של למכור ולא משיקולי סאונד נטו

תודה רבה לעוזרים

לירן

פורסם

206 האם הרדיו דיסק עם מגבר 4 ערוצים מחובר לקומפוננט וסאב לא יוציא

תוצאה טובה? כמה קריטי להחליף את הרדיו דיסק?

פורסם

מאוד קריטי להחליף את הרדיו דיסק

לפי דעתי תשקיע בר"ד טוב כמו הקלריון cz500

קומפוננט של מורל דוטק/הרץ היי אנרגיי

מגבר jbl gto 1004

ובסאב כבר תשקיע בהמשך

A3

K04 Inside

פורסם

שלום רב.

אם זהו הרדיו דיסק לא הייתי מחליף אותו בתקציב הזה ...

מערכת סטנדרטית יכולה לעבוד טוב מאוד עם הרדיו דיסק הזה.

מגבר נורמלי + קומפוננט מורל/פוקל/הרץ וכו'... כל אחד והטעם שלו, וסאב כמו הרץ יהיה טוב לטעמי .

אני הייתי מחלק את התקציב כך :

1K מגבר - יד שניה אפילו היה נכנס מגבר נחמד+

ואת ה 1.5K הייתי מחלק לסאב והקומפוננט תלוי מה אהבת יותר!

ייעוץ נוסף אני צריך קצת זמן להתעדכן במחירים, אחרי הכל לא עכבתי אחר ציוד במחיר הזה המון זמן .

בברכה.

יעקב.

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

תודה רבה על התגובות

מה לגבי התקנה?

האם דרוש איטום ברמות הקומפוננט האלה? ואם כן כמה כסף בערך להשאיר בצד לאיטום ועבודה?

פורסם

לדעתי- לא הייתי משקיע באיטום כרגע, אולי בשלב מאוחר יותר עם תוספת תקציב .

בברכה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

היום הייתי אצל אחד המתקינים וקיבלתי הצעה

נשארים עם הרדיו דיסק של LG

6.5 אינץ מורל דוטק

מגבר של JBL GTO1004

חיווט רוקפורד+ חווט הכנה לסאב שיגיע בהמשך

איטום לשתי דלתות + תא מטען

3000 ש"ח

יש אפשרות להוסיף 250ש"ח ולהרכיב מגבר דיגיטלי של NIPPON

http://www.stereo-tip.co.il/?view=products&id=62498

מה אתם אומרים?

מזה המגבר הדיגיטלי הזה חוץ מזה שהוא לא תופס מקום בגלל גודלו האם יש לו יתרונות?

האם הוא באמת לא מתחמם?

האם כדאי ללכת על משהו אחר?

תודה לעוזרים

פורסם

המגבר הזה לא שווה הרבה. היה חבר פורום שהיה לו מגבר דיגיטלי של ניפון בשילוב עם דוטק, התוצאה לא היתה להיט (ואני עדין).

כדאי מאוד שתשאל מהי כמות החומר שאתה מקבל, כמה שכבות בכל דלת, האם הבידוד של תא המטען הוא מלא ובאיזה חומר מדובר.

כבר התנסיתי עם מתקינים שמבטיחים בידוד דלתות ותא מטען במחירים זולים ובסוף מה שאתה מקבל זה יותר נזק מתועלת.

רק כדי לסבר לך את האוזן, בידוד תא מטען כמו שצריך ובידוד דלתות כמו שצריך יעברו לבדם את ה- 3000 שקלים בקלות.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

המגבר של JBL הוא טוב לתקציב שלו.

הדוטק מומלצים מאוד למחיר שלהם, אם כי זה עניין של טעם.

הייתי ממליץ לך לשמוע כמה סטים לפני שאתה בוחר את הסט שלך.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...