Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

:cry: מי המציא את העבודה??

נראה שהיה אחלה מפגש מקווה להגיע פעם הבאה ואולי באמת יהיה נחמד לצפרכז על בסיס קבוע, אולי גם דרום ישתתפו.

פורסם

מפגש טוב ומלא באנשים.

את המיקום פחות אהבתי, הפריע החום והריחוק של המקום ישיבה לעומת המכוניות.

לגבי מה שאמרתי במפגש לדעתי לרנזי ורוני, coast to coast

זה השרשור:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=384140

אני די בטוח שטעיתי לגבי ה3 ימים, הבנתי לא נכון, מודה בטעות :oops:

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

למרות שהגעתי קצת מאוחר באתי עם המון מוטיבציה בשביל דבר אחד!

להעניש את אודי עם הצינור כמו שהוא רגיל בבית :twisted:

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

חבל שלא באתי... וכזה מפגש גדול וטוח הייתי חסר לכם.:wink:

ישראל גוניור יש לך שם תמונה ממש יפה עם האצבע המשולשת.

ממש הולם אותך....:lol:

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

כמה התאכזבתי שבסופו של דבר לא באתי למפגש הזה.. כל היום הייתי ממורמר:evil::-(:evil:.

במיוחד שהתקנתי את המערכת באוטו החדש, ופה שלא כמו באוטו הקודם (כמה שהיה ישן ומפורק, קרקושים לא היו והאקוסטיקה פשוט הייתה מטורפת! רק עכשיו אני מבין כמה זה באמת משמעותי), אני באמת צריך עזרה ועצות.

נקווה שבמפגש הבא הכל יהיה טוב.

נשמע שהיה מעניין מאוד!

פורסם
נראה כמו מפגש מעולה, לא הגעתי כי נפרדתי מהאישה..:cry:

מה אתה בוכה, הגיע הזמן לאשה חדשה :-P:-P:-P

יום אחד אתה תתגעגע למשפט הזה :-D

ורומם,

עכשיו שמוקד הכעס שלך מופנה כלפי לאון - אתה לא תכה פולני בלי משקפיים נכון? 8)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה לכולם על השבחים.

היה מפגש מצויין מאוד נהנתי (למרות שרוב הזמן הייתי ברכב)

מקווה להגיע גם לבאים ולהשמיע לאלו שלא הספיקו

כמו כן אני מתכנן מס' שינויים נוספים......(לא רכיבים, אלא בהתקנה)

:lol:

Sound Monitor DTA-500X + CDT-450X

Audison THESIS HV VENTI @ High-End Custom X-over

Audison THESIS THX3 @ Audison THESIS Sax & Voce & Violino

Audison THESIS Uno @ 2X Audison THESIS Basso

פורסם

אכן, תמונות קשות

:shock:

אפרופו כשיצאתי מהמפגש גילית שדולקת לי נורית תקלת מנוע

למזלי יש לי סורק OBD וCARPC אז ישר ראיתי שזו תקלת חיישן חמצן שהתחמם לפני ואחרי הממיר - איפסתי את התקלה (רשמתי בצד כמובן את הקודים) והנורית לא חזרה לדלוק לבינתיים.

מקווה שזה רק ממיר שהתחמם קצת מהעמידה של הרכב - אבל זה בהחלט יתרון נחמד שיש לCARPC, לבינתיים נראה שהכל בסדר - שום דבר לא השתנה בהתנהגות של הרכב והמנוע בחום תקין.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
678910

היי מי זה הבחור המתולת שמקבל שם כלווזאפ עם החיוך הזה? מה השם שלו בפורום

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

• תוכן חדש...