Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבועיים לפני שנגמרה לי האחריות מלאתי נוזל קירור לא ראיתי בזה משהו לא תקין.

יומיים לפני גמר האחריות ראיתי ששוב חסר נוזל קירור והייתי במוסך ושאלתי את הנציג הוא אמר שכנראה היה אוויר במערכת ולכן אני צריך למלא שוב.

אחרי שנגמרה האחריות אני שם לב שאני ממלא נוזל קירור כבר כל כמה ימים. הלכתי לאיציק (GI DUB) העלאנו את האוטו על ליפט לראות את הבעיה - משאבת מים דולפת שלהחליף אותה זה סיפור בפני עצמו. איציק המליץ לגשת למוסך מורשה שטיפלתי בו בזמן האחריות ולראות מה עושים.

ישבתי מולם ונדהמתי - 4400 שקל למשאבת נוזל קירור + עבודה כולל מע"מ.

הסברתי לו שעבר רק חודש מגמר האחריות והבעיה עוד הייתה בזמן האחריות ופשוט נפלה בין הכסאות כי היינו צריכים לחכות כדי לבדוק שזה באמת נזילה ולא סתם אוויר במערכת.

הנציג יצר קשר עם היצרן בגרמניה שנתן 50 אחוז הנחה על העבודה ועל החלקים.

המשכתי להתווכח איתו להסביר לו שלא הגיוני שרכב עם 33 אלף קילומטר תלך לו משאבת מים.

איך יכול להיות שיצרן יוצר מנוע שבשביל להחליף משאבת מים צריך להוריד סופרצ'אג'ר ולהוריד טיימינג?!

ואם כבר הוא מרשה לעצמו את זה שישים משאבת מים מחומרים עמידים במיוחד!

למזלי מנהל צ'מפיון היה במוסך והנציג הלך להסביר לו את המקרה שנפל בין הכסאות והמנהל אישר לשלם את ה50 אחוז הנותרים על החלק ולהשתתף בחלק מתשלום העבודה.

הרכב היה יומיים בטיפול.

סכ"ה יצא 500 שקל כולל מע"מ.

אני חייב לציין לטובה את קלדס שנתנו הרגשה טובה שדואגים לי. כל השיחה עם הנציג הייתה ברוח טובה וללא שום צעקות.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בגלל המקרה הספציפי שלי יצאתי בזול.

מקרה אחר שלא משתפפים בתיקון זה היה עולה 4400 שקל להחלפת משאבת מים , נשמע לך הגיוני ?

פורסם

טוב, אני מניח שכאשר מגיעה מילה טובה-אז מגיעה.

מה שכן מעניין זה מה עשו אחרי הציטוט הזה:

שבועיים לפני שנגמרה לי האחריות מלאתי נוזל קירור לא ראיתי בזה משהו לא תקין.

יומיים לפני גמר האחריות ראיתי ששוב חסר נוזל קירור והייתי במוסך ושאלתי את הנציג הוא אמר שכנראה היה אוויר במערכת ולכן אני צריך למלא שוב.

שאני אבין, האם הנציג הזה הוא מכונאי שהוא פוסק ש"כנראה" היה אוויר במערכת? כל כך הרבה אוויר שתוך שבועיים צריך למלא פעמיים נוזל קירור ברכב חדש? :shock:

שנית, עם כל הכבוד (ויש כבוד)-אני חושב שבחלק מהאירוע אתה כמשתמש ברכב לא מילאת את תפקידך כראוי. לדעתי, ברגע שראית שאתה צריך למלא נוזל קירור יותר מפעם אחת-היית צריך לשבת להם על הוריד במוסך כדי שיפתרו את הבעיה, במיוחד כאשר האחריות נגמרת בעוד ימים ספורים (ואז all hell breaks loose) . אם חו"ח זה היה קורה אצלי הייתי מתייצב במוסך עם פתיחת הדלתות ולא יוצא משם עד שהמכונאים היו עולים על הבעיה.

ד"א, אפשר לשאול כמה זמן יש לך אחריות על האוטו, ואם כבר אנו מתעסקים במחירים- האם 4400 ש"ח מהווים מחיר הוגן לעבודה+משאבת מים?

פורסם

אני יד שניה על הרכב , כשקניתי אותו נשארו לי 3 חודשים מהאחריות.

