Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין להתקין בהונדה אקורד מודל 2003 קומפוננט קדמי.

שאלתי היא האם צריך בדלת טבעת עץ להגבהה. אם כן, כמה עובי של טבעת אני צריך לטובת העניין?

נ.ב הסט המדובר הוא של DLS לא ידוע לי הדגם המדויק.

תודה,

גל נעים

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

הגבהות מעץ לא קשורות לסוג הרכב

זה קשור לסאונד - רמקול צריך משטח יציב שירסן את הרעידות שלו בכדי שתקבל ממנו תוצאה נקיה ככל האפשר.

כשמדובר בסאונד עץ גם מתנהג קצת כמו ספוג והוא פשוט סופג את רוב הרעידות מהמגע הישיר של הרמקול ומונע ממך הרבה מאוד תהודה (רזוננס) שאתה ממש לא רוצה לשמוע, בגלל זה משטח יציב של מתכת כמו הדלת למשל או פלסטיק - לא יתן תוצאה קרובה אפילו לזו שתקבל מטבעת עץ.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מצטרף לקודמיי, לטבעת עץ יש תרומה לסאונד מעבר להתאמה לרכב הנדרש.

תתפלא מה רמקול מקורי יכול לעשות עם טבעת עץ :)

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

בעניין השיפור היחסי בסאונד בזה אין לי ספק. מי שמכיר אותי יודע שאני לא חדש בעניינים :wink:

שאלתי היא בשביל העומק למניעת פגיעה בחלון בעת פתיחה/סגירה שלו.

פורסם

אי אפשר ממש לענות על זה כי כל רמקול גם מגיע במידות שונות מרמקול אחר הן מבחינת קוטר והן מבחינת עומק ההתקנה.

את טבעת העץ והעובי שלה מחליטים תוך כדי ההתקנה בד"כ.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

נקודה חשובה לציון:

אם ואכן אתה קונה סט של DLS תשתדל שהטבעת עץ תהיה דקיקה ככל האפשר במגבלות ההרכבה הנדרשת אצלך.

יש לDLS הוראת התקנה מפורשת לכל הסטים.להרכיב אותם ככל האפשר על דופן הדלת כדי להפיק את המירב מהסטים שלהם.

ציין זאת בפני המתקין -ורצוי שיהיה מקצועי ומוכר כאן-ותיהנה מאד מהסט.

ליאור

פורסם

או קיי, אני מבין שלא חייב אבל כדאי לשים טבעת עץ. מה שכן שתהיה לא עבה במיוחד כי אין צורך בזה. בעיית מקום אין שם.

פורסם

galnaim שים לב לדבריו של ארזה

הוא ענה על כל שאילותיך כשהתשובה היא כן בהחלט לשים טבעת עץ ועדיף להשתמש בעץ לא עבה במיוחד

ז"א סנדווי"ץ 8-10 מ"מ

באתר DLS ישנם המלצות מפורטות עד לדקויות על צורת התקנת הוופר ושימוש בחומרי עזר לכל סט וסט

עדיף לקרוא 5 דקות ולהחכים

כדברי SROOL ההבדל הוא משמעותי ובהחלט שווה להשקיע בקריאה ובביצוע לפי המלצות מומחי DLS

אשמח מאוד אם תעדכן בדגם הסט ובתוצאת הסאונד בסוף ההתקנה

בהצלחה

דרור

• תוכן חדש...