Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

היה מפגש נחמד מאוד עם הרבה אנשים, בשר ופיתות.

החום הרב גרם למפגש הזה להיות מפגש דיבורים בעיקר, לא היה כל כך נעים (בלשון המעטה) להיות במגרש החנייה ובקרבת המכוניות.

תודה למי שעמדו על הגריל ביום הרותח הזה, יצאו קבבים ונקנקיות נהדרים :wink:

תודה לכל מי שטרח והכניס עצמו לכפרים ע"מ להביא לכולנו חומוס נטול קוליפורמים.

וכמובן תודה לכל מי שטרח להגיע למפגש!

יאללה, יש הרבה תמונות מהיום, שרשרו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מפגש נחמד, לדעתי צריך כזה פעם בתקופה מסויימת.

יצא לי לפגוש את האנשים מאחורי השמות.

שמעתי כמה מערכות מושקעות ונהנתי :)

תודה לכולם, יבגני.

פורסם

לצערי הרב הייתי חייב לברוח מוקדם אבל למרות זאת,לא התייאשתי ובאתי כדי להראות נוכחות כדי שלא יהיה לחברים כאן על מה "לנרנר"...

שמחתי לראות נציגות שלנו מהצפון.

שמחתי להכיר סוף סוף את איתמר האיש שבאיווחת סכין סוגר כל פוסט שאינו מכיל שפה נאותה ולהבין שהשד הזה לא נורא כל כך.:lol:

שמחתי על המתנה שאדי לאנוס הכין עבורי עם השקעה יפה מצידו.רק בפעם הבאה ידידי הנכבד יש להגיש עם עטיפה וסרט...:lol: ואולי נשיקה ככה על הלחי...:oops:

והיו עוד שלצערי בגלל חפזוני לא יכולתי להשאר ולשוחח עימם יותר.

בקיצור ולעניין,צר לי שלא נשארתי יותר,מקווה להשלים בפעם הבאה.

ליאור

פורסם

אני רואה שהייתי חסר, :wink: עקב סגירת שבת בבסיס לא יצא לי להיות נוכח לצערי, מאוד מאוד רציתי להגיע וסיפרו לי שהיה מפגש מעולה.

תעלו תמונות.

פורסם

היה מפגש נחמד מאוד , בעיקר חם

אהבתי מאוד להיות במועדון הג'אז ברכב של ליאון (הליסינג המושקעת בארץ), סאונד חלומי.

אהבתי מאוד את הסאונד ברכב של תמיר (אלפא 159) - וזה עוד ללא מערכת , רק הצליל שבוקע מהאגזוז. רכב מדהים

ואני בטוח שיוסי יבנה לו מערכת מדהימה לא פחות. תתחדש ותהנה תמיר, והרוק על מושביי העור... סליחה נפלט.

איתמר בהצלחה עם השותפות, תעדכן בהתפתחות אחרי אוקטובר.

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

היה מפגש פשוט מקסים.

שמעתי מערכות באמת נהדרות היום.

שמעתי CVR אצל UZA שהיה נשמע כמו סאב שעולה פי שלוש או יותר ובכלל המערכת שם היתה טובה ומעניינת.

המערכת של לאון גרמה לי לרצות לבכות - איזה סאונד מדהים, פשוט אין מה לאמר.

הרכב של תמיר גרם לי לבכות - נקודה :-D הכסא... אוי הכסא...

היה כיף לראות מנהלי פורום, מתקינים, יבואנים, וותיקי פורום וצעירי פורום בכמות כה גדולה ובאווירה באמת, נהדרת!

כן ירבו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אכן מפגש פורה (השני שלי...).

תודה לאדי על הסבלנות בהשמעה. הכול על מנת שיהיה לי רפרנס לכיוונים של המערכת שתבוא.

תודה גם לליאון עם רכב הליסינג המושקע בארץ, אהבתי את ההגדרה.

הרכב חנה בצד בזוית. נראה שיותר מתאים היה לשים על במה.

הסבלנות להשמיע לכולם ראויה לציון.

באמת באמת מערכת מדהימה בהתקנה מטורפת.

בליגה הבינלאומית.

ולגבי האוטו שלי, תודה על הברכות.

אכן סאונד מדהים למנוע. אמר מישהו בפורום של אלפא- מגרגר כמו חתול ונוהם כמו נמר.. (הכול עד שעוצרים לתדלק:-) ).

שבוע טוב, תמיר.  

תמיר | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

GT 3.2

147GTA

פורסם

שמחתי להשתתף בעוד מפגש מצוין, גם במיקום מצוין :lol:

היה כיף להכיר חברה חדשים, ובודאי להפגש שוב עם הותיקים.

לאון- אני כבר לא מחבב אותך :x

כן ירבו!

מתחדשת*

• תוכן חדש...