אני מכיר את ח'ברה של קלדס וסמכתי על הנציג הזה , אין ספק שזו הייתה טעות גם שלי.

פורסם

מקרה אחר שלא משתפפים בתיקון זה היה עולה 4400 שקל להחלפת משאבת מים , נשמע לך הגיוני ?

אם אתה כבש אז זה נשמע הגיוני מאוד...

קלדס כזכיין של פולקסווגן ומפעיל מוסך של הקונצרן לא עובד שם לחסדי שמיים (תקן אותי אם אני טועה, כי אז אני רץ לקנות שם רכב שבטח יינתן בחינם)

אם הם בחרו לבצע את התיקון בסופו של יום אז תיהיה בטוח שהם לא הפסידו עליו... (אני אפילו חושב שעשו פה שיטת מצליח יפה שלא הצליחה)

Confidence In Motion

פורסם

ואנשים אומרים לי שלהחזיק מרצדס זה להשאר בלי תחתונים. לטפל בפולקסווגן היום עולה יותר.

פורסם

איפה אלה שיגידו שזה מנוע שזכה בפרס עולמי?

הנה תקלה פשוטה צריך לפרק חצי רכב.

50% ועוד החלק של המנהל, המשאבה עצמה עולה בסביבות 500, הוא נתן לך את העבודה בחינם.

יצאת יחסית בסדר לדעתי, 500 שקל זה הגיוני, אתה עוד באחריות היית צריך לנגן להם, כל תקלה שיהפכו תאוטו ויפתרו אותה.

(באחריות צריך ליסוע הרבה, כמה שאפשר, כדי שמה שצריך ללכת ילך.)

4400, זה במוסך מורשה, תחפש לעתיד מוסכים אחרים, הם בטוח לא יקחו 4400 שקל.

קיצור, מקווה שזה הצרה היחידה שתיהיה לך.

פורסם

לא אמרו שבצ'מפיון יש שנה שלישית של רצון טוב? לפי התיאור, הרכב מטופל במוסך מורשה שלהם, למה הם לא לקחו את כל עלות התיקון עליהם?

פורסם

היית צריך לשבת להם על הוריד ולהגיד להם שהיית שם כבר בעבר - והנציג אמר שזה בגלל אויר שיש בפנים, שהוא טעה, וזה קרה בזמן שהיתה לך אחריות. בדברים כאלה לא טועים, בשביל זה הוא בעל מקצוע שעובד במוסך! ולכן, לדעתי, לא היית צריך לשלם להם אגורה. בכל מקרה, תהנה עם הרכב :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אין ספק שמגיע ח"ח ליבואן שכן המקרה באמת נופל בין הכיסאות.

איך יכול להיות שיצרן יוצר מנוע שבשביל להחליף משאבת מים צריך להוריד סופרצ'אג'ר ולהוריד טיימינג?!

ואם כבר הוא מרשה לעצמו את זה שישים משאבת מים מחומרים עמידים במיוחד!

השאלה שלך מוצדקת, ואני אענה לך אין זה יכול להיות - לדעתי זה ממש לא מקרה או רשלנות יצרן, המשאבה מתוכננת כך שתלך אחרי תקופת האחריות (במקרה הזה התקלקלה מוקדם מדי) כך שתספק פרנסה הן בחלק חדש והן בעבודה הנדרשת לפרק חצי אוטו. ראה ערך מלכודות.

פורסם
ואנשים אומרים לי שלהחזיק מרצדס זה להשאר בלי תחתונים. לטפל בפולקסווגן היום עולה יותר.

השאלה שלך מוצדקת, ואני אענה לך אין זה יכול להיות - לדעתי זה ממש לא מקרה או רשלנות יצרן, המשאבה מתוכננת כך שתלך אחרי תקופת האחריות (במקרה הזה התקלקלה מוקדם מדי) כך שתספק פרנסה הן בחלק חדש והן בעבודה הנדרשת לפרק חצי אוטו. ראה ערך מלכודות.

מסכים עם שניכם - פולקסווגן הוא רכב לעשירים בלבד...

פורסם
אם היצרן בגרמניה שילם 50% וצ׳מפיון שילמו 50%,

על מה שילמת 500 שקל...?

תקרא טוב המוסך שילם את 50% הנותרים על החלק בלבד לא על העבודה

המוסך רק השתתף לו בעלות העבודה לא בכל החיוב

• תוכן חדש